Hellas Verona – Turín 2:2 (kon.) | Empoli – Neapol 2:2 (kon.) | Palermo – Carpi FC 2:2 (kon.)
Sassuolo – Atalanta BC 2:2 (kon.) | Lazio – Udinese 2:0 (kon.) | Inter – AC Milán 1:0 (kon.)
konec
Inter Milán
1:0 (0:0)
AC Milán
Neděle 13.09.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Inter provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ivan Perišič si přivodil nějaké lehčí zranění, a Roberto Mancini ho raději posíla ze hry pryč. Na poslední minuty přichází italský stoper Andrea Ranocchia, který by se měl zařdit ke stoperům!
     
    81
    Poslední střídání hostujícíhc Rossoneri! Srbský trenér Siniša Mihajlović posílá ze hry japonského záložník Kejsuke Hondu, který odvedl velmi dobrou práci. Na posledních deset minut se na hřiště podívá Alessio Cerci!
     
    72
    Své druhé střídání v tomto zápase provádí také hostující AC Milán! Ze hřiště odchází slovenský záložník Juraj Kucka, který převedl velmi dobrý výkon. Na jeho pozici nastupuje Andrea Poli!

    Střídá i Inter! Další ze svých skělých výkonů v dresu Interu předvedl Stevan Jovetić, který se snažil, pracoval pro tým a jistě od Roberta Manciniho dostane velkou pochvalu! Na jeho místo přichází Rodrigo Palacio.
     
    68
    To je velká smůla pro Inter! Juan Jesus nemůže pokračovat po zákroku Juraje Kucky a je odnesen ze hřiště na nostíkách! Na jeho místo tak musí narychlou nastoupit Jesusovo krajan Alex Telles, mladý brazilský obránce.
     
    62
    Siniša Mihajlović provádí první střídání tohoto utkání! Ze hřiště odchází kolumbijský střelec Carlos Bacca, který předvedl velmi dobrý výkkon, avšak se nedokázal prosadit! Na hřiště přichází zlobivé díte italského fotbalu, Mário BALOTELLI!

    Jan Havlovic

    Branky: 58. Guarín (Santon)

    Karty:   37. Jesus (INM), 63. Melo (INM) – 22. Abate (ACM), 42. Honda (ACM), 66. Kucka (ACM)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 10:9. Střely mimo: 7:10. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 19:16.
    Inter Milán: Handanovič – Santon, Medel, Murillo, Jesus (68. Telles) – Guarín, Melo, Kondogbia – Perišič (84. Ranocchia), Icardi, Jovetić (72. Palacio).
    Náhradníci: Carrizo – Palacio, Biabiany, Telles, Montoya, Ljajić, Ranocchia, Gnoukouri, D'Ambrosio, Nagatomo, Brozović, Manaj.

    AC Milán: Diego López – Abate, C. Zapata, A. Romagnoli, De Sciglio – Kucka (72. A. Poli), Montolivo, Bonaventura – Honda (81. Cerci) – Adriano, Bacca (62. Balotelli).
    Náhradníci: Abbiati, G. Donnarumma – Mexés, Suso, Cerci, Ely, A. Poli, Nocerino, Alex, N. de Jong, Balotelli, Calabria.

    Rozhodčí: Gianluca Rocchi (Itálie)
    bahis siteleri