Janov – Cagliari 2:0 (kon.) | Parma – Juventus 1:0 (kon.) | Hellas Verona – Inter 0:3 (kon.)
konec
Hellas Verona
0:3 (0:1)
Inter Milán
Sobota 11.04.2015, 20:45Italská Serie A
Předzápasové kurzy
    Vangelis MORAS - 0:3
     
    90+2
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    D'Ambrosio nastřelil míč do pokutového území. Tam si balón hodně nešťastně srazil do vlastní sítě VANGELIS MORAS a upravil tak kosmeticky skóre na 0:3.
    Rodrigo PALACIO - 0:2
     
    49
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Icardi poslal do pokutového území soupeře přízemní centr, do kterého se výborně položil RODRIGO PALACIO a nádhernou střelou překonává Rafaela. Asistence: Mauro Icardi.
    Mauro ICARDI - 0:1
     
    11
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hostující fotbalisté se nezachovali moc sportovně, když dali gól mezitím co se jeden z obránců zranil a gestikuloval, že nemůže pokračovat ve hře. Palacio na to nebral ohled a poslal do pokutového území přízemní centr. MAURO ICARDI pouze nastavil nohu do stříleného centru a raduje se z první branky v utkání. Asistence: Rodrigo Palacio.

    Štěpán Hladký

    Branky: 11. Icardi (Palacio), 49. Palacio (Icardi), 90+2. Moras (vla.)

    Karty:   34. Moras (VRN), 55. Obbadi (VRN) – 16. Jesus (INM), 37. Brozović (INM), 40. Guarín (INM), 75. Vidić (INM)

    Neproměněná penalta: 76. Toni (VRN), brankář Handanovič zneškodnil


    Hellas Verona: Rafael – Sala, Moras, Rodríguez, Pisano – Obbadi (81. Valoti), Tachtsidis, Hallfreðsson (70. Greco) – Gomez (78. Saviola), Toni, Janković.
    Náhradníci: Benussi – Márquez, Saviola, López, Greco, Christodulopulos, Marques, Valoti, Campanharo, Agostini, F. Fernandinho, Martić.

    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Ranocchia, Vidić, Jesus – Guarín, Medel (80. Gnoukouri), Brozović – Hernanes (88. Felipe) – Palacio (81. Kovačić), Icardi.
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Andreolli, Kovačić, Podolski, Obi, Felipe, Gnoukouri, Puşcaş, Nagatomo, Shaqiri, Bonazzoli.
    bahis siteleri