Bayern – Frankfurt 3:0 (kon.) | Schalke – Freiburg 0:0 (kon.) | Mönchengladbach – Dortmund 3:1 (kon.)
Mohuč – Leverkusen 2:3 (kon.) | Paderborn – Augsburg 2:1 (kon.) | Hamburg – Wolfsburg 0:2 (kon.)
konec
SC Paderborn 07
2:1 (0:0)
FC Augsburg
Sobota 11.04.2015, 15:30 • Benteler-Arena, Padeborn (kapacita 15306 diváků) • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! SC Padeborn získává důležité tři body v souboji s FC Augsburg po výhře 2:1!

    Tak první poločas na Benteler-Arena stál opravdu za to! Hned od prvních minut začal velmi aktivně Augsburg, který se dostal i do první zajímavé šance. Bobadillovu střelu vykopl na brankové čáře domácí kapitán Hünemeier. Poté ale přebrali iniciativu domácí fotbalisté. Nebezpečně stílel Kachunga, jeho rána ale byla sražená nad branku. Největší šance přišla ve 32. minutě, kdy nastřelil břevno domácí Bakalorze! V závěru poločasu mohli jít do vedení hosté. Højbjerg předvedl parádní fotbalovou akci, ještě před tím ale fauloval Vrančice a gól platit nemohl!

    Druhý poločas odstartovala branka Eliase Kachungy, který poslal míč do sítě po centru Heinlotha. Hosté ale s odpovědí přispěchali velmi rychle. Již po čtyřech minutách musel lovit míč ze sítě Kruse po střele Pierra-Emileho Højbjerg, který se trefil opravdu výstavně! Domácí ale bojovali a byli odměněni v 60. minutě. Z levé strany poslal přesný centr Hartherz, na ktrý si naběhl Srdan Lakic a poslal Padeborn do vedení! Oba týmy ještě v závěru spálily několik šancí. Stav 2:1 ale vydržel až do konce a Padeborn se mohl radovat ze zisku důležitých tří bodů!

    Domácí SC se tak dostalo na 27 bodů a od Freiburgu jej aktuálně dělí jediný bod! Zato Augsburg si opět zkomplikoval boj o pohárovou Evropu a svou sérii bez vítězství protáhl na čtyři zápasy!

    To je z mé strany vše a u dalšího (nejen) fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:31:16)
    Radost hráčů Paderbornu byla po zápase opravdu obrovská!
    Závěrečná radost trenéra Breitenreitera, fanoušků i samotných hráčů
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do vápna šel na poslední vteřiny i brankář Hitz. Centr Wernera ale domácí obrana odvrátila a je konec!
     
    90+3
    Do vápna teď přílétl míč pro Tima Matavže, Slovince ale opět pozlobilo zpracování a Harzherz míč odkopl.
     
    90+2
    Velmi dobrou práci teď odvedl Vrančic, který zavezl míč na útočnou polovinu a snažil se šetřit čas. K zemi ho však poslal Parker a Padeborn má k dispozici volný přímý kop.
     
    90+1
    Dlouhý míč Essweina hledal na hrotu střídajícího Matavže. Slovinec však nenačasoval svůj náběh ideálně a u míče byl dříve Kruse.
     
    90
    Nastavují se tři minuty nad rámec základní hrací doby! Augsburg tak má ještě čas na vyrovnání!
     
    89
    Poslední střídání provádí i Padeborn. Ze hřiště jde domácí hrdina Elias Kachunga, který vstřelil dnes jednu branku. Na posledních pár minut se na hřiště podívá Strohdiek.
    Parker mohl vyrovnat, jeho rána ale mířila těsně mimo
     
    89
    No a mohlo být vyrovnáno! Před vápnem se dostal k míči střídající Shawn Parker, který si míč bleskově zpracoval a vyslal pohotovou ránu, který proletěla těsně vedle levé tyče Kruseho branky!
     
    88
    Teď ale selhal Werner, který pokazil přihrávku a do protiútoku se dostal Padeborn. Protiútoku táhl Kutschke, který se zachoval hodně sobecky a míč žádnému ze svých spoluhráčů nepředal. Míč mu nakonec sebral Klavan.
     
    87
    Augsburg se teď nadechuje k závěrečnému tlaku. Momentálně kombinuje na útočné polovině a hledá možné "skulinky" v obraně Padebornu.
    Střela Oualiho letěla nad branku
     
    86
    Na pravé straně vybojoval míč Heinloth, který jej poslal před vápno na Kutschkeho, který na levé straně našel úplně volného Oualiho. Francouz hající barvy Padebornu vystřelil z první. Jeho technická rána ale letěla nad branku Hitze! Další spálená šance domácího celku!
     
    85
    Rozehrávky standardní situace se ujal Vrančic, který poslal do vápna nadýchaný centr. Nejvýše však vyskočil Hong Čong-ho a míč odhlavičkoval!
     
    84
    A vzápětí je tu další žlutá karta pro hráče Augsburgu! Po pravé straně unikal Kutschke, kterého tělem odstrčil Højbjerg. Velmi přisná žlutá karta.
     
    82
    Arbitr Stieler teď musel sáhnout do kapsičky a vytáhnout žlutou pro Parkera, který ostře atakoval Kachungu a žlutou viděl zaslouženě.

    Jan Havlovic

    Branky: 48. Kachunga (Heinloth), 60. Lakić (Hartherz) – 52. Højbjerg (Bobadilla)

    Karty:   16. Hünemeier (PDN) – 82. Parker (AUG), 84. Højbjerg (AUG)


    SC Paderborn 07: Kruse – Hartherz, Hünemeier (C), Rafa, Heinloth – Ouali, Vrančić, Bakalorz, Koç (71. Rupp) – Kachunga (89. Strohdiek), Lakić (77. Kutschke).
    Náhradníci: Lueck – Rupp, Kutschke, Sağlık, Strohdiek, Meha, Vucinovic.

    FC Augsburg: Hitz – Baba, Klavan, Hong Čong-ho, Verhaegh (C) – Baier, Kohr (63. Esswein) – Werner, Højbjerg, Bobadilla (76. Parker) – Caiuby (40. Matavž).
    Náhradníci: Manninger – Feulner, Parker, Esswein, Janker, Či Tong-won, Matavž.

    Rozhodčí: Stieler – Ittrich, Thielert (vš. GER)
    bahis siteleri