Kolín nad Rýnem – Frankfurt 4:2 (kon.) | Paderborn – Leverkusen 0:3 (kon.)
konec
SC Paderborn 07
0:3 (0:0)
Bayer Leverkusen
Neděle 08.03.2015, 17:30 • Benteler-Arena, Paderborn • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Paderborn neodehrál vůbec špatné utkání, přesto bude muset strávit porážku. Ve druhém poločase se hosté prosadili hned třikrát. Po Papadopoulosově hlavičce se dvakrát prosadil Son Heung-Min. Leverkusen tak zvítězil na půdě Paderbornu v poměru 3:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 2:6 (19:26:05)
     
    90+3
    Konec zápasu.
    Son HEUNG-MIN - 0:3
     
    90+3
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Paderborn velice kruté. Rozvíjející se atak hostí odvrátili domácí obránci pouze k nabíhajícímu SONU HEUNG-MINOVI, který poslal míč k pravé tyči, přesně do protipohybu domácího brankáře.
     
    90+2
    Wemmerova rána mezi tři tyče nezamířila, Leno se postará o odkop od branky.
     
    90+1
    Nakonec se rozehrávaly hned dva rohové kopy. Ani jeden však nepřinesl žádné vážnější nebezpečí.
     
    90
    K základní části utkání budou nastaveny tři minuty.
    Stoppelkamp měl na kopačce vykřesání naděje pro domácí
     
    90
    Stoppelkamp se v samotném závěru základní části ještě dostal do slibné pozice. Leno však na jeho skluz zareagoval včas a šanci zneškodnil. Následovat bude rohový kop.
     
    89
    Kutschke sprintoval na střelu, ke které se ovšem nedostal, neboť zasáhl Son. Jeho protiútok posléze vypadal solidně, leč na poslední chvíli hostujícímu středopolaři míč utekl.
     
    88
    Hraje se převážně v okolí středového kruhu, kde ani jednomu z celků nebezpečí nehrozí.
     
    87
    Stále Padeborn buší do zabezpečené obrany. Do konce základní části již příliš mnoho času nezbývá. Uvidíme, co dění na zeleném pažitu ještě přinese.
     
    86
    Lakić hledal ve velkém vápně Kutschkeho, k němuž se ale míč nedostal. Následně byl domácí borec faulován, a tak bude následovat volný kop.
     
    85
    Leverkusen s největší pravděpodobností rozhodl o zisku tří bodů. Paderborn se však přesto snaží zaznamenat alespoň čestný úspěch.
    Son HEUNG-MIN - 0:2
     
    84
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Tak to byla skutečně fotbalová paráda. Castro dostal míč na levou stranu pokutového území, odkud obratem nabil SONU HEUNG-MINOVI, jehož zakončení neměl Kruse nárok lapit.
     
    83
    Standardní situace žádné nebezpečí pro domácí ekipu nepřinesla. Po následné protiútoku zasáhl v pokutovém území Hilbert. Zákrok pravého beka Bayeru byl navíc čistý.
     
    82
    Volný kop pro Leverkusen. Vše se ale odehraje v dostatečné vzdálenosti od obou svatyní. Nakonec se k míči tlačil Brandt, který následně vybojoval alespoň rohový kop.
     
    81
    Leverkusen zatím poměrně v poklidu kontroluje hru. Ani dnes Paderborn zřejmě nepřidá vítězství, naposledy v domácím prostředí zdolal v desátém kol Herthu.

    Libor Kucza

    Branky: 73. Papadopoulos (Castro), 84. Son Heung-min (Castro), 90+3. Son Heung-min

    Karty:   61. Ziegler (PDN) – 36. Spahić (LEV)


    SC Paderborn 07: Kruse – Hartherz, Hünemeier (C), Strohdiek, Heinloth (77. Lakić) – Ziegler (65. Bakalorz), Rupp – Stoppelkamp, Meha, Koç (70. Wemmer) – Kutschke.
    Náhradníci: Lueck – Bakalorz, Wemmer, Vrančić, Kachunga, Lakić, Ducksch.

    Bayer Leverkusen: Leno – Hilbert, Toprak (C), Spahić (55. Papadopoulos), Wendell – Bellarabi (78. Rolfes), Castro, Reinartz, Son Heung-min – Kießling, Drmić (68. Brandt).
    Náhradníci: Krešić – Papadopoulos, Boenisch, Rolfes, Jurčenko, Brandt.

    Rozhodčí: Siebert – Osmers, Seidel

    Diváci: 14 905
    bahis siteleri