Bayern – Frankfurt 3:0 (kon.) | Schalke – Freiburg 0:0 (kon.) | Mönchengladbach – Dortmund 3:1 (kon.)
Mohuč – Leverkusen 2:3 (kon.) | Paderborn – Augsburg 2:1 (kon.) | Hamburg – Wolfsburg 0:2 (kon.)
konec
SC Paderborn 07
2:1 (0:0)
FC Augsburg
Sobota 11.04.2015, 15:30 • Benteler-Arena, Padeborn (kapacita 15306 diváků) • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Nastavují se tři minuty nad rámec základní hrací doby! Augsburg tak má ještě čas na vyrovnání!
     
    89
    Poslední střídání provádí i Padeborn. Ze hřiště jde domácí hrdina Elias Kachunga, který vstřelil dnes jednu branku. Na posledních pár minut se na hřiště podívá Strohdiek.
    Parker mohl vyrovnat, jeho rána ale mířila těsně mimo
     
    89
    No a mohlo být vyrovnáno! Před vápnem se dostal k míči střídající Shawn Parker, který si míč bleskově zpracoval a vyslal pohotovou ránu, který proletěla těsně vedle levé tyče Kruseho branky!
    Střela Oualiho letěla nad branku
     
    86
    Na pravé straně vybojoval míč Heinloth, který jej poslal před vápno na Kutschkeho, který na levé straně našel úplně volného Oualiho. Francouz hající barvy Padebornu vystřelil z první. Jeho technická rána ale letěla nad branku Hitze! Další spálená šance domácího celku!
     
    84
    A vzápětí je tu další žlutá karta pro hráče Augsburgu! Po pravé straně unikal Kutschke, kterého tělem odstrčil Højbjerg. Velmi přisná žlutá karta.
     
    82
    Arbitr Stieler teď musel sáhnout do kapsičky a vytáhnout žlutou pro Parkera, který ostře atakoval Kachungu a žlutou viděl zaslouženě.
    Kutschke z jasné pozice přestřelil
     
    81
    No a mohlo být již rozhodnuto! Kachunga výborně prostrčil míč na nabíhajícího Heinlotha, který našel ve vápně Ruppa, který si ale vylámal zuby na Hitzovi. Míč se ale následně odrazil k Kutschkemu, který ale přestřelil z jasné příležitosti! To může domácí ještě mrzet!
     
    78
    A Parker se hned po svém příchodu dostal do zajímavé šance! Ve vápně mu přiťukl míč Werner a mladý Němec se nerozpakoval a vypálil přízemní ránu. Velmi dobrý zákrok tak musel vytáhnout Kruse!
     
    77
    Ke změne se odhodlal i domácí kouč. Ze hřiště odchází Srdjan Lakic, který vstřelil zatím rozdílovou branku. Na trávník se podívá Stephan Kutschke.
     
    76
    Hostující kouč sáhl k poslednímu střídání. Ze hřiště odchází Bobadilla, který je nahrazen mladým Shawnem Parkerem.
     
    71
    První změnu přichystal i domácí kouč. Ze hřiště míří Turek Süleyman Koc a jeho míste na trávníku zaujme Němec Rupp.
     
    63
    Hostující celek podniká další změnu. Ze hřiště jde málo výrazný Kohr, který je nahrazen mladým Němcem Essweinem.
    Srđan LAKIĆ - 2:1
     
    60
    Paderborn právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Padeborn si bere po osmi minutách vedení zpět. Na levé straně vybojoval míč Hartherz, který postupoval po levé straně a následně poslal do vápna centr, na který si naběhl SRDJAN LAKIC. Na jeho přesnou hlavičku byl Hitz krátký! Benteler-Arena je v euforii!
     
    56
    Do další šance se dostávali fotbalisté Augsburgu. Míč se dostal za obranu k Matavžovi, který ale zakončoval ve skluzu. Kruse vyběhl pozdě a míč nezasáhl. Za brankářem Padebornu ale zasáhl Heinloth, který míč odkopl do zámezí.
    Pierre-Emile HØJBJERG - 1:1
     
    52
    Augsburg právě vstřelil branku!
    No ale Augsburg bleskově odpovídá! Bobadilla se dostal k míči na levé straně, prostrčil jej na PIERRA-EMILA HøJBJERGA, který se prezentoval krásnou střelou pod břevno! Výstavní rána fotbalisty, který je v Augsburgu na hostování z Bayernu!
    Elias KACHUNGA - 1:0
     
    48
    Paderborn právě vstřelil branku!
    A je to 1:0! Domácí Padeborn se dostává hned v úvodu poločasu do vedení! Na pravou stranu dostal míč Michael Heinloth, který poslal do vápna přízemní centr, který zamířil přesně k nohám ELIASE KACHUNGY, který neměl problém doklepnout míč do sítě!
    Krásné fotbalové akci Højbjerg předcházel faul na Vrančiće
     
    44
    Tak teď jsme viděli naprostou fotbalovou parádu od Højbjerga, který se obtočil kolem dvojice hráčů a následně poslal krásnou střelu do růžku branky! Branka ale platit nemůže, neboť před tím se Højbjerg ohnal rukou po Vrančicovi. Rozhodčí odpískal faul. Velká škoda, neboť tuto byla parádní fotbalová akce!
     
    40
    Tak Caiuby nakonec nebude schopen pokračovat ve hře a musí střídat! Na hřiště jde slovenský kanonýr Tim Matavž!
    Střela Bakalorze skončila na břevně
     
    32
    Tak poslední minuty patří jasně domácímu celku! Po levé straně zavezl míč Harzherz, který našel centrem ve vápně Bakalorze, který se z první opřel do míče. Jeho střela byla ještě tečována Lakice a skončila na břevně!
    Střela Kachungy byla zblokována na roh
     
    29
    A mohlo udeřit na druhé straně! Na hranici vápna se míč dostal k Lakicovi, který chytře předal míč Kachungovi na pravou stranu, který vypálil. Jeho střelu zblokoval Baba na rohový kop!
     
    25
    Domácí fanoušci se teď dožadovali odpískání další penalty! Před vápno se odrazil míč na nohu Oualiho, který udělal kličku Klavanovi na levou stranu a po údajném kontaktu spadl. Rozhodčí Stieler však zůstal ledově klidný a penalta se pískat nebude!
    Caiuby rukou ve vápně nezahrál
     
    21
    Standardku rozehrál Vrančic, který poslal jedovatý centr do vápna. Míč se vápně odrazil od Klavana k Caiubymu, který dle domácích fanoušků zahrál míč rukou. Opakované záběry ale potvrdily opak!
     
    16
    První žlutý kartonek tohoto zápasu vidí domácí kapitán Hünemeier, který zastavil protiútoku Augsburgu pouze za cenu faulu. Tělem srazil k zemi Højbjerg a žlutou si zasloužil.
    Hünemeier zasáhl na brankové čáře a míč vykopl
     
    9
    No tak to byla první pořádná příležitost! Již čtvrtý rohový kop rozehrál Werner, který našel ve vápně úplně volného Bobadillu, který trefil míč "placírkou" a střela mířila přesně k tyči. Naštěstí pro domácí zde byl připravený Hünemeier, který míč vykopl z brankové čáry!
     
    Hráči obou týmů již nastupují na trávník a zaplněná Benteler-Arena už se nemůže dočkat úvodního výkopu!

    Jan Havlovic

    Branky: 48. Kachunga (Heinloth), 60. Lakić (Hartherz) – 52. Højbjerg (Bobadilla)

    Karty:   16. Hünemeier (PDN) – 82. Parker (AUG), 84. Højbjerg (AUG)


    SC Paderborn 07: Kruse – Hartherz, Hünemeier (C), Rafa, Heinloth – Ouali, Vrančić, Bakalorz, Koç (71. Rupp) – Kachunga (89. Strohdiek), Lakić (77. Kutschke).
    Náhradníci: Lueck – Rupp, Kutschke, Sağlık, Strohdiek, Meha, Vucinovic.

    FC Augsburg: Hitz – Baba, Klavan, Hong Čong-ho, Verhaegh (C) – Baier, Kohr (63. Esswein) – Werner, Højbjerg, Bobadilla (76. Parker) – Caiuby (40. Matavž).
    Náhradníci: Manninger – Feulner, Parker, Esswein, Janker, Či Tong-won, Matavž.

    Rozhodčí: Stieler – Ittrich, Thielert (vš. GER)
    bahis siteleri