Real Madrid – Eibar 3:0 (kon.) | Malaga – Atlético 2:2 (kon.) | Sevilla – Barcelona 2:2 (kon.)
Almería – Granada 3:0 (kon.) | Celta Vigo – Rayo Vallecano 6:1 (kon.)
konec
Malaga CF
2:2 (1:1)
Atlético Madrid
Sobota 11.04.2015, 18:00 • Estadio La Rosaleda, Málaga (kapacita 30377 diváků) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Ovace publika si nyní užívá Nordin Amrabat, který dnes podal skvělý výkon. Na posledních pár desítek vteřin přichází Javi Guerra.
     
    90
    Nastavují se tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    88
    Žlutým kartonkem se nyní může pochlubit i dvougólový Francouz Griezmann.
     
    85
    Zaslouženou žlutou kartu teď vidí stoper Miranda, který poslal k zemi nedovoleným způsobem Amrabata. Pro Málagu je to zajímavá příležitost!
     
    84
    S druhou změnou přichází také Málaga. Ze hřiště jde po velmi dobrém výkonu Castillejo. Na hřišti jej nahrazuje Ricardo Horta.
     
    83
    Na druhé straně vyslal velmi dobrou přízemní střelu Maročan Amrabat! Jeho rána vytáhl Oblak na rohový kop! Rohového kopu se ujal Recio. Jeho centr ale povedený nebyl a hostující obrana míč odvrátila.
     
    82
    Následně mohlo udeřit Atlético! Jiménez sklepl hlavičkou míč pro Ňígueze, který vystřelil z první. Jeho rána ale mířila pouze do připraveného Kameniho!
     
    80
    Diego Simeone provádí poslední možnou změnu v tomto utkání! Ze hřiště odchází Arda Turan a na poslední desetiminutovku přichází Cani.
     
    79
    Nervy na udzě neudržel Welington, který šel protestovat k pomeznímu rozhodčímu a poprávu dostává žlutou kartu!
    Antoine GRIEZMANN - 2:2
     
    78
    Atlético právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Na levé straně udržel míč Gámez, který následně odcentroval míč do vápna. Zde sklepl míč Jiménez pro ANTOINEHO GRIEZMANNA, který se prosadil přesnou střelou k tyči! Domácí ještě protestovali, neboť se domnívali, že se francouzský útočník nacházel v ofsajdu. Opakované záběry potvrdily opak.
     
    75
    Přichází první střídání Málagy. Útoční Juanmi nám toho dnes příliš nepřdvedl a možná i proto odchází ze hřiště. Je nahrazen Tissonem.
     
    73
    Na vedoucí branku Málagy okamžitě reaguje Diego Simeone. Ze hřiště odchází Gabi a na trávník přichází útočně laděný Jiménez.
    García Sánchez Samuel - 2:1
     
    71
    Málaga právě vstřelila branku!
    Málaga otáčí skóre utkání! Amrabat se ve středu pole dokázala obtočit kolem čtveřice hráčů a i s trochou štěstí propasíroval míč na GARCÍU SAMUELA, který se prosazuje nádherným lobem. Oblak byl bez šance!
     
    68
    Diego Simeone sáhl k první změně. Fernando Torres se dnes neprosadil a střídá. Na hřiště míří Ňiguez.
     
    67
    Do protiútoku se dostával Griezmann. Za záchranou brzdu zatáhl Sergi Darder a dostává zaslouženou žlutou kartu!
     
    66
    Krásnou kličku na levé straně předvedl Boka, který se dostal k zajímavému centru. Míč však pouze prolétl vápnem. U lajny ale zachytil míč Rosales, jehož centr už byl zajímavější. K hlavičce se dostal Juanmi a Oblak musel zasahovat!
    Kameni vychytal Torrese
     
    59
    Do další slibné šance se dostal Torres, který dostal míč na levou stranu od Juanfrana. Torres si míč posunul a vypálil přízemní ránu. Kameni šel na zem a míč vyrazil!
    Hlavička Kokeho mířila těsně mimo
     
    54
    No a na druhé straně mohlo udeřit Atlético! Z levé strany odcentroval Griezmann, který ve vápně našel Torrese. Fernando přistrčil míč Kokemu, který hlavičkou minul branku Kameniho!
    Šance Málagy gólem neskončila
     
    52
    Velmi nebezpečný centr poslal z pravé strany Amrabat. Juanmi míč ještě nezasáhl, ale Castillejo ano. Jeho zakončení ale směřovalo mimo. Sánchez ale míč vyrazil. Následná střela Amrabata mířila vysoko nad!
    Fernando TORRES - 1:1
     
    37
    Málaga právě vstřelila branku!
    Domácím se ale podařilo ještě v prvním poločase vyrovnat! Rohový kop si vzal nastarost Recio. Míč směřoval na přední tyč, kde si míč do vlastní sítě nešťastně srazil FERNANDO TORRES! Oblak už neměl šanci zasáhnout!
     
    28
    První žlutou kartu tohoto zápasu dostává Gabi, který poslal k zemi Maročana Amrabata.
    Antoine GRIEZMANN - 0:1
     
    25
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético jde do vedení již ve 25. minutě! Z levé strany házel autové vhazování Jesús Gámez. Jeho dlouhý aut směřoval do rukavic domácího gólmana. Kameni ale udělal ostudnou chybu a daroval gól ANTOINEMU GRIEZMANNOVI! Sedmnáctá branka tohoto Francouze v této sezóně!
    Souboj Torrese a Rosalese
     
    5
    No tak to bylo hodně zajímavé! Na hranici vápna se k míči dostal Turan, který centrem za obranu našel volného Torrese. Fernando si ale míč špatně zpracoval a zezadu ho atakoval na hranici faulu Rosales. Hlavní arbirt ale penaltu pískat nebude.

    Jan Havlovic

    Branky: 37. F. Torres (vla.), 71. Samuel – 25. Griezmann, 78. Griezmann (Jiménez)

    Karty:   67. Darder (MLG), 79. Weligton (MLG) – 28. Gabi (ATM), 85. Miranda (ATM), 88. Griezmann (ATM)


    Malaga CF: Kameni – Boka, Weligton (C), Sergio Sánchez, Rosales – Recio, Darder – Castillejo (84. Horta), Amrabat (90+1. Guerra Rodríguez), Samuel – Juanmi (75. Tissone).
    Náhradníci: Ochoa – Guerra Rodríguez, Horta, Tissone, Angeleri, Duda, Miguel Torres.

    Atlético Madrid: Oblak – Gámez, Miranda, Giménez, Torres Juanfran – Koke, Mendes, Gabi (C) (73. Jiménez), Turan (80. Cani) – Griezmann, F. Torres (68. Ñíguez).
    Náhradníci: Moyà – Godín, Siqueira, M. Suárez, Jiménez, Ñíguez, Cani.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, Núñez (vš. ESP)

    Diváci: 26982
    bahis siteleri