Chabarovsk – Jokerit 2:3 (kon.) | Vladivostok – Riga 2:4 (kon.) | Omsk – Soči 5:1 (kon.)
Čeljabinsk – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 1:0 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 1:0 (po pr.)
Spartak Moskva – Minsk 1:4 (kon.) | Záhřeb – HC Slovan 2:3 (po pr.)
konec
Amur Chabarovsk
2:3 (2:0, 0:3, 0:0)
Jokerit Helsinky
Pondělí 14.09.2015, 11:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    REGIN - 2:3
     
    36:36
    Jokerit právě vstřelil branku!
    I třetí gól hostů padl z přesilové hry. PETER REGIN našel malou mezírku mezi betony Metsoly a mezi ně usměrnil puk. Tento gól si domácí brankař za rámeček rozhodně nedá. Asistence: Brandon Kozun.
    REGIN - 2:2
     
    26:41
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Přesilovku pět na tři nevyužili, ale pět proti čtyřem už ano. Hosté drželi soupeře v kleštích a PETER REGIN využil zmatků před bránou a z levé strany pálil do prázdné svatyně. Metsola se po jeho ráně jen marně natahoval. Asistence: Philip Larsen, Brandon Kozun.
    20:45. KOZUN - 2:1
     
    20:45
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak nakonec videorozhodčí gól uznal. Metsola ale předvedl fantastický obranný zákrok a tohle bylo opravdu o milimetry a kdyby jej rozhodčí neuznal, určitě by tento zákrok patřil mezi nejlepší zákroky vůbec celé letošní sezóny KHL. Autorem gólu je BRANDON KOZUN. Bez asistence.
    14:07. VL.UŠENIN - 2:0
     
    14:07
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Těsně před koncem přesilovky se domácí prosazují. Souhra bratří Ušeninů! Vjačeslav našel přihrávkou zpoza branky najetého VLADISLAVA UŠENINA, který nekompromisní dělovkou vymetl pavučiny u levého horního rohu. Helenius na tuto střelu nestihl vůbec zareagovat. Asistence: Vjačeslav Ušenin, Oleg Li.
    00:47. TARASOV - 1:0
     
    00:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlost! DMITRIJ TARASOV těsně před modrou a tažnou ranou usměrnil kotouč pod levou spojnici. Přesně mířený projektil byl pro Heleniuse nechytattelný. Asistence: Tomáš Zohorna.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 1. Tarasov (Zohorna), 15. Vl.Ušenin (Vj. Ušenin, Li) – 21. Kozun, 27. Regin (Larsen, Kozun), 37. Regin (Kozun)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alykin) – Zub, Šulakov, Kolář, Čerepanov, Atjušov, Verjovkin, Kurbatov – Tarasov (C), Zohorna, Litovčenko – Baškirov, Wandell, Fajzullin – Li, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Achmetov, Gračjov, Sokolov.
    Jokerit Helsinky: Helenius (Karlsson) – Lajunen (C), Ohtamaa, Larsen, Jensen, Korpiraki, Jaakola – Jormakka, Ölimb, Huhtala – Kozun, Regin, Hagman – Aaltonen, Wirtanen, Salinen – Joensuu, Salminen, Rita.

    Rozhodčí: Ravodin, Sojn – Parfjonov, Sysujev
    bahis siteleri