Katar – Portugalsko 0:4 (kon.) | Mexiko – Uruguay 2:1 (kon.) | Senegal – Kolumbie 1:1 (kon.)
Srbsko – Mali 2:0 (kon.)
konec
Senegal
1:1 (1:1)
Kolumbie A
Středa 03.06.2015, 09:00 • Waikato Stadium, Hamilton • Mistrovství světa U20 • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Senegal neudržel vedení a s Kolumbií remízoval 1:1!

    První poločas na Waikato Stadium nabídl velmi zajímavou podívanou. Od úvodních minut byl daleko aktivnější Senegal, který se také zaslouženě dočkal úvodní branky. Krásnou individuální akci předvedl Mamdou Thiam, který prošel kolem trojice hráčů a vystřelil přesně k tyči! Kolumbie však následně ožila a hrála aktivně. V závěru poločasu podnikl průnik do vápna Alexis Zapata, který byl faulován a byla nařízena penalta. Sám faulovaný vystříhl krásný "dloubáček" a srovnal na 1:1!

    Hned na úvod druhého poločasu zahrozila dvakrát Kolumbie. Nejdříve trefil Rodríguez z centru tyč a následně nebezpečně pálil z volného přímého kopu Zapata. Jasnou gólovou příležitost měl na kopačce Joao Rodríguez, který však ve skluzu nedokázal dostat míč do sítě. V samotném závěru ještě střílel Villarreal po závaru v pokutovém území Senegalu. Ani on však nerozhodl!

    Senegal si tak remízou připisuje první bod na šampionátu a ještě je ve hře o postup do vyřazovací části. V posledním utkání s Katarem však bude muset střelit více branek a doufat, že Kolumbie prohraje s Portugalskem větším brankovým rozdílem.

    To je z mé strany vše a u dalšího (nejen) fotbalového textového přenosu se těším brzy nashledanou! (10:56:09)
    "Dloubáček" Alexise Zapaty bude jistě patřit k nejhezčím gólům celého šampionátu!

     
    90+3
    Konec zápasu.
    Závěrečná situace ve vápně Senegalu
     
    90+3
    Kolumbie mohla v samotném závěru udeřit! I rohový kop rozehrála na krátko a Zapatovo centr směřoval na malé vápno. Sy sice míč lapil, nicméně mu vypadl z rukavic a ke střele se dostal Villarreal. Jeho střela však mířila mimo!
     
    90+2
    Jihoameričané rozerháli standardní situaci na krátko a z levé strany vypálil Gutiérrez. Jeho rána byla sražena Saném na rohový kop!
     
    90+1
    Kapitán Senegalu Roger Gomis teď ve středu pole ostře zajel pod nohy Barrery a může být rád, že neuviděl druhou žlutou kartu! Kolumbie má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    90
    Maďarský sudí nastavil celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    Poslední střídání v dnešním zápase provádí i Senegal. Se svým výkonem dnes nemůže být spokojen Moussa Koné, který je stažen až v samotném závěru. Na trávník se na posledních pár minut podívá Andelinou Correa.
     
    88
    Poslední dvě minuty základní hrací doby! Oběma týmům již nezbývá příliš času na vstřelení rozhodující branky.
     
    87
    Jeison Angulo se teď sám dostal do tísně při rozehrávce a následně i ztratil míč po dobrém napadání Koného. Zdálo se, že Koné byl následně faulován, nicméně maďarský rozhodčí situaci pustil.
     
    86
    Na levé straně se pokoušel něco vymyslet aktivní Wagué, který měl však proti sobě Tella, a ten mu nedovolil odcentrovat. Senegal bude alespoň vhazovat.
     
    85
    Kolumbie kombinovala na útočné polovině, ale k přímému ohrožení branky Senegalu se nedostala. Zapata se pokoušel uvolnit na hranici vápna střídající Ibargüena, na toho byla však přihrávka příliš dlouhá.
     
    84
    Kolumbie střídá i potřetí a všechny své možnosti již vyčerpala. Ze hřiště odešel aktivní Rafael Borré, kterého na trávníku nahrazuje Carlos Ibargüen.
     
    83
    Do tísně se dostal Elimane Cissé, který se pokoušel situaci vyřešit zpáteční přihrávkou ke gólmanovi. Ta však nebyla příliš rychle, ale Sy si dokázal poradit.
     
    82
    Do konce utkání nám zbývá necelých deset minut! Podaří se ještě jednomu z týmů vstřelit branku a získat tak tři důležité body do tabulky skupiny C?
     
    81
    Na hranici vápna se pokoušel něco vymyslet Alexis Zapata, jenže obránci Senegalu si již na něj dávají pozor a Zapata se ocitl v obležení tří protihráčů.
     
    80
    Ve středu pole zachytil špatnou rozehrávku Kolumbie Niang, který předal míč Ndionemu, a ten se pokoušel uvolnit na pravé straně Ndiayeho. Na toho byl však míč příliš rychlý.
     
    79
    Kolumbie kombinovala na útočné polovině. Poté se však k míči dostal Andrés Tello, který byl napadán a míč mu uskočil do zámezí.

    Jan Havlovic

    Branky: 23. Thiam – 43. Zapata (pen.)

    Karty:   56. Gomis (SNG) – 21. Sánchez (CLM)


    Senegal: I.Sy – Wagué, Cissé, Sané, Sylla – Gomis (C), Ndiaye – Wadji (49.Niang), Sarr, Thiam (66.Ndione) – Koné (89.Correa)
    Náhradníci: Ndiaye, Ndione, Correa, Faye, S.Niang, E.Niang, S.Sy, Sow, Nassalan

    Kolumbie A: Montero – Angulo, Sánchez, Juan Quintero (C), Tello – Zapata, Gutiérrez, Villarreal, Lucumí (73. Otero) – Borré (84.Ibargüen), Rodríguez (77.Barrera)
    Náhradníci: Hernández, Londono, D.Quinónez, Vásquez, R.Quinóns, Barrera, Otero, Ibargüen, Chávez

    Rozhodčí: Vad – Albert, Toth (vš. HUN)
    bahis siteleri