Banská Bystrica – Trenčín 4:2 (kon.) | Zvolen – Poprad 4:3 (po pr.)
po prodl.
HKM Zvolen
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
HK Poprad
sk Pondělí 09.03.2015, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
    CHOVAN - 4:3
     
    65:20
    Zvolen dal gól!
    Explózia radosti na Zimnom štadióne vo Zvolene vážení športoví priatelia! MICHAL CHOVAN si nakorčuľoval do útočného pásma, obkorčuľoval Kostúrovu bránu a po ľade popod betóny popradského gólmana rozhodol dnešný dôležitý duel! Bez asistencie.
     
    64:43
    A mohlo byť rozhodnuté!! Zvolenčania mali v krátkom časovom slede hádam tri obrovské príležitosti, ale skvelý Kostúr výrazne podržal svoje mužstvo!
     
    59:47
    Kostúr chytá vyrážačkou strelecký pokus Chovana!
     
    57:19
    Matúš Paločko si posedí na trestnej lavici dve minúty a ťažké chvíle budú prežívať teraz hostia! Treba ale dodať, že trest inkasoval gólman Kostúr, Paločko si ten trest odsedí za svojho spoluhráča.
    PULIŠ - 3:3
     
    57:19
    Zvolen dal gól!
    Tak toto je neuveriteľná dráma priatelia! RADOVAN PULIŠ strieľa svoj druhý gól v dnešnom zápase a je vyrovnané! Navyše bol strelec zvolenského gólu hneď po góle atakovaný a bude sa vylučovať na popradskej strane. Asistencia: Bez asistencie.
     
    55:49
    Obrovská príležitosť pre HKM. Domáci si zahrajú presilovú hru, po tom, čo Daniel Brejčák vyhodil puk do hľadiska z vlastného obranného pásma.
    HVILA - 2:3
     
    54:06
    Poprad dal gól!
    Hostia idú do vedenia a opäť po obrovskej chybe zvolenskej defenzívy. Tentokrát to celé pokazil Michal Juraško, ktorému zobral puk LUKÁŠ HVILA a po ľade pomedzi betóny prekonal bezmocného Samuela Baroša. Bez asistencie.
     
    49:48
    Dnešné stretnutie sleduje 2 482 divákov. Zatiaľ najvyššia návšteva pod Pustým hradom počas tohtoročného play off, ale stále to nie je ono.
     
    45:39
    Na ľadovej ploche ostáva ležať Dávid Gríger, rozhodcovia dlho mlčali, až kým sa k nim nerozbehol Arne Kroták a nevysvetlil im ako sa veci majú. Ani jeden z rozhodcov situáciu vôbec nevidel a tak ani nevedia, koho poslať na trestnú lavicu. Napokon je to Michal Juraško (2 min. – podrazenie).
     
    36:30
    Kolotoč Zvolen a hádam 4 obrovské príležitosti, najväčšiu spálil Tomáš Škvaridlo, po ktorého strele zvonila tyčka Kostúrovej brány!
     
    34:00
    Peter Hraško (2 min. – hákovanie) spravil chybu a snažil sa ju napraviť len za cenu faulu, Poprad si zahrá presilovú hru!
    PULIŠ - 2:2
     
    31:03
    Zvolen dal gól!
    Neskutočné...tréner hostí Milan Jančuška je v koncoch a nie je sa mu čo čudovať. Poprad hrá hokej a Zvolen strieľa góly. Tentokrát sa v skrumáži pred Kostúrom najlepšie zorientoval RADOVAN PULIŠ! Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    24:20
    Makovský teraz ani na dvakrát neprekonal spoľahlivého Baroša!
    R. RAPÁČ - 1:2
     
    21:16
    Poprad dal gól!
    Strela Radoslava Suchého, ktorú tečoval tesne pred Barošom RICHARD RAPÁČ a hostia sú opäť v tesnom vedení. Asistencia: Radoslav Suchý.
     
    21:00
    Ján Ťavoda vyhodil puk mimo ľadovú plochu a odchádza tak na dve minúty na trestnú lavicu. Presilová hra pre Poprad.
    ŠKVARIDLO - 1:1
     
    19:30
    Zvolen dal gól!
    Tak to je neuveriteľné a pre Popradčanov až príliš kruté! Zvolenčania teraz nie, že vyťažili z minima maximum, ale z ničoho maximum. Kopec príležitostí hostí ostalo nevyužitých a prišiel gól z hokejky TOMÁŠA ŠKVARIDLA, ktorý prepálil z prvej všetko, čo mu stálo v ceste! Asistencia: Emil Bagin.
     
    16:13
    Je po presilovke HKM. Na trestnú lavicu odchádza kapitán Lukáš Jurík (2 min. – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou).
     
    15:09
    Prvú presilovú hru dnešného stretnutia budú hrať Zvolenčania. Na trestnú lavicu odchádza Ľubomír Malina (2 min. – držanie).
     
    13:43
    Opäť famózny Samuel Baroš, ktorý vychytal v 101% príležitosti Arneho Krotáka!
     
    11:49
    Peter Boltun v stopercentnej príležitosti, Baroš vyráža betónmi! Obrovský tlak Popradu.
     
    09:04
    Juris Stals si spravil zo zvolenských hráčov kuželky, všetkých ich obišiel a pohodlne zakončil, opäť v permanencii Baroš.
    PALOČKO - 0:1
     
    05:08
    Poprad dal gól!
    Neuveriteľná a školácka chyba Michala Pichnarčíka vo vlastnom obrannom pásme a hostia ju kruto trestajú! Samuel Takáč prihral MATÚŠOVI PALOČKOVI, ktorý poslal puk strelou švihom k pravej tyčke Barošovej brány. Asistencia: Samuel Takáč.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 20. Škvaridlo (Bagin), 32. Puliš (Brabenec), 58. Puliš, 66. Chovan – 6. Paločko (Takáč), 22. Rapáč (Suchý), 55. Hvila


    HKM Zvolen: Baroš (Šimko) – Bagin, Juraško ("A") – Hraško, Pokovič – Pichnarčík, Ťavoda – Popela, F. Fekiač– Sloboda, Brabenec, Puliš – Obdržálek, L. Jurík ("C"), Michal Chovan ("A") – Podkonický, Síkela, Škvaridlo – Martin Ďaloga, Kentoš, Jaroš
    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Makovský – Kasík, D. Brejčák – Malina, Dinda – Gríger, Paukovček, Bartečko ("A") – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Sýkora, Stals, Matis

    Rozhodčí: Juraj KONC, Peter STANO – Tomáš HOLIENKA, Peter ŠEFČÍK

    Diváci: 2 482
    bahis siteleri