Hellas Verona – Turín 2:2 (kon.) | Empoli – Neapol 2:2 (kon.) | Palermo – Carpi FC 2:2 (kon.)
Sassuolo – Atalanta BC 2:2 (kon.) | Lazio – Udinese 2:0 (kon.) | Inter – AC Milán 1:0 (kon.)
konec
Inter Milán
1:0 (0:0)
AC Milán
Neděle 13.09.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    66
    A máme tady další žlutý kartonek! Juraj Kucka na levé straně nestíhal Juanu Jesusovi, a tak poslal brazilského obránce k zemi. Gianluca Rocchi souboj velmi dobře viděl a žlutou kartu udělil zcela správně!
     
    63
    Mário Balotelli vstoupil na trávníku a "už to létá". Felipe Melo, bývalý záložník Galatarasay Istanbul, poslal na pravé straně k zemi právě italského útočníka a dostává žlutou kartu! Nutno uznat, že se jednalo o první prohřešek Mela v tomto utkání a hlanví rozhodčí mu zůstat u slovní domluvy.
     
    42
    Brazilský obránce Juan Jesus je zatím opravdu hodně vidět. Tentokrát podnikl odvážný průnik po levé straně. Jeho postup zastavil Boaventura. Následně byl ve středu hřiště ostře faulován Stevan Jovetić, provinil se Honda, který od hlavního rozhodčího vidí žlutou kartu! Inter má k dispozici standardní situaci!
     
    37
    Souboje Jesus – Kucka pokračují i nadále! Na pravé straně předvedl Juraj krásnou kličku v souboji právě s Juanem Jesusem. Brazilský obránce poslal Kucku ostře k zemi a udělená žlutá karta je zcela zasloužená!
     
    22
    Exekuce této standardní sitauce se ujal Honda, jehož centr se snášel před branku, nicméně Murillo centr odvrátil. Míč zpět do ohně posílal Boaventura, i tento pokus však obrana Interu odvrátila. Následně šel Inter do útoku a na pravé straně byl poslán k zemi Stevan Jovetić! Provinil se Ignazio Abate, který dostává první žlutou kartu milánského derby!

    Jan Havlovic

    Branky: 58. Guarín (Santon)

    Karty:   37. Jesus (INM), 63. Melo (INM) – 22. Abate (ACM), 42. Honda (ACM), 66. Kucka (ACM)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 10:9. Střely mimo: 7:10. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 19:16.
    Inter Milán: Handanovič – Santon, Medel, Murillo, Jesus (68. Telles) – Guarín, Melo, Kondogbia – Perišič (84. Ranocchia), Icardi, Jovetić (72. Palacio).
    Náhradníci: Carrizo – Palacio, Biabiany, Telles, Montoya, Ljajić, Ranocchia, Gnoukouri, D'Ambrosio, Nagatomo, Brozović, Manaj.

    AC Milán: Diego López – Abate, C. Zapata, A. Romagnoli, De Sciglio – Kucka (72. A. Poli), Montolivo, Bonaventura – Honda (81. Cerci) – Adriano, Bacca (62. Balotelli).
    Náhradníci: Abbiati, G. Donnarumma – Mexés, Suso, Cerci, Ely, A. Poli, Nocerino, Alex, N. de Jong, Balotelli, Calabria.

    Rozhodčí: Gianluca Rocchi (Itálie)
    bahis siteleri