Toronto – San Jose 1:4 (kon.) | Montreal – Carolina 4:0 (kon.) | Ottawa – Boston 6:4 (kon.)
Florida – Detroit 3:1 (kon.) | Minnesota – Washington 2:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.)
Dallas – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Calgary – Philadelphia 4:1 (kon.) | Vancouver – Columbus 2:6 (kon.)
Arizona – Colorado 2:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (1:1, 1:0, 2:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 20.03.2015, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš LINHART - 4:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    59:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    A to se jim daří! Werk Arena je na nohou, Oceláři obracejí nepříznivý vývoj a jedenáct sekund před koncem opět vedou! Adamský nepropálil obětavého Pacovského, pak ale vrátil puk na modrou čáru. Tam se do něj opřel TOMÁŠ LINHART a jeho rána zaplula přesně k tyči – 4:3! Asistence: Martin Adamský.
    Martin ADAMSKÝ - 3:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    58:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se na led skutečně vrátili se šesti bruslaři a podařilo se jim vyrovnat! Zaúřadovat muselo duo produktivních třineckých útočníků! Polanský zpoza brány přihrál mezi kruhy MARTINU ADAMSKÉMU, jenž namířil k levé tyči a trefil se přesně – 3:3! Asistence: Jiří Polanský, Erik Hrňa.
    Tomáš HYKA - 2:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    55:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Bruslaři se ujímají čtyři a půl minuty před koncem vedení! Lenc se před brankou octl v obrovské šanci, ale přestřelil! Puk se potom na brankoviště po odrazech vrátil a volný TOMÁŠ HYKA jej doklepl do sítě za ležícího Hrubce – 2:3! Asistence: Radan Lenc, Pavel Musil.
    PABIŠKA - 2:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    50:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav je v přesilovkách mnohem úspěšnější, to potvrzuje a vyrovnává stav utkání! Výborný si s pukem vybruslil na modrou čáru, jeho ránu příklepem ještě tečoval LUKÁŠ PABIŠKA, čímž dokonale dostal ze hry brankáře Hrubce – 2:2! Asistence: David Výborný, Matěj Stříteský.
    Jakub KLEPIŠ - 2:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    34:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec znovu odskakuje do vedení! Dravecký sice ztratil v souboji s Výborným na pravém křídle rovnováhu, přesto akci nevzdal, vkleče přihrál pod sebe JAKUBU KLEPIŠOVI a ten se štěstím procedil puk do Růžičkovy branky – 2:1! Asistence: Vladimír Dravecký, Tomáš Linhart.
    Michal BÁRTA - 1:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    09:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři využívají chyby Třince v rozehrávce a bleskurychle srovnávají krok! Cienciala pořádně prohnal M. Douderu a k puku se dostal Výborný. Kapitán hostů přihrál doprostřed úplně volnému MICHALU BÁRTOVI, jenž si kotouč zpracoval a poslal do šibenice – 1:1! Asistence: David Výborný, Matěj Stříteský.
    Tomáš PLÍHAL - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    07:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po nenápadné akci se Třinec poprvé prosazuje a bere si vedení na svou stranu! Třetí formace Ocelářů se usadila v útočném pásmu, TOMÁŠ PLÍHAL si zpracoval přihrávku od Pechance, důrazně se procpal před branku a bekhendem poslal kotouč nechytatelně k tyči – 1:0! Asistence: Antonín Pechanec.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 8. Plíhal (Pechanec), 35. Klepiš (Dravecký, Linhart), 59. Adamský (Polanský, Hrňa), 60. Linhart (Adamský) – 10. Bárta (Výborný, Stříteský), 51. Pabiška (Výborný, Stříteský), 56. Hyka (Lenc, Musil)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Klesla (C), Galvas (A), Linhart, Hrabal, Foltýn, M. Doudera – Hrňa, Klepiš, Ružička – Pechanec, Plíhal, Orsava – Dravecký, Polanský (A), Adamský – Cienciala, Matuš, Rákos. Trenér: Jiří Kalous.
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Rittich) – Stříteský, Kučný, Ovčačík (A), Kočí, Trška, Robar – Látal, Broš (A), Klimenta – Pacovský, Výborný (C), Bárta – Lenc, Musil, Hyka – Mikulík, Kašpařík, Pabiška. Trenéři: František Výborný a Marian Jelínek.

    Rozhodčí: Vladimír Šindler, Pavel Mikula – Miroslav Lhotský, Jiří Svoboda

    Diváci: 5092 (98 % celkové kapacity)
    bahis siteleri