Košice – Poprad 5:4 (kon.)
konec
HC Košice
5:4 (0:2, 2:2, 3:0)
HK Poprad
sk Pondělí 16.03.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
    JENČÍK - 5:4
     
    58:37
    Košice dali gól!
    Dámy a páni, toto je nevídaný záver zápasu, neuveriteľné! Košice ešte v 56.minúte prehrávali, teraz minútu a 23 sekúnd pred koncom vedú a smerujú za výhrou! Bartoš strieľal spomedzi kruhov, jeho strela ešte bola zablokovaná, k voľnému puku pred bránu sa dostal RICHARD JENČÍK, napriek hákovaniu obrancu si obhodil Kostúra a v páde zasunul puk k žrdi!
    Asistencia: Peter Bartoš
    SUJA - 4:4
     
    57:08
    Košice dali gól!
    Tak to je neuveriteľné, Košičania v krátkom slede vyrovnávajú, obrovská radosť na domácich tribúnach! JAKUB SUJA sa stáva domácim hrdinom, s pukom si vyšiel ešte z obranného pásma, prešiel modrú čiaru a spoza obrancu prekvapil Kostúra presnou strelou do ľavého horného rohu!
    Asistencia: Martin Štrbák
    BARTÁNUS - 3:4
     
    55:18
    Košice dali gól!
    Tak predsa len sa to domácim podarilo, tretia veľká šanca v krátkom slede rezultuje v kontaktný gól, záver bude ešte veľmi dramatický! MAREK BARTÁNUS si vyšiel spoza brány, dostal sa až medzi kruhy a strelou z otočky vymietol ľavý horný roh Kostúrovej brány!
    Asistencie: Jakub Suja, Jiří Bicek
    Radoslav SUCHÝ - 2:4
     
    34:03
    Poprad dal gól!

    Poprad súperovi opäť uskakuje na rozdiel dvoch gólov! Postaral sa o to RADOSLAV SUCHÝ, ktorý z medzikružia vypálil nádherným spôsobom a hlavne veľmi tvrdo. Asistencie: Lukáš Paukovček a Ľuboš Bartečko.
    Peter SOJČÍK - 2:3
     
    32:33
    Košice dali gól!

    Košičania opäť znižujú na rozdiel jediného gólu! Postaral sa o to PETER SOJČÍK, ktorý sa výborne pretlačil pred bránku a po presnej prihrávke nechytateľne zakončil. Asistencie: Kutálek a Hrnka.
    Andreas ŠTRAUCH - 1:3
     
    30:55
    Poprad dal gól!

    Po vyhranom buly v útočnom pásme Poprad poslal puk na Melicherčíka, ktorý ho ale iba vyrazil pred seba. Tam sa k zakončeniu dostal nikým nekrytý ANDREAS ŠTRAUCH a pohodlne zakončil do odkrytej časti siete. Asistencie: Daniel Brejčák.
    Richard JENČÍK - 1:2
     
    26:57
    Košice dali gól!

    Košičania sa vracajú späť do zápasu. Postaral sa o to RICHARD JENČÍK, ktorý sa v súboji pretlačil cez obrancu a puk od ľavej žrde zavesil pod brvno. Asistencia: Gabriel Spilar.
    Dávid GRÍGER - 0:2
     
    15:50
    Poprad dal gól!

    Hostia sa napokon do pásma dostali, vybojovali tam buly a po ňom opäť skórujú! Postaral sa o to DÁVID GRÍGER, ktorý puk prepasíroval za Melicherčíka po prudkej strele z ľavej strany. Asistencie: Radoslav Suchý, Lukáš Paukovček.
    Richard RAPÁČ - 0:1
     
    02:08
    Poprad dal gól!

    Tak toto je neuveriteľné! Hostia sa hneď v úvode ujímajú vedenia po tom, čo vyhrali buly v útočnej tretine a prišla prudká strela, ktorú Melicherčík nedokázal zachytiť. Gól strelil RICHARD RAPÁČ, asistenciu si pripisuje Peter Boltun.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 27. Jenčík (Spilar), 33. Sojčík (Kutálek, Hrnka), 56. Bartánus (Suja, Bicek), 58. Suja (Štrbák), 59. Jenčík (Bartoš) – 3. Rapáč (Boltun), 16. Gríger (Suchý, Paukovček), 31. Štrauch (Brejčák), 35. Suchý (Paukovček, Bartečko)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák, Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar – Sojčík. Hrnka, Kutálek – Lapšanský, Chovan, Bicek – Bartánus, Suja, Bondra, Hinďoš
    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Kurali, Suchý, Makovský, Brejčák, Malina, Kasík, Dinda, Gaborčík – Bartečko, Paukovček, Gríger – Kroták, Takáč, Matis – Rapáč, Boltun, Hvila – Štrauch, Stals, Toma

    Rozhodčí: Baluška, Lokšík – Šefčík, Výleta
    bahis siteleri