Finsko – Rusko 3:4 (kon.) | Kanada – Švédsko 7:3 (kon.)
konec
Finsko
3:4 (2:1, 1:0, 0:3)
Rusko
sk Sobota 15.08.2015, 15:00 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • Hlinka Gretzky Cup • O 3.–4. místo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:37. Artur KAJUMOV - 3:4
     
    52:37
    Rusko dalo gól!

    Rusko predvádza perfektný obrat a razom je vo vedení! Postaral sa o to ARTUR KAJUMOV, ktorý unikol obrane a v zakončení sa nemýlil. Asistencia: Nikita Popugajev.
    50:48. Nikita POPUGAJEV - 3:3
     
    50:48
    Rusko dalo gól!

    Rusi opäť využívajú presilovku a je vyrovnané! NIKITA POPUGAJEV ostal pred bránkou nepokrytý, inkasoval dobrú prihrávku a tú iba umiestnil pod hornú žrď. Asistencia: German Rubtcov.
    40:27. Nikita POPUGAJEV - 3:2
     
    40:27
    Rusko dalo gól!

    Rusi začínajú bleskovo a využívajú presilovku! Tvrdou strelou sa o to postaral NIKITA POPUGAJEV. Asistencie: Artr Kajumov a German Rubtcov.
    23:07. Joona KOPPANEN - 3:1
     
    23:07
    Fínsko dalo gól!

    Hokejisti Suomi teraz svojho súpera dokonale zaskočili, keď sa po rýchlej hre dostal do zakončenia JOONA KOPPANEN a puk skončil až za novým mužom v ruskej bránke. Asistencia: Henri Jokiharju.
    16:02. Juuso VÄLIMÄKI - 2:1
     
    16:02
    Fínsko dalo gól!

    Fíni sa dve sekundy po konci vlastnej presilovky ujímajú vedenia! Stalo sa tak po prudkej rane z hranice pravého kruhu, autorom ktorej bol JUUSO VÄLIMÄKI. Asistencia: Janne Koukkanen.
    11:16. Juha JÄÄSKÄ - 1:1
     
    11:16
    Fínsko dalo gól!

    Fíni vyrovnávajú proti plnému počtu hráčov súpera a zápas sa môže začať v podstate od začiatku. Moilanen odviedol kusisko práce a dobre prečítal hru, keď puk z kruhu poslal priamo pred odkrytú žrď, kde sa už JUHA JÄÄSKÄ nemohol mýliť. Asistencia: Sami Moilanen.
    02:34. Vjačeslav ŠEVČENKO - 0:1
     
    02:34
    Rusko dalo gól!

    Rusi sa napokon usadili v pásme a po veľmi nenápadnej situácii sa ujímajú vedenia! Postaral sa o to VJAČESLAV ŠEVČENKO, ktorý ostal pred bránkou úplne nepokrytý a po presnej bekhendovej prihrávke od Verijajeva nemal problém zakončiť. Asistencie: Danil Verijajev, Demitrij Alexejev.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 12. Jääskä (Moilanen), 17. Välimäki (Koukkanen), 24. Koppanen (Jokiharju) – 3. Ševčenko (Verijajev, Alexejev), 41. Popugajev (Kajumov, Rubtcov), 51. Popugajev (Rubtcov), 53. Kajumov (Popugajev)


    Finsko: Isokangas (Halonen) – Jokiharju, Välimäki (C), Salo (A), Niemeläinen, Reunanen, Kotkansalo, Pylkkänen, Toivola – Oksanen, Mäkinen (A), Kuokkanen – Tuulola, Somppi, Vesalainen – Koivula, Räsänen, Tolvanen – Moilanen, Koppanen, Jääskä
    Rusko: Kaljajev (Suchačev) – Alexejev, Jakovenko, Ryženkov, Makejev (C), Afanasev, Gromov, Achmetgalijev, Švyrjev – Bajn, Rubtcov, Verba – Popugajev, Ivanov, Kajumov – Verijajev, Ševčenko, Ivanjuženkov – Avramjenko, Meščerjakov, Geraski

    Rozhodčí: Baluška, D. Konc – Šefčík, Výleta
    bahis siteleri