Kometa Brno – Letňany 9:1 (kon.) | K. Vary – Kladno 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
9:1 (1:0, 4:1, 4:0)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 03.09.2015, 16:40 • DRFG Arena • Extraliga staršího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    58:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    MAREK ŠKVRNĚ to udělal dobře a dává devátý gól domácích. V samostatném úniku poslal puk bekhendem ke vzdálenější tyči. Asistence: Roman Jeřábek.
     
    52:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tohle už skutečně vypadá pro Letce zle. Osmou trefu zařídil MATĚJ NOVÁK, který dostal přesnou přihrávku od Nečase k pravé tyčce, kde už bylo jednoduché puk doklepnout do odkryté branky. Asistence: Martin Nečas.
     
    46:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno pokračuje v dobře rozehraném utkání a odskakuje svému soupeři na rozdíl šesti branek. Ani ne minutu od poslední trefy se prosazuje kapitán RADIM FERDA. Asistence: Marek Škvrně.
     
    45:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se prosazuje i ve vlastním oslabení! JAKUB ČEJKA nachytal vyjetého gólmana a dává utkání podobu 6:1. Bez asistence.
     
    32:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Mlynář našel přesnou přihrávkou brankovištěm MARTINA NEČASE, který z první trefuje odkrytou část klece. Asistence: Tomáš Mlynář a Filip Král.
     
    28:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka pro Brno a tříbrankové vedení! To vše zařídila rána LIBORA ZÁBRANSKÉHO od modré. Asistence: Martin Nečas.
     
    23:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Poněkud nepěkná odplata domácích hostům za jejich vyrovnání. 64 vteřin stačilo Kometě, aby vstřelila dvě branky a upravila tak stav na 3:1. Autorem branky je LIBOR ZÁBRANSKÝ. Asistence: Tomáš Mlynář a Martin Nečas.
     
    23:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Skóre se opět mění. Pouhou půl minutu trval nerozhodný stav. Kapitán Ferda přenechal puk JAKUBU ČEJKOVI, který navrátil domácím vedení. Asistence: Radim Ferda a Marek Škvrně.
     
    22:09
    Letňany právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Dominik Řepík poslal puk na LUKÁŠE KUČERU, který obkroužil domácí branku a zasunul puk mezi Dostálovy betony. Asistence: Dominik Řepík.
     
    01:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pěkná akce Brňanů a máme tu hned první gól. Novák přesně nahrál MARTINU NEČASOVI na osu hřiště, který neměl sebemenší problém tváří v tvář gólmanovi zvednou kotouč do horní části branky. Asistence: Matěj Novák a Tomáš Mlynář.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 2. Nečas (Novák, Mlynář), 24. Čejka (Ferda, Škvrně), 24. Zábranský (Mlynář, Nečas), 29. Zábranský (Nečas), 33. Nečas (Mlynář, Král), 46. Čejka, 47. Ferda (Škvrně), 53. Novák (Nečas, Mikyska), 59. Škvrně (Jeřábek) – 23. Kučera L. (Řepík)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Jeřábek, Trnka, Jurnečka, Zábranský, Kučera Š., Král, Furch, Mikyska – Novák, Klenec, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Mlynář, Knap, Frydrych, Ferda (C), Süss, Nečas
    HC Letci Letňany: Špirek (33. Vlas) – Pařík, Gebell, Brabec, Kolenatý, Gonos, Antoš – Zídek, Satran, Nedorost, Fabiánek, Lauko, Průžek (C), Danov, Řepík, Rousek, Kučera L., Mařík

    Rozhodčí: Kohoutek – Mikoviny, Procházka
    bahis siteleri