Liberec – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Plzeň 3:2 (kon.)
Sparta – Třinec 6:5 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Zlín – Slavia 3:2 (kon.)
Pardubice – Litvínov 0:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
1:6 (1:1, 0:3, 0:2)
Piráti Chomutov
Neděle 01.03.2015, 17:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Račuk si z domácích hráčů udělal kužele a bez větších obtíží prošel kolem nich. Poté poslal přihrávku mezi kruhy na volného ROMANA CHLOUBU, po jehož střele se puk odrazil od třech tyčí a následně vypadl před bránu. Rozhodčí však branku uznal, takže nemusela být ani následná dorážka hostujícího hráče. Asistence: Marek Račuk.
     
    54:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov jel v přečíslení 2 na 1 směrem na Volkeho. Přihrávka Ondřeje Kašeho doletěla přesně na hůl ANTONÍNA DUŠKA, který prostřelil domácí brankáře k bližší tyči. Asistence: Ondřej Kaše, Libor Šulák.
     
    39:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Květoňovu střelu od modré v předbrankovém prostoru tečoval LIBOR ŠULÁK. Na tuto jemnou teč nedokázal Volke zareagovat a tak se puk třepotá v síti domácích. Asistence: Lukáš Květoň a Roman Chlouba.
     
    39:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Rutta dostal nabito na modrou čáru. S pukem se nerozpakoval a vyslal ho na bránu domácích. Před brankou tečoval puk jak obránce domácích, tak také ONDŘEJ KAŠE, od jehož hokejky se odrazil puk za záda Volkeho. Asistence: Štěpán Hřebejk a Jan Rutta.
     
    22:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovu se dobývaní domácí brány vyplatilo. První střela ANTONÍNA DUŠKA zasáhla Volkeho do lapačky, ze které mu puk vypadl do vzduchu. Dušek tedy zasáhl puk ještě jednou, aby pronikl mezi betony domácího brankáře do sítě Slovanu. Asistence: Marek Hovorka.
     
    13:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Už to vypadalo, že domácí přečkají dvojnásobné oslabení. Jenže na modré napřáhl ŠTEPÁN HŘEBEJK a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Marek Hovorka a Brett Skinner.
     
    03:55
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hráčům Chomutova se nepovedlo vyhodit puk z obranné třetiny, čehož využili domácí ke vstřelení branky. Hanzl našel přihrávkou u pravé tyče zcela osamoceného TOMÁŠE VÁVRU, který prostřelil brankáře hostí. Asistence: Martin Hanzl.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 4. Vávra (Hanzl) – 14. Hřebejk (Hovorka, Skinner), 23. Dušek (Hovorka), 40. O. Kaše (Hřebejk, Rutta), 40. Šulák (L. Květoň, Chlouba), 55. Dušek (O. Kaše, Šulák), 57. Chlouba (Račuk)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Petrásek) – Kolafa, Holomek (A), Brož, Vágner (C), Grin, Smetana, Zdvořáček, Vaněk – Kuchynka, Roubík (A), Kloz – Pořický, Hanzl, Vávra – Baránek, Suchan, Gengel – Kopta
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Kopřiva) – Rutta, Skinner, Bartejs, Drtina (C), Stehlík, Toman, Šulák, Mrázek – Hovorka (A), Gajovský, Hřebejk (A) – D. Květoň, Růžička, Šagát – Chlouba, Račuk, L. Květoň – O. Kaše, Kämpf, Dušek

    Rozhodčí: Michal Hrubý, Roman Mrkva – Jaromír Bryška, Jiří Novák

    Diváci: 3931
    bahis siteleri