Katar – Portugalsko 0:4 (kon.) | Mexiko – Uruguay 2:1 (kon.) | Senegal – Kolumbie 1:1 (kon.)
Srbsko – Mali 2:0 (kon.)
konec
Senegal
1:1 (1:1)
Kolumbie A
Středa 03.06.2015, 09:00 • Waikato Stadium, Hamilton • Mistrovství světa U20 • Skupina C
Předzápasové kurzy
    Závěrečná situace ve vápně Senegalu
     
    90+3
    Kolumbie mohla v samotném závěru udeřit! I rohový kop rozehrála na krátko a Zapatovo centr směřoval na malé vápno. Sy sice míč lapil, nicméně mu vypadl z rukavic a ke střele se dostal Villarreal. Jeho střela však mířila mimo!
     
    90
    Maďarský sudí nastavil celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    Poslední střídání v dnešním zápase provádí i Senegal. Se svým výkonem dnes nemůže být spokojen Moussa Koné, který je stažen až v samotném závěru. Na trávník se na posledních pár minut podívá Andelinou Correa.
     
    84
    Kolumbie střídá i potřetí a všechny své možnosti již vyčerpala. Ze hřiště odešel aktivní Rafael Borré, kterého na trávníku nahrazuje Carlos Ibargüen.
     
    77
    Právě Joao Rodríguez dnes končí své působení v tomto zápase. Na jeho místo přijde Jarlan Barrera.
    Neproměněná šance Rodrígueze
     
    76
    Tak Rodríguez teď neproměnil stoprocentní šanci! Z pravé strany poslal krásný centr do vápna střídající Ferney Otero. Do jeho centru se ve skluzu položil právě Joao Rodríguez, nicméně poslal míč mimo!
     
    73
    První střídání provádí také Kolumbie, která by potřebovala lehce "okysličit". V zápase dnes dohrál Steven Lucumí, kterého nahrazuje Ferney Otero.
     
    66
    Je to však právě Senegal, který střídá již po druhé! Svou "práci" na trávníku dnes ukončil Mamadou Thiam, kterého na zeleném pažitu nahradí Andpiůaye Ndione.
    Povedená standardní sitauce Alexise Zapaty
     
    57
    Exekuce standardní situace se ujal střelec první branky Alexis Zapata, který se opřel do míče a nevypálil vůbec špatně. Sy však trefil stranu a míč lapil!
     
    56
    Teď už ale Roger Gomis žlutou kartu vidí. Ve středu pole poslal k zemi Rodrígueze a žlutá karta je oprávněná. Kolumbie má navíc k dispozici zajímavou standardní sitauci!
    Centr Rodrígueze skončil na tyči
     
    52
    Z levé strany dokázal odcentrovat Joao Rodríguez, který lehce zaskočil gólaman Syho. Jeho centr totiž skončil na tyči!
     
    49
    Senegal provedl první střídání v dnešním zápase. Ze hřiště putoval nevýrazný Ibrahima Wadji, kterého nahradil Serigne Niang.
    Alexis ZAPATA - 1:1
     
    43
    Kolumbie právě vstřelila branku!
    Hmm! K penaltě se postavil sám faulovaný ALEXIS ZAPATA, který ukázal, že sebevědomí mu rozhodně nechybí! Zapata vystřihl krásný "dloubáček" a Sy se pouze ohlédl! Zdravíme do Vršovic!
    Penaltový zákrok na Zapatu
     
    42
    Mouhameth Sané teď hodně nešikovně zajel pod nohy Alexise Zapaty a je nařízena penalta!
    Správně neuznaný gól Kolumbie
     
    36
    Rozehrávky standardní se ujal Gutiérrez, kterému se přízemní centr příliš nepovedl. Míč však proskákal obranou až k volnému Borrému, který doklepl míč do sítě. Pomezní avšak hned signalizoval, že se jednalo o ofsajd!
    Mamadou THIAM - 1:0
     
    23
    Senegal právě vstřelil branku!
    Tak to nečekalo! Senegal je od prvních minut aktivnějším týmem a jde do zaslouženého vedení! Před vápnem se k míči dostal MAMADOU THIAM, který obešel celkem tři hráče a následně vypálil přesně k tyči! Krásná fotbalová akce!
     
    21
    Davinson Sánchez poslal na pravé straně k zemi Ibrahimu Wadjiho a vidí první žlutou kartu tohoto utkání.
    Nebezpečná střela Waguého
     
    18
    Moussa Wagué se nyní vydal na útočný výlet a udělal dobře. Levý obránce si totiž navedl míč dopředu a velmi prudce vypálil. Jenže jeho střela mířila pouze doprostřed branky, kde stál připravený Montero.
    Volný přímý kop Sarra
     
    9
    Exekuce standardní situace se ujal Sidy Sarr, který se opřel do míče a nevypálil vůbec špatně. Montero se natahoval marně, nicméně naštěstí pro Kolumbii míč skončil na horní síti branky!

    Jan Havlovic

    Branky: 23. Thiam – 43. Zapata (pen.)

    Karty:   56. Gomis (SNG) – 21. Sánchez (CLM)


    Senegal: I.Sy – Wagué, Cissé, Sané, Sylla – Gomis (C), Ndiaye – Wadji (49.Niang), Sarr, Thiam (66.Ndione) – Koné (89.Correa)
    Náhradníci: Ndiaye, Ndione, Correa, Faye, S.Niang, E.Niang, S.Sy, Sow, Nassalan

    Kolumbie A: Montero – Angulo, Sánchez, Juan Quintero (C), Tello – Zapata, Gutiérrez, Villarreal, Lucumí (73. Otero) – Borré (84.Ibargüen), Rodríguez (77.Barrera)
    Náhradníci: Hernández, Londono, D.Quinónez, Vásquez, R.Quinóns, Barrera, Otero, Ibargüen, Chávez

    Rozhodčí: Vad – Albert, Toth (vš. HUN)
    bahis siteleri