Chomutov – Ústí n/L 8:3 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 6:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:1 (1:0, 1:0, 4:1)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 18.08.2015, 16:00 • Málá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    55:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak i hosté se dočkali alespoň částečného úspěchu. Od mantinelu se dokázal parádní střelou do horní poloviny branky prosadit ADAM URBAN. Bez asistence.
     
    54:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další chyba hostující defenzivy, která nechala dva hráče úplně volné před bezmocným Malíkem. Poppel skvěle předložil touš před MATĚJE MORONGA a ten už si věděl rady. Asistence: Petr Poppel, Štěpán Pokorný.
     
    53:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    A další přesný zásah! Domácí zavřeli soupeře v pásmu a několika přihrávkami za bránou je zmátli. Posledním, který dopravil puk do sítě byl TADEÁŠ JAKUBEC. Asistence: Vojtěch Síla, Tomáš Šlaicher.
     
    52:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je kuriózní gól. Z tlaku se potřebovali vymanit domácí hráči a tak se JAKUB KYNČL opřel do kotouče a vyhodil jej přes celé hřiště. Povedlo se mu to tak náramně, že mihotající se puk přeskočil hůl Nicka Malíka a skončil v síti. Opravdu smolný okamžik ostravského brankáře. Asistence: Denis Martinec.
     
    48:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tomuto gólu předcházely snad tři tutové šance domácích. Nejdříve byl před bránou osamocen TOMÁŠ ŠLAICHER, který napoprvé neprostřelil brankáře, z další střely zvonila dokonce tyč, ale napotřetí už to konečně vyšlo a po skvělé přihrávce od Jana Klodnera měl už ŠLAICHER snadou pozici doklepnout touš do prázdné brány. Asistence: Jan Klodner
     
    31:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení, skvělou přihrávku od přes celou šíři hřiště od Vojtěcha Síly dokázal brilantně využít TADEÁŠ JAKUBEC. Asistence: Vojtěch Síla.
     
    16:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení zásluhou VOJTĚCHA SÍLY, jenž obral obránce o puk a dostal se do samostatného úniku, který zakončil přesnou bekhendovou ránou pod břevno a nedal Malíkovi šanci. Bez asistence.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 17. V. Síla, 32. Jakubec (V. Síla), 49. Šlaicher (Klodner, Jakubec), 53. Kynčl (Martinec), 54. Jakubec (V. Síla, Šlaicher), 55. Morong (Poppel, Pokorný) – 56. Urban


    Mountfield HK: Dvořák (Novotný) – Martinec, Voňka, Klodner, Kynčl, Krištof, Junek, Kašpar, Duben – Šlaicher, Pokorný "C", M. Síla, V. Síla, Morong, Poppel, Vaňát, Jakubec, Růta, Hladík, Nedomlel, Müller. Trenér: Karel Soudek.
    HC Vítkovice Ridera: Malík (Piták) – Vícha, Kuboš, Šulák, Vacula, Takáč, Bieniek, Bílý, Zapletal – Fridrich "C", Mrva, Žemba, Kylnar, Beránek, Vojtovič, Konečný, Urban, Vavřík, Vjačka, Raška, Plánka. Trenér: Mojmír Trličík.
    bahis siteleri