Chabarovsk – Vladivostok 2:4 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Amur Chabarovsk
2:4 (2:1, 0:2, 0:1)
Admiral Vladivostok
Sobota 05.09.2015, 09:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    ADMIRAL VLADIVOSTOK
    Admiral se v minulé sezóně málem dostal do play-off. V této sezóny by jistě jistě rád do vyřazovacích bojů dostal. Sezónu začal Admiral výborně, na ledě Slovanu dokázal zvítězit 3:1, a připsal si první body v této sezóně! V následujícím utkání však prohrál shodným výsledkem na ledě Záhřebu. Ani další utkání svěřencům trenéra Alexandera Andrijevskije výhru nepřineslo. Na ledě Viťazu sehráli velmi dobré utkání, nicméně prohráli v prodloužení 4:5! V posledním utkání však Admiral získal cenný skalp, když na ledě Dinama Moskva získal dva body za vítězství 4:3 na samostatné nájezdy!
     
    AMUR CHABAROVSK
    Tým Amuru prošel přes léto opravdu velkou obměnou. Hned na začátku sezóny to bylo vidět! Amur uspěl na ledě Záhřebu 2:3 po nájedzech, když rohodující nájezd proměnila mladý Vladislav Ušenin. Následující utkání odehrál Chabarovsk také v Evropě, v Bratislavě. Utkání rozhodla jediná branka, kterou vstřelil hostující Tom Wandell. Sezónu tak Amur začal výborně! Následující zápas sehrál Amur na ledě Dynama Moskva a schytal debakl 2:7! Ani ve čtvrtém venkovním utkání Amur neuspěl, když prohrál na ledě Viťazu 1:2!

    Dnes Chabarovsk sehraje své první utkání v domácí hale a jistě by rád zvítězil ...
     
    Příjemné sobotní ráno všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu pouze dva zápasy. My se společně zaměříme na střetnutí Amuru Chabarovsk s Admiralem Vladivostok. Úvodní vhvazování je naplánováno v 9:00 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Zub, Šulakov, Kolář (A), Čerepanov, Aťušov, Verjovkin, Terjajev – Sokolov, Zohorna, Miklík – Fajzullin, Wandell, Grančev (A) – Litovčenko, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin -Tarasov (C), Bjavalcev, Achmetov

    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Bartulis (C), Blum, Osipov (A), Kosmačev, Mnacjan, Lisov, Lysenko, Glazkov – Bergfors, Trivino, Lugin – Podšendjalov, Sajustov, Gorškov – Filatov, Kuzněcov, Makarov – Voronin, Mamin (C), Jakovlev.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ruská hymna již zazněla, nicméně hlavní rozhodčí objevil nějaké problémy s ledem. Doufejme, že za malý okamžik utkání začne!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Vše se vyřešilo a hlavní rozhodčí mohl vhodit úvodní vhazování dnešního zápasu! To vyzěnlo lépe pro hostující tým, který má možnost prvního útoku.
     
    00:40
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Chabarovsk se bleskově dostává do vedení, a Platinum Arena Zolotoj je ve varu! Domácí celke se dostal do přečíslení, které táhl Sokolov, jeho přihrávku dostal Tomáš Zohorna, který dostal kotouč mezi kruhy k Michelu Miklíkovi, kterému nevyšlo zpracování, i tak se však dostal ke střele. Slovenský útočník nahodil kotouč před branku, kde jej tečoval KONSTANTIN SOKOLOV, a Bobkov byl bez šance! Asistence: Michel Miklík.
    Konstantin SOKOLOV - 1:0
     
    01:31
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí tým si zjevně domácím podpory užívá a hned ve druhé minutě vede 2:0! Po pravé straně postupoval Jevgenij Gračjov, který se dokázal uvolnit a poslal puk mezi kruhy, kam si najel DANIL FAJZULLIN a poslal kotouč za záda Bobkova! Asistence: Jevgenij Gračjov
    Danil FAJZULLIN - 2:0
     
    01:31
    Igor Bobkov v brance vydržel pouze necelou minutu a půl a už míří na střídačku! Na jeho místo nastupuje Ivan Nalimov!
     
    02:29
    Na druhé straně se pokoušel prosadit střelou od modré hostující Jonathon Blum, nicméně jeho skákavou střelu dostal Metsola do rohu kluziště.
     
    03:06
    Hostující Vladivostok se dokázal svému soupeři vyrovnat, a momentálně kombinuje v útočném pásmu. Obrana Amuru však zatím pracuje výborně.
     
    03:58
    Další ránu domácího celku vyslal od modré čáry Jan Kolář, který však branku Ivana Nalimov netrefil. Amur je však i nadále u puku.
     
    04:39
    Obraně Admiralu vůbec nevyšla rozehrávka, a ve středu kluziště získal kotouč Wandell, který chytře rozehrál na obránce.
     
    04:57
    Amur zatím svého soupeře jasně přehrává, Admiral má zejména v obranné části velké problémy! Do dalšího nebezpečného zakončení se dostal Tarasov, ale Nalimov byl připraven.
     
    05:28
    Alexej Vjavalcev se dostal na levé straně do obležení dvou protihráčů, a tak poslal kotouč na Šulakova, kterému však nesedlo zpracování a kotouč se odrazil přímo k Metsolovi. Následuje vhazování v pásmu Amuru.
     
    05:47
    Za nahozením Sokolova mířil Tomáš Zohorna, který však kotouč nedokázal udržet, a dopředu míří Admiral Vladivostok.
     
    06:28
    Zajímavou přihrávku do jízdy dostal Tom Wandell, který projel celé útočné pásmo a předal kotouč na modrou čáru, kde se nacházel Šulakov. Jeho střela byla tečována, a Nalimov měl velké problémy, kotouč však pod sebou udržel!
     
    06:49
    Aťušov s Kolářem se pokoušeli udržet kotouč před modrou čárou, nicméně po souboji prvně jmenovaného s Bartulisem skončil puk na střídačce Admiralu.
     
    07:19
    Ze středního pásma zkoušel své štěstí Nikita Lisov, jehož nahození však Juha Metsola v pohodě odvrátil do rohu.
     
    08:11
    Kombinace Admiralu začala u obránce Bluma, který našel ve středu hřiště Makarova, který se pokoušel zprvní najít Kuzněcova. Ruský útočník však neměl dostatečnou rychlost.
     
    08:50
    Na druhé straně se dostal do útočného pásma opět první útok domácího týmu! Kombinace dvojice Miklík – Zohorna však k zakončení nevedla.
     
    09:23
    Amidral však následně chyboval ve středu hřiště, Zohorna přiklepl míč do jízdy Miklíkovi, který posílal puk do horních pater branky, nicméně jeho střelu srazil nad branku obránce.
     
    09:58
    Ani další rozehrávka Vladivostoku nebyla příliš přesná. Velmi riskantně šel však za odraženým pukem Metsoal, který však před dojíždějícím Podšendjalovem rozehrát.
     
    10:17
    Hned po vyhrané vhazování Vjačeslava Ušenova střílel z hranice levého kruhu bratr Vladislav. Jeho střelu však zkrotil Nalimov!
     
    10:47
    Obránce Šulakov nádherně rotáhl hru na levou stranu, kam si najel Arťjom Zub. Ruský obránce posílal před branku, v tomto prostoru se však nikdo z domácích v danou chvíli nenacházel.
     
    11:26
    Čtvrtý útok Chabarovsku odvedl v útočném pásmu opravdu dobrou práci, ke střele se nedostal, nicméně dokázal se udržet přes brankou Ivana Nalimova.
     
    11:59
    Další zákrok si připsal domácí brankář Juha Metsola, který musel zkrotit střelu Konstantina Makarova z pravé strany.
     
    12:23
    Pdšendjalov se za brankou dostal se sevření Koláře, a posílal puk před branku. Mezi kruhy si najel Sajustov, jehož rána však branku Metsoly minula!
     
    13:09
    Na druhé straně se pokoušela udeřit třetí formace Amuru! Na modrou čáru se kotouč dostal k Verjovkinovi, jehož ránu však zablokoval obránce.
     
    13:50
    Poprvé v tomto zápase hlavní rozhodčí vylučuje! Na trestnou lavici míří hostující Dmitrij Lugin, a Chabarovsk tak má skvělou možnost navýšit skóre!
     
    14:01
    Admiral však dokázal vyhrát vhazování a kotouč vyhodil Kirill Voronin až k brance finského gólmana.
     
    14:40
    Amur se však dokázal dostat do kombinace v útočném pásmu! Do zakončení se po několika přihrávkách dostal Vjačeslav Ušenin, jehož ránu zprvní však Nalimov lapil!
     
    15:10
    Admiral však hraje v tomto oslabení velmi dobře. I podruhé se hostujícímu celku podařilo vyvést kotouč do útočné třetiny!
     
    15:39
    Trest Dmitrije Lugina je již skoro u konce, a Chabarovsk se stále nedokázal dostat do útočné třetiny.
     
    16:06
    Teď však předvedl zajímavou individuální akci Tom Wandell, který prošel přes dvojici hráčů, nicméně do zakončení se přes bránícího Bartulise nedostal.
     
    16:44
    Bratři Ušeninové opět úřadovali v útočném pásmu! Po výborné práci Vladislava mohl střílet od modré Verjovkin, nicméně mu střela nevyšla!
     
    17:19
    Obrovskou příležitost měl domácí celek! Po zákroku Nalimov proti střele Miklíka se dostal k dorážce Tomáš Zohorna, nicméně branku netrefil!
     
    18:02
    Hned poté přišla další obrovská šance Amuru! Po skvělé přihrávce Rafaela Achemetova zakončoval Jan Kolář, nicméně jeho střelu vychytal skvělý Nalimov!
     
    18:02
    Následně se strhla potyčka před brankou Ivana Nalimova, ve které byl velmi aktivní domácíé Alexej Bjavalcev a hostující Samvel Mnacjan. Oba míří na trestnou lavici, pokračovat se bude pět na pět!
     
    18:29
    V další zajímavé příležitosti se ocitl Michel Miklík, který pálil po přihrávce Zohorny. Ránu slovenského útočníka však lapil Nalimov!
     
    18:53
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hostující celek v samotném závěru první třetiny snižuje! Od modré čáry poslal nahození na branku kanadský útočník Corey Trivino. Finský brankář vyrazil kotouč pouze před sebe, kde se nacházel DMITRIJ LUGIN, který dostal kotouč do branky! Asistence: Corey Trivino.
    Dmitrij LUGIN - 2:1
     
    19:19
    Další ránu od modré čáry vyslal Denis Osipov, nicméně jeho rána mířila vysoko nad branku!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Do první třetiny doslova vlétl domácí celek! Již ve druhé minutě vedl Amura 2:0 po brankách Konstantina Sokolova a Danila Fajzulina! Domácí celek i nadále hrozit z ryclých protiútoku, nicméně své velké šance neproměnil! V závěru třetiny se zničehonic prosadil Dmitrij Lugin, který snižil na 1:2!

    Druhá třetina začne přibližně v 10:04!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Druhou třetinu zahájil lépe hostující Admiral, který kombinoval v útočném pásmu. Do zakončení se však nedostal.
     
    21:00
    Dmitrij Kosmačjov poslal na levé straně k zemi domácího Fajzulina a míří na trestnou lavici!
     
    21:15
    Z pravé strany střílel Tom Wandell, nicméně ránu mu nesedla. Kotouč má však i nadále Amur, který kombinuje v útočném pásmu.
     
    21:46
    Admiral se dokázal osvobodit a do úniku se mohl dostat Dmitrij Sajustov, avšak výborně zapracoval obránce Šulakov.
     
    22:25
    Další ránu v přesilové hře vyslal od modré čáry obránce Aťušov, který však těsně minul branku Nalimova. Kombinace Amuru pokračuje!
     
    22:51
    Amur zatím zvládá přesilovou hru velmi dobře! Aťušov nahrál na levou stranu, kde se nacházel Wandell. Švédský útočník se opřel do puku, nicméně jeho ránu vyrazil Nalimov do rohu kluziště.
     
    23:27
    Admiral je již v plném počtu, a útočném pásmu se dostal ke střele Niclas Bergors. Jeho ránu však Juha Metsola dokázal vyrazit.
     
    23:58
    Po delší době se přerušuje! Admiral nezvládl rozehrávku z vlastního pásmu, a je pískáno zakázané uvolnění. Vhazování po pravici Ivana Nalimova.
     
    24:19
    Lugin dostal dobrou přihrávku na levou stranu od Trivina, nicméně nevyšlo mu zpracování a pohotový bek Zub ho o puk obral.
     
    24:50
    Na druhé straně nevyšla rozehrávka ani Šulakovi, který hledal Gračjova, ten však kotouč nedokázal zpracovat.
     
    25:11
    Juha Mestala se při přemístění opřel o brankovou konstrukci, která se dostala z původního postavení, a hra je přerušena.
     
    25:11
    Hned po vhazování se do dobré příležitosti dostal Litovčenko, který dostal pěknou přihrávku od Koláře. Střela ruského útočníka však byla sražena do ochranné sítě.
     
    25:53
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok srovnává na 2:2! Druhá formace hostujícího celku se dostala do kombinace, nejdříve pálil nepřesně od modré Nikita Lisov. Následně se však dostal kotouč na modrou čáru k Samvelu Mnacjanovi, který jej nahodil před branku, a po několika odrazech kotouč skončil v síti! Branka je nakonec přiznána DMITRIJI SAJUSTOVI! Asistence: Savmel Mnacjan, Arťjom Podšendjalov
    Dmitrij SAJUSTOV - 2:2
     
    26:09
    Další ránu od modré vyslal Bartulis, kotouč se snažil tečovat Voronin, nicméně Metsola vyrazil kotouč před sebe. Následná tvrdá rána Maxima Mamina skončila těsně mimo!
     
    26:51
    Admiral se i nadále dokázal udržet v útočném pásmu, a na brankovišti se dostal do zakončení Bergfors. Fin Metsola byl však pozorný!
     
    27:10
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok otáčí vývoj tohoto utkání! Amur je v těžké krizi, a dostává další úder! Na modré čáry vybojoval kotouč Corey Trivino, který jej posunul na Bergforse. Švédský útočník našel před brankou DMITRIJE LUGINA, který překonal Metsolu! Asistence: Niclas Bergfors, Corey Trivino
    Dmitrij LUGIN - 2:3
     
    27:59
    Admiral pokračoval i dál v tlaku v útočném pásmu! Na pravé straně se dokázal uvolnit Alexander Kuzněcov, který se prokličkoval až ke střele. Metsola však betonem dostal puk do rohu!
     
    28:39
    Amur zatím nedokázal navázat na skvělý výkon z první třetiny, a zaslouženě prohrává. Admiralu v posledních minutách vychází opravdu vše!
     
    29:26
    Admiral se opět dokázal dostat do útočného pásma, a z hranice pravého kruhu pálil Maxim Mamin. Jeho rána však skončila těsně mimo.
     
    29:59
    Tomáš Zohorna ztratil kotouč na vlastní modré, a do šance se dostal Jakovlev, který roztáhl hru na Voronina. Jeho ránu však lapil Metsola!
     
    30:41
    Na led se dostala první formace Amuru a hned to bylo znát! U modré čáry kombinoval Michel Miklík s Tomášem Zohornou. Český útočník byl však zahákován, a bude se vylučovat!
     
    30:41
    Na trestnou lavici usedá Samvel Mnacjan, který skutečně zahákoval českého útočníka. Amur tak má ideální příležitost ke srovnání stavu!
     
    31:19
    Od modré čáry to zkoušel Arťjom Zub, jehož rána však byla zablokována. Kotouče se navíc zmocnil Makarov, který jej vyhazuje z pásma.
     
    31:50
    Zajímavou přihrávku na modrou čáru dostal Litovčenko, který však do zakončení nešel, a raději podržet puk v útočném pásmu.
     
    32:15
    Litovčenko následně poslal kotouč na modrou čáru, kde se nacházel Aťušov. Rána ruského obránce však skončila mimo!
     
    32:43
    Admiral zvládl oslabení velmi dobře, a Mnacjan je již zpět na ledě! Amur však momentálně kombinuje v útončém pásmu.
     
    33:27
    Michel Miklík posílal bekhendem kotouč před branku, nicméně jeho "centr" si stáhl ze vzduchu Metsola! Následuje druhá komerční přestávka v této třetině.
     
    33:48
    Na druhé straně mohl udeřit Vladivostok! Sajustov dostal krásnou přihrávku na pravou stranu od Gorškova, avšak jeho střela minula pravou tyč branky Amuru.
     
    34:01
    Hostující Vladivostok špatně střídal, a bude potrestán! Na trestnou lavici míří Alexander Goroškov! Další přesilová hra pro domácí Amur!
     
    34:41
    Amur se dokázal dostat do útočného pásma a kombinoval! Grančev našel vedle branky Wandella, který se pokoušel Nalimova překvapit rychlou střelou. Ruský brankář byl však na svém místě!
     
    35:11
    Ve vlastním pásmu udělal velkou chybu Corey Trivino, který málem ztratil kotouč. Naštěstí pro hosty Wandell při zpracování kotouč spadl, a do zakončení se nedostal.
     
    35:52
    Amur teď zcela vykombinoval obranu Admiralu! Miklík posunul kotouč na Zohornu, který vylepšil pozici pro Šulakova. Ruský obránce však našel lépe postaveného Dmitrije Tarasova, který však branku netrefil!
    Tarasov v orzhodující chvíli netrefil kotouč ideálně
     
    36:42
    Admiral se po delší době dostal opět do útočného pásma, nicméně do zakončení nikoliv.
     
    37:00
    Tentokrát pálil od modré čáry Vladislav Ušenin, jehož rána však byla tečovaná a skončila mimo branku!
     
    37:27
    Při napadání ztratil rovnováhu domácí Danil Fajzullin, který zalétl do branky Ivana Nalimova. Domácí útočník by však měl být v pořádku!
     
    38:08
    Zajímavou individuální akci předvedl v útočném pásmu hostující Nikita Filatov, který prošel přes dvojici protihráčů, jeho zakončení však nebylo přesné.
     
    38:37
    Domácímu celku se nepodařila rozehrávka, a je pískáno zakázané uvolnění. Vhazování před brankou Juha Metsoly.
     
    39:03
    Od modré čáry vyslal tvrdou střelu Vladislav Lysenko, která byla tečována Bergforsem, nicméně kotouč zamíil mimo.
     
    39:39
    Amur se v samotném závěru třetiny dostal do kobminace v útočném pásmu, nicméně do zakončení nikoliv.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina vyšla daleko lépe hostujícímu Admiralu! Již ve 26. minutě se podařilo hostům srovnat, když od modré poslal puk Mnacjan, a jeho střelu tečoval Dmitrij Sajustov! O dvě minuty později Vladivostok již vedl! Bergofs našel před brankou Dmitije Lugina, který překonal Metsolu! V závěru třetiny měl velkou příležitost Tarasov, nicméně v rozhodující moment netrefil kotouč ideálně!

    Třetí třetina začne přibližně v 10:57!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:37
    První střelu třetí třetiny vyslal Jan Kolář, který však mířil mimo branku Ivana Nalimova.
     
    41:40
    Chabarovsk je v poslední třetině výrazně aktivnější, nicméně do zakončení se zatím nedokázal dostat, ačkoliv aktivně kombinuje na soupeřově polovině.
     
    42:23
    Na druhé straně napřáhl na modré Maxim Mamin, jehož tvrdá rána však letěla příliš vysoko!
     
    42:48
    Maxim Mamin tentokrát zaváhal na modré čárě, čímž vystavil svého spoluhráče do ofsajdového postavení. Čárový to postřehl, a ofsajd také odpískal.
     
    43:22
    Dobrou práci v útočném pásmu odvedl Bjavalcev, který uvolnil prostor pro Achmetova. Tomu však rána nesedla, a kotouč letěl mimo!
     
    43:55
    Výbornou přihrávku na modrou čáru dostal Jan Kolář, který jel na Nalimova sám! Český obránce však zvolil střelu, která letěla mimo, a Nalimov nemusel zasahovat!
    Kolářova střela mířila nad branku
     
    44:33
    Po delší době se přerušuje hru, neboť Admiral opět nezvládl přechod do útočného pásma, a byl odpískán ofsajd!
     
    45:18
    Litovčenko dokázal dostat kotouč za branku, kde si ho převzal Tom Wandell. Švédský útočník se pokoušel překvapiv Nalimova rychlým obtočením, ruský brankář si však prostor u své tyče pohlídal.
     
    46:11
    Amur se opravdu snaží, nicméně ani jedna jeho střela ve třetí třetině nemířila mezi tři tyče!
     
    46:37
    Ve vlastním pásmu se zmocnil kotouče hostující Maxim Mamin, který jej však pouze nahodil do pásma. V rohu puk vybojoval Voronin, který hledal Lisova, ten však přihrávku nedokázal zpracovat.
     
    47:26
    Amur je i nadále aktivní v útočné fází! Od modré čáry pálil obránce Arťjom Zub, nicméně jeho ránu vyrazil Nalimov. K dorážce se dostal Zohorna, nicméně nemířil přesně!
     
    47:59
    I v další příležitosti domácího celku se objevil Tomáš Zohorna, který najížděl z levé strany. Jeho rána však mířila rovněž mimo!
     
    48:37
    Tom Wandell si jistě představoval lepší přechod do útočného pásma, nicméně jeho nahození zachytil Gračjov, a Amur kombinuje v útočném pásmu.
     
    49:19
    Ivan Glazkov našel přihrávkou ve středu hřiště Podšendjalova, který se dokázal dostat ke střele. Metsola byl však na místě!
     
    49:53
    Jonathon Blum dokázal těsně udržet kotouč na modré čáře, a ásledně i vystřelil. Jeho ránu však zablokovala domácí obrana!
     
    50:17
    Na druhé straně se do výborné pozice dostal Michel Miklík, který ujížděl po levé straně! Jeho zakončení však bylo čitelné, a Ivan Nalimov jeho střelu dokázal vyrazit!
     
    50:57
    Ve středním pásmu odvedl dobrou práci Tom Wandell, který se pokoušel roztáhnout hru na pravou stranu. Jeho přihrávka však neprošla...
     
    51:32
    Amur se však dostal k puku zpět, a po pravé straně najel do útočného pásma právě Wandell, jehož rána však letěla těsně nad branku!
     
    51:59
    Na druhé straně se do zakončení dostal hostující Corey Trivino, nicméně zakončení kanadského útočníka lapil brankář Metsola!
     
    52:34
    Po kombinaci domácího celku v útočném pásmu se na modré čáře dostal k tvrdé střele Jan Kolář, nicméně jeho ránu chytil do lapačky Nalimov!
     
    52:59
    Grančev dostal na levé straně opravdu hodně prostoru, a tak si vybruslil na před branku. Jeho následné zakončení však nebylo příliš přesné.
     
    53:39
    Amur se v posledních minutách hodně snaží o vyrovnání, nicméně zatím se to nedaří. Čas navíc velmi rychle ubíhá!
     
    54:06
    Velkou šanci teď měl domácí Litovčenko, který dostal skvělou přihrávku o Vladislava Ušenina, nicméně domácí hráč opuštěnou branku netrefil! Následně Litovčenko nahrávala Vjačeslavu Ušeninovi, který se však před brankou také nedokázal prosadit!
     
    54:42
    Admiral se dokázal osvobodit z tlaku domácího týmu, a vyjel zaútočit. Obrana Amuru se však velmi rychle vrátila a kotouč si vzala zpět!
     
    55:22
    Na modré čáře vybojoval kotouč Gorškov, který jej přistrčil do jízdy Podšendjalovovi, jehož rána z mezikruží letěla nad branku!
     
    56:28
    Amur již v závěru třetiny točí pouze tři formace, a na led chodí hlavně první formace s Tomášem Zohornou.
     
    57:08
    Do slibné šance se dostal po přihrávce Sokolova Michel Miklík, avšak zakončení slovenského hráče tečoval obránce, a puk skončil mimo!
     
    57:36
    Nikita Filatov s Sajustovem podnikl zajímavý útočný výpad, který však k zakončení nevedl. Hostující hráči alespoň ušetřili cenné vteřinky!
     
    58:06
    Hostující celek se navíc dostal do kobminace v útočném pásmu, a od modré čáry pálil Bartulis. Jeho rána byla sražena před Metsolu, a do zakončení se málem dostal Kuzněcov. Obrana Amuru však dokázala zareagovat.
     
    58:18
    Vladislav Ušenin poslal kotouč na Litovčenka, o kterého se však postaral obánce Blum! Amur je však i nadále u kotouče.
     
    58:48
    Další velkou příležitost měl Vladislav Ušenin, kterého našel Litovčenko. Jeho rána zprvní však Nalimova nepřekonala! Ruský brankář kotouč lapil! Náslduje oddechový čas domácího celku!
     
    59:04
    Juha Metsola je již na střídačce a Amur to zkoušel v šesti! Do zakončení se před brankou dostal osamocený Grančev, nicméně Nalimov dokázal kotouč včas chytit!
     
    59:09
    Chabarovsk vyhrál vhazování, nicméně na modré čáře zaváhal obránce Arťjom Zub, který si puk špatně zpracoval, a ten se doklouzal za modrou čáru. Následně čárový odpískal ofsajd! Metsola se vrací do branky!
     
    59:39
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Až půl minuty před koncem šel Metsola ven z branky, nicméně Vladivostok se velmi rychle dostal k puku, a potvrzuje dnešní výhru! Po výborné práci Sajustova se k puku dostal ARŤJOM PODŠENDJALOV, který bekhendovým obloučkem trefil přesně! Bez asistence.
    Arťjom PODŠENDJALOV - 2:4
     
    59:54
    Domácí Grančev ještě neudržel v závěru nervy a odchází na poslední sekundy na trestnou lavici!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Amur Chabarovsk měl bleskový vstup do utkání, nicméně Admiral Vladivostok utkání otočil a zvítězil 4:2!

    Do první třetiny doslova vlétl domácí celek! Již ve druhé minutě vedl Amura 2:0 po brankách Konstantina Sokolova a Danila Fajzulina! Domácí celek i nadále hrozit z ryclých protiútoku, nicméně své velké šance neproměnil! V závěru třetiny se zničehonic prosadil Dmitrij Lugin, který snižil na 1:2!

    Druhá třetina vyšla daleko lépe hostujícímu Admiralu! Již ve 26. minutě se podařilo hostům srovnat, když od modré poslal puk Mnacjan, a jeho střelu tečoval Dmitrij Sajustov! O dvě minuty později Vladivostok již vedl! Bergofs našel před brankou Dmitije Lugina, který překonal Metsolu! V závěru třetiny měl velkou příležitost Tarasov, nicméně v rozhodující moment netrefil kotouč ideálně!

    Ve třetí třetině se Amur marně pokoušel o vyrovnání! Hostující tým musí poděkovat zejména výbornému Nalimovi, který odchytal parádní utkání, a neinkasoval! V závěru se ještě trefil do opuštěné branky Arťjom Podšendjalov, který rozhodl o vítězství hostů!

    STATISTIKY ZÁPASU
    Střely na branku – 25 – 26
    Zablokované střely – 5 – 7
    Vyhraná vhazování – 28/56 – 28/56
    Trestné minuty – 6 – 12
    Hity – 12 – 12

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 2 střely, TOI – 19:04
    Tomáš Zohorna (CHA) – 0+0, 3 střely, TOI – 18:35
    Michel Miklík (CHA) – 0+1, 2 střely, TOI – 17:32

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (11:34:22)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 1. Sokolov (Miklík), 2. Fajzullin (Gračjov) – 19. Lugin (Trivino), 26. Sajustov (Mnacjan, Podšendjalov), 28. Lugin (Bergfors, Trivino), 60. Podšendjalov


    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Zub, Šulakov, Kolář (A), Čerepanov, Aťušov, Verjovkin, Terjajev – Sokolov, Zohorna, Miklík – Fajzullin, Wandell, Grančev (A) – Litovčenko, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin -Tarasov (C), Bjavalcev, Achmetov
    Admiral Vladivostok: Bobkov (2.Nalimov) – Bartulis (C), Blum, Osipov (A), Kosmačev, Mnacjan, Lisov, Lysenko, Glazkov – Bergfors, Trivino, Lugin – Podšendjalov, Sajustov, Gorškov – Filatov, Kuzněcov, Makarov – Voronin, Mamin (C), Jakovlev

    Rozhodčí: Anisimov, Kulakov – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 7100
    bahis siteleri