Finsko – Faerské ostrovy 1:0 (kon.) | Bělorusko – Lucembursko 2:0 (kon.) | S. Makedonie – Španělsko 0:1 (kon.)
Slovensko – Ukrajina 0:0 (kon.) | Anglie – Švýcarsko 2:0 (kon.) | Litva – San Marino 2:1 (kon.)
Slovinsko – Estonsko 1:0 (kon.) | Lichtenštejnsko – Rusko 0:7 (kon.) | Moldavsko – Černá Hora 0:2 (kon.)
Švédsko – Rakousko 1:4 (kon.)
konec
Slovensko
0:0 (0:0)
Ukrajina
Úterý 08.09.2015, 20:45 • Štadión Pod Dubňom, Žilina • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Plzeňský Michal Ďuriš se na pravé straně dokázal dostat před Tarase Stěpaněnka, který slovenského záložníka objal a poslal k zemi. Hostující hráč dostává za "odměnu" žlutou kartu!
     
    90+1
    Hlavní sudí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby! Ukrajina mezitím připravila první střídání! Ze hry odchází Arťem Kravec, kterého nahrazuje Hladkij!
    86. Jaroslav Rakyckyj zahrozil ze standardní sitauce
     
    86
    Rozehrávky zajímavé standardní situace se ujal Jaroslav Rakyckyj, který vyslal zajímavou přízemní ránu. Matúš Kozáčik však byl u své pravé tyč včas a míč lapil!
     
    84
    Jan Kozák připravil šest minut před koncem základní hrací doby poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Robert Mak, který odvedl velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází "žolík" Miroslav Stoch!
    79. Nafilmovaný pád Jevhena Konopljanky
     
    79
    Na druhé straně mohl zahrozit mladý Jevhen Konopljanka, který se nejdříve vyhnul Hubočanovi a následně spadl po souboji s Pečovským. Martin Atkinson se však nenchal zaskočil a na nafilmovaný pád ukrajinského záložníka neskočil! Následně udělil žlutou kartu!
    74. Velká šance Kravece
     
    74
    Ukrajina také zamířila dopředu a v obrovské příležitosti se octil Arťem Kravec! Útočník Dynama Kyjev si to namířil přímo mezi Škrtela a Viktora Pečovského a dostal se ke střele. Do souboje na poslední chvíli přistoupil Saláta a Kravec poslal míč těsně vedle!
     
    66
    Další střídání slovenského týmu! Ze hřiště jde zkušený útočník Róbert Vittek, kterého nahrazuje na hřišti útočník Jakubko!
    62. Střela Marka Hamšíka
     
    62
    Na pravé straně postupoval s míčem do vápna Robert Mak, který našel na hranici vápna naběhnutého Marka Hamšíka, jehož rána zprvní však mířila nad branku Andrije Pjatova!
     
    51
    Domácí trenér Jan Kozák tak narychlo musel připravit své první střídání! Petera Pekaríka tak nahrazuje zkušený obránce Kornel Saláta, který momentálně obléká barvy Slovanu Bratislava!
     
    47
    Levý obránce Gyömbér se pokoušel o efektivní patičku, ta mu však nevyšla a slovenský obránce následně zajel pod nohy Fedeckije. Martin Atkinson neváhal a udělil žlutou kartu!
     
    21
    Ve středu hřiště se dokázal uvolnit Robert Mak, na kterého nestačil Sergej Rybalka. Záložník Dynama Kyjev tak sáhl k nedovolenému zákroku, za který dostává od Atkinsona žlutou kartu!
    17. Krásná střela Marka Hamšíka a ještě lepší zákrok Pjatova
     
    17
    Po delší době jsme měli možnost vidět postupnou rozehrávku domácího celku! Míč si vyměnoval Hubočan se Škrtelem. Odvahu dostal až druhý jmenovaný, který dlouhým centrem našel na levé straně Roberta Maka, který dostal míč na Marka Hamšíka. Záložník Neapole poslal krásnou střelu, kterou však vyrazil výborným zákrokem Pjatov!
     
    11
    První žlutou kartu tohoto zápasu dostává domácí Marek Hamšík, který hodně tvrdě zajel pod nohy rozehrávajícího Arťema Fedeckije. Martin Atkinson udělil žlutou kartu zcela správně!
    10. Obrovská šance Konopljanky
     
    10
    Do první obrovské příležitosti se dostal hostující Jevhen Konopljanka! Záložník Sevilly dostal od hráčů Slovenska hodně prostoru před vápnem a velmi chytře vystřelil na zadní tyč! Jeho střela prolétla těsně mimo!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   11. Hamšík (SVK), 47. Gyömbér (SVK) – 21. Rybalka (UKR), 79. Konopljanka (UKR), 90+2. Stěpaněnko (UKR)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 7:8. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 26:15.
    Slovensko: Kozáčik – Pekarík (51. Saláta), Škrtel (C), Hubočan, Gyömbér – Kucka, Pečovský – Mak (84. Stoch), Hamšík, Ďuriš – Vittek (66. Jakubko).
    Náhradníci: Novota, Mucha – Nemec, Duda, Hrošovský, Greguš, Stoch, Jakubko, Šesták, Švento, Michalík, Saláta.

    Ukrajina: Pjatov – Fedeckij, Chačeridi, Rakyckyj, Ševčuk – Stěpaněnko, Rybalka – Jarmolenko, Rotaň (C), Konopljanka – Kravec (90+1. Hladkij).
    Náhradníci: Bojko, M. Ševčenko – Timoščuk, Morozjuk, Piljavskij, Budkivskij, Malinovskyj, Kučer, Hladkij, Malyšjev, Gusev, Kovalenko.

    Rozhodčí: Atkinson – Child, Burt (vš. Anglie)
    bahis siteleri