Chabarovsk – Vladivostok 2:4 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Amur Chabarovsk
2:4 (2:1, 0:2, 0:1)
Admiral Vladivostok
Sobota 05.09.2015, 09:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Domácí Grančev ještě neudržel v závěru nervy a odchází na poslední sekundy na trestnou lavici!
    Arťjom PODŠENDJALOV - 2:4
     
    59:39
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Až půl minuty před koncem šel Metsola ven z branky, nicméně Vladivostok se velmi rychle dostal k puku, a potvrzuje dnešní výhru! Po výborné práci Sajustova se k puku dostal ARŤJOM PODŠENDJALOV, který bekhendovým obloučkem trefil přesně! Bez asistence.
     
    59:04
    Juha Metsola je již na střídačce a Amur to zkoušel v šesti! Do zakončení se před brankou dostal osamocený Grančev, nicméně Nalimov dokázal kotouč včas chytit!
     
    58:48
    Další velkou příležitost měl Vladislav Ušenin, kterého našel Litovčenko. Jeho rána zprvní však Nalimova nepřekonala! Ruský brankář kotouč lapil! Náslduje oddechový čas domácího celku!
     
    54:06
    Velkou šanci teď měl domácí Litovčenko, který dostal skvělou přihrávku o Vladislava Ušenina, nicméně domácí hráč opuštěnou branku netrefil! Následně Litovčenko nahrávala Vjačeslavu Ušeninovi, který se však před brankou také nedokázal prosadit!
     
    50:17
    Na druhé straně se do výborné pozice dostal Michel Miklík, který ujížděl po levé straně! Jeho zakončení však bylo čitelné, a Ivan Nalimov jeho střelu dokázal vyrazit!
    Kolářova střela mířila nad branku
     
    43:55
    Výbornou přihrávku na modrou čáru dostal Jan Kolář, který jel na Nalimova sám! Český obránce však zvolil střelu, která letěla mimo, a Nalimov nemusel zasahovat!
    Tarasov v orzhodující chvíli netrefil kotouč ideálně
     
    35:52
    Amur teď zcela vykombinoval obranu Admiralu! Miklík posunul kotouč na Zohornu, který vylepšil pozici pro Šulakova. Ruský obránce však našel lépe postaveného Dmitrije Tarasova, který však branku netrefil!
     
    34:01
    Hostující Vladivostok špatně střídal, a bude potrestán! Na trestnou lavici míří Alexander Goroškov! Další přesilová hra pro domácí Amur!
     
    30:41
    Na trestnou lavici usedá Samvel Mnacjan, který skutečně zahákoval českého útočníka. Amur tak má ideální příležitost ke srovnání stavu!
     
    29:59
    Tomáš Zohorna ztratil kotouč na vlastní modré, a do šance se dostal Jakovlev, který roztáhl hru na Voronina. Jeho ránu však lapil Metsola!
    Dmitrij LUGIN - 2:3
     
    27:10
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok otáčí vývoj tohoto utkání! Amur je v těžké krizi, a dostává další úder! Na modré čáry vybojoval kotouč Corey Trivino, který jej posunul na Bergforse. Švédský útočník našel před brankou DMITRIJE LUGINA, který překonal Metsolu! Asistence: Niclas Bergfors, Corey Trivino
     
    26:09
    Další ránu od modré vyslal Bartulis, kotouč se snažil tečovat Voronin, nicméně Metsola vyrazil kotouč před sebe. Následná tvrdá rána Maxima Mamina skončila těsně mimo!
    Dmitrij SAJUSTOV - 2:2
     
    25:53
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok srovnává na 2:2! Druhá formace hostujícího celku se dostala do kombinace, nejdříve pálil nepřesně od modré Nikita Lisov. Následně se však dostal kotouč na modrou čáru k Samvelu Mnacjanovi, který jej nahodil před branku, a po několika odrazech kotouč skončil v síti! Branka je nakonec přiznána DMITRIJI SAJUSTOVI! Asistence: Savmel Mnacjan, Arťjom Podšendjalov
     
    21:00
    Dmitrij Kosmačjov poslal na levé straně k zemi domácího Fajzulina a míří na trestnou lavici!
    Dmitrij LUGIN - 2:1
     
    18:53
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hostující celek v samotném závěru první třetiny snižuje! Od modré čáry poslal nahození na branku kanadský útočník Corey Trivino. Finský brankář vyrazil kotouč pouze před sebe, kde se nacházel DMITRIJ LUGIN, který dostal kotouč do branky! Asistence: Corey Trivino.
     
    18:02
    Následně se strhla potyčka před brankou Ivana Nalimova, ve které byl velmi aktivní domácíé Alexej Bjavalcev a hostující Samvel Mnacjan. Oba míří na trestnou lavici, pokračovat se bude pět na pět!
     
    18:02
    Hned poté přišla další obrovská šance Amuru! Po skvělé přihrávce Rafaela Achemetova zakončoval Jan Kolář, nicméně jeho střelu vychytal skvělý Nalimov!
     
    17:19
    Obrovskou příležitost měl domácí celek! Po zákroku Nalimov proti střele Miklíka se dostal k dorážce Tomáš Zohorna, nicméně branku netrefil!
     
    13:50
    Poprvé v tomto zápase hlavní rozhodčí vylučuje! Na trestnou lavici míří hostující Dmitrij Lugin, a Chabarovsk tak má skvělou možnost navýšit skóre!
     
    12:23
    Pdšendjalov se za brankou dostal se sevření Koláře, a posílal puk před branku. Mezi kruhy si najel Sajustov, jehož rána však branku Metsoly minula!
     
    06:28
    Zajímavou přihrávku do jízdy dostal Tom Wandell, který projel celé útočné pásmo a předal kotouč na modrou čáru, kde se nacházel Šulakov. Jeho střela byla tečována, a Nalimov měl velké problémy, kotouč však pod sebou udržel!
    Danil FAJZULLIN - 2:0
     
    01:31
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí tým si zjevně domácím podpory užívá a hned ve druhé minutě vede 2:0! Po pravé straně postupoval Jevgenij Gračjov, který se dokázal uvolnit a poslal puk mezi kruhy, kam si najel DANIL FAJZULLIN a poslal kotouč za záda Bobkova! Asistence: Jevgenij Gračjov
    Konstantin SOKOLOV - 1:0
     
    00:40
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Chabarovsk se bleskově dostává do vedení, a Platinum Arena Zolotoj je ve varu! Domácí celke se dostal do přečíslení, které táhl Sokolov, jeho přihrávku dostal Tomáš Zohorna, který dostal kotouč mezi kruhy k Michelu Miklíkovi, kterému nevyšlo zpracování, i tak se však dostal ke střele. Slovenský útočník nahodil kotouč před branku, kde jej tečoval KONSTANTIN SOKOLOV, a Bobkov byl bez šance! Asistence: Michel Miklík.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 1. Sokolov (Miklík), 2. Fajzullin (Gračjov) – 19. Lugin (Trivino), 26. Sajustov (Mnacjan, Podšendjalov), 28. Lugin (Bergfors, Trivino), 60. Podšendjalov


    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Zub, Šulakov, Kolář (A), Čerepanov, Aťušov, Verjovkin, Terjajev – Sokolov, Zohorna, Miklík – Fajzullin, Wandell, Grančev (A) – Litovčenko, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin -Tarasov (C), Bjavalcev, Achmetov
    Admiral Vladivostok: Bobkov (2.Nalimov) – Bartulis (C), Blum, Osipov (A), Kosmačev, Mnacjan, Lisov, Lysenko, Glazkov – Bergfors, Trivino, Lugin – Podšendjalov, Sajustov, Gorškov – Filatov, Kuzněcov, Makarov – Voronin, Mamin (C), Jakovlev

    Rozhodčí: Anisimov, Kulakov – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 7100
    bahis siteleri