Chabarovsk – Jokerit 2:3 (kon.) | Vladivostok – Riga 2:4 (kon.) | Omsk – Soči 5:1 (kon.)
Čeljabinsk – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 1:0 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 1:0 (po pr.)
Spartak Moskva – Minsk 1:4 (kon.) | Záhřeb – HC Slovan 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Viťaz Moskevská oblast
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 14.09.2015, 18:30 • Ice Hockey Center 2004 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu své další pokračování. V jeho rámci změří síly celky Viťaz Moskevská oblast a Torpedo Nižnij Novgorod. Úvodní buly je v Ice Hockey Center, tedy domovském stánku Viťazu, naplánováno na 18:30. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Pohled do statistik

    Viťaz se momentální nachází na osmé příčce Západní konference, přičemž na svém kontě má 12 bodů. V posledním ligovém duelu podlehl na domácí půdě Slovanu Bratislava 2:5.

    Nižnij Novgorod je v podstatně lepší situace, v totožné konferenci jako nadcházející soupeř okupuje třetí pozici, a to se ziskem 16 bodů. V předchozím kole si Torpedo poradilo s Čeljabinskem v poměru 3:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Viťaz Moskevská oblast: Sateri (Saprykin) – Eronen, Golovkov, Kostromitin, Berdjukov, Pěretjagin, Ježov, Voronkov – Kučerjavenko, Afinogenov, Makejev – Soloduchin, Kokšarov, Musatov – Cyganov, Kempe, Horák – Vyglazov, Ivanov, Švec-Rogovoj, Palola

    Torpedo Nižnij Novgorod: Lisutin (Proskurjakov) – Jegoršev, Pepeljajev, Chomitskij, Piganovič, Kondratěv, Budkin, Spang, Kolganov – Dvurečenskij, Sjomin, Potapov – Videll, Kosticyn, Klingberg – Konkov, Galuzin, Frolov – Iljin, Kuljomin, Tolpeko

    Rozhodčí: Belov, Jeřábek – Misjur, Novikov.
     
    Oba celky jsou již na hrací ploše, duel bude za malou chvíli zahájen.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Viťaz chtěl zahájit bleskový útok, ovšem celá akce končí zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude před domácím mužem v masce.
     
    01:07
    Nyní pro změnu icing na straně hostí, hra se tak stehuje před hostujícího Lisutina.
     
    02:38
    Oba celky se momentálně pohybují spíše ve středním pásmu, kde žádné nebezpečí nehrozí. O něco aktivnějším dojmem působí domácí Viťaz.
     
    03:16
    Galuzin se pokusil zakončit z pravé strany bekhendem, avšak Sateri si celou situaci pohlídal a následně pohotově zasáhl.
     
    04:08
    Zatím nesledujeme příliš atraktivní duel, k vidění je jeden icing za druhým. Momentálně se potřetí v řadě zakázaným uvolněním provinili hosté.
     
    05:22
    Z pozice levého kruhu se zápěstím pokoušel prosadit Linus Videll. Sateri byl ale opět úspěšný a žádné komplikace nepřipustil.
     
    06:41
    Hosté stále působí o něco aktivnějším dojmem, avšak zatím se jim nedaří dostat se do výraznějších střeleckých pozic. Uvidíme, co utkání nadále přinese.
     
    07:17
    Z mezikruží vyslal poměrně ostrou ránu Soloduchin, jehož projektil ale mezi tři tyče nezamířil, nýbrž branku zhruba o metr a půl minul.
     
    07:26
    Bude se poprvé vylučovat, a to na straně hostujícího celku. Za držení odchází pykat Alexej Potapov. Kterak si Novgorod bez svého kapitána poradí?
     
    08:01
    Viťaz se zatím do žádných výraznějších šancí nedostal, Torpedo se brání bez větších potíží brání.
     
    09:26
    Alexej Potapov je zpět na ledové ploše. Moskevská oblast se ani jednou nedostala do střelecké pozice. Vlažné hokejové představení tak pokračuje.
     
    09:49
    Další akci domácího celku zastavuje postavení mimo hru, vhazovat se bude ve středním pásmu, a to blíže hostující svatyni, v níž si Lisutin zatím příliš nezachytal.
     
    10:37
    Drobný závar, jež způsobila Piganovičova rána, nakonec k vedení hostí nevedl. Viťaz se na poslední chvíli opět osvobodil.
     
    11:42
    Roman Konkov ukořistil touš u pravého mantinelu, načež se snažil zužitkovat domácí liknavou rozehrávku. Ke střele se ale nedostal.
     
    12:17
    Obrovská možnost domácí ekipy. Přečíslení tří na jednoho zakončoval z ideální pozice snajpr Maxim Afinogenov, ovšem ani on na přesunuvšího se Lisutina nevyzrál.
     
    13:32
    Opět domácí, tentokráte pálil z otočky Palola. Ránu však zblokoval dobře postavený obránce hostujícího celku.
     
    14:05
    Domácí ofsajd odstartoval komerční přestávku, po níž se bude vhazovat se středním pásmu. První dějství ubíhá raketovým tempem.
     
    15:12
    Viťaz momentálně drží kotouč, ovšem nikam se příliš nežene. Uvidíme, co přinesou následující minuty utkání.
     
    16:02
    Kosticyn se pokusil na Sateriho vyzrát z poměrně velkého úhlu, ovšem domácí mág byl připraven. Následnou akci maří postavení mimo hru.
     
    16:10
    Bude se opět vylučovat, tentokráte na domácí straně. Arťom Švec-Rogovoj (CEC) obdržel menší trest za sekání. Hosté tak mají solidní možnost k otevření skóre.
     
    16:23
    Síly na ledové ploše se ale vyrovnají, neboť dvě minuty dostává Alexandr Frolov (NNO). Hostující útočník putuje na lavici hanby za nedovolené bránění.
     
    17:02
    Před brankou Viťazu nastal závar, který ale nakonec domácí zadáci včas uhasili. Stále se tak pokračuje bez vstřelených branek.
     
    17:58
    Momentálně se stále hraje ve středním pásmu, o atraktivním klání se zatím skutečně hovořit nedá.
     
    18:23
    Oba celky jsou v plném počtu.
     
    19:24
    Viťaz se ještě v samotném závěru třetiny snaží ohrozit branku soupeře, ovšem zatím se mu to příliš nedaří.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi úvodní třetina, která branku nepřinesla. Stejně tak na brankové příležitosti a pohledné akce byla skoupá. Doufejme, že nastane zlepšení. Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 2:4
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:41
    Hosté si hned v úvodu druhé třetiny zahrají v početní výhodě. Viťaz dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Dvě minuty odpyká Maxim Afinogenov (CEC).
     
    21:28
    Torpedo nehraje přesilovou hru vůbec špatně, ostrá byla především Piganovičova dělovka. Sateri byl ale na svém místě a ránu eliminoval.
     
    22:11
    Další akci hostí zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    22:39
    Další lehký pokus ponechal Sateri ve své moci. Posléze raději přerušil hru, buly proběhne po jeho pravé ruce.
     
    23:21
    Momentálně se hraje převážně ve středním pásmu, Viťaz se pokouší dostat zpět do hry. Zatím se mu to ale příliš nedaří.
     
    24:06
    Musatov aktivně kroužil za hostující brankou, ovšem zatím se mu nepodařilo zahrozit. Nakonec o kotouč přišel, neboť defenziva Torpeda včas zasáhla.
     
    25:15
    Utkání se konečně rozhoupalo. Na jedné straně byl vynikající obranný zásah proti Eronenově ráně, na straně druhé si do mezikruží vybruslil Sergej Kosticyn. Sateri si ale povyjel a výborným zásahem pokus zneškodnil.
     
    26:10
    Solidní brankové příležitosti probraly taktéž publikum, které Viťaz mohutně podporuje. Uvidíme, zda se konečně dočkáme vedoucí branky.
     
    27:33
    Další přesilová hra pro domácí, za katr míří Alexej Pepeljajev (NNO), který se provinil sekáním. Hra bude pokračovat po doznění komerční přestávky.
     
    28:12
    Viťazu se ale zatím vůbec nevede, domácí se nemohou usadit v útočném pásmu.
     
    29:05
    A znovu míří kotouč přes všechny čáry. Zdá se, že ani v této přesilové hře se úvodní branky utkání nedočkáme.
     
    29:33
    Hosté jsou v plném počtu. Za malou chvíli se přehoupne polovina utkání.
     
    30:36
    Tak to nebyl vůbec špatná možnost, v mezikruží se zjevil zcela sám Linus Videll, jehož dělovka z voleje ale zamířila mimo tři tyče. Následně se domácí provinili icingem.
     
    31:18
    Před brankou Viťazu došlo k menší potyčce, ovšem dvojice hlavních arbitrů je benevolentní, vylučovat se nebude. Na řadě je pouze vhazování.
     
    32:03
    Piganovič je dnes střelecky velice aktivní, od modré nyní vyslal další jedovatý pokus. Ani ten však svůj cíl nenašel.
     
    32:58
    Další akci Torpeda maří zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat před Lisutinem. Stále čekáme na úvodní branku nepříliš zajímavého duelu.
     
    33:42
    Tvrdá rána od modré čáry Sateriho neohrozila. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. To vše ale až po skončení komerční přestávky.
     
    34:02
    Další přesilová hra pro Torpeda, dvouminutovým trestem je obdařen domácí Teemu Eronen (CEC), který se provinil držením.
     
    34:39
    Torpedo svírá svého soupeře, leč zatím se mu nedaří zakončit. Konečně až Galuzin napálil pouze pravý Sateriho beton. Domácí posléze vyhodili přes všechny čáry.
     
    35:32
    Druhá část přesilové hry již není tak úderná, Moskevská oblast uzavřela střední pásma, přes které se hostujícímu celku nedaří probít.
     
    36:15
    Po skončení přesilové hry ještě hosté malou chvíli zůstali na nebezpečném území. Lehký pokus od modré ale nakonec kryje Sateri.
     
    36:38
    Další trest na domácí straně, menší trest dostává český forvard Roman Horák (CEC), tentokráte za podražení. Torpedo tak má další šanci.
     
    37:08
    Galuzinova ostrá rána z pozice pravého kruhu Sateriho nepřekvapila, domácí brankář byl připraven a včas zasáhl.
     
    38:01
    Tato přesilová hra taktéž není z nejlepšího soudku, Moskevská oblast se brání poměrně v poklidném duchu.
     
    39:22
    Druhá část se taktéž chýlí ke svému závěru, Torpedo operuje v útočném pásmu. Do vážnějších možností se ale nedostává. Viťaz následně vyhodil na icing.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Taktéž druhá třetina je minulostí, ani tentokráte jsme branku neviděli. Zajímavých momentů bylo poskrovnu, a tak si na rozuzlení klání musíme počkat. Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 4:16
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Torpedo se hned v úvodu třetí části snaží atakovat hostující branku, což se mu nakonec vyplatilo, neboť donutilo soupeře k chybě. Dmitrij Kostromitin (CEC) vyhodil puk do hlediště, a tak dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    41:07
    Viťaz se zatím brání bez větších obtíží, hostujícímu celku se nedaří usadit v útočném pásmu.
     
    41:58
    Frolov dostal výbornou přihrávku do předbrankového prostoru, kde měl ideální palebnou pozici. Z té ale přestřelil, rána hostujícímu forvardovi vůbec nesedla.
     
    42:34
    Domácí jsou již v plném počtu, a tak musí být po vyhození kotouče odpískán icing. Vhazovat se bude po Sateriho levici.
     
    43:37
    Viťaz se prakticky poprvé usadil v útočném pásmu, avšak nepodařilo se mu nijak výrazně zahrozit. Donutil Torpedo pouze k icingu.
     
    44:39
    Velký závar před brankou Torpeda gólem nekončí, Sateri ukryl puk pod svým tělem. Buly proběhne po jeho levé ruce.
     
    45:21
    Na ledové ploše zůstal ležet hostující Potapov, který nakonec odjíždí pouze za pomoci svých spoluhráčů. Zdá se, že dnešní utkání již nedohraje.
     
    46:49
    Na řadě je další komerční přestávka, utkání se pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci. Uvidíme, zda nastane rozuzlení ještě v základní hrací době.
     
    47:32
    Sateri musel likvidovat poměrně ostrý pokus Frolova, který zakončoval téměř v pádu. Domácí brankář ale svůj tým opět podržel a nedopustil žádné komplikace.
     
    48:19
    Torpedo velice aktivně napadá, ovšem zatím mu to není nic platné. Zdá se, že utkání spěje do prodloužení.
     
    49:12
    Na branku Viťazu se snáší jeden touš za druhým, hosté jsou momentálně bezpochyby lepším celkem. Stále však chybí lepší finální fáze.
     
    50:39
    Po delší době se do útočného pásma podíval také Viťaz, ovšem Roman Horák byl v pravém rohu velice brzy obrán o puk.
     
    51:03
    Sateri znovu zasahoval, nyní proti ostrému projektilu od modré čáry. Opět byl úspěšnější, a tak se nadále hraje bez branek.
     
    51:57
    Lehké nahození od levého mantinelu procestovalo brankovištěm, ovšem Sateri zasahovat nemusel. Domácí se poté osvobodili vyhozením do středního pásma.
     
    52:19
    Další pokus hostí, tentokráte do černého nemířil Sjomin, jehož puk orazítkoval pouze hrazení za domácí svatyní.
     
    53:39
    Oba celky již rozehrávají velice rozvážně, ani jeden pochopitelně nechce udělat minelu, která by jej pravděpodobně stála zápas.
     
    54:08
    Kučerjavenko byl zcela sám v mezikruží, ovšem Lisutin v kritické situaci obstál a kotouč za svými zády nedopustil.
     
    54:57
    Nyní pro změnu hosté, velká skrumáž před Saterim ale brankou nekončí.
     
    55:29
    Další akci maří lehký Sateriho zásah. Domácí hokejisté si berou oddechový čas. Utkání se pomalu, ale jistě chýlí ke svému závěru. Co ještě přinese?
     
    56:12
    Linus Videll měl před sebou zcela odkrytou branku, kterou ale nepochopitelně přestřelil. Puk posléze skončil v ochranné síti, a tak se bude vhazovat před Saterim.
     
    57:16
    Kosticyn zkusil z levé strany hrací plochy překonat Sateriho, který ale zasáhl pomocí své vyrážečky.
     
    58:09
    Vladimir Galuzin zlehka nahodil puk na domácí branku, Sateri byl ale opět velmi jistý a včas zasáhl. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    59:12
    Viťaz kombinuje ve vlastním pásmu, leč zatím se mu příliš nedaří založit kloudnou akci. Nyní se provinil ofsajdovým postavením.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Ani třetí třetina nepřinesla rozuzlení, a tak následuje prodloužení, případně poté samostatné nájezdy. Kdo si z dnešního utkání odnese pomyslné vavříny? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 11:29
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:39
    Oba celky zahajují prodloužení velice opatrně. Nakonec se přece jenom pohlednou akcí prezentoval Maxim Afinogenov, jehož švih ale Lisutin chytá.
     
    61:12
    Torpedo bude potrestáno. Na trestnou lavici putuje Vadim Chomitskij (NNO), který se provinil podražením.
     
    61:39
    Torpedo se zatím brání velice dobře, soupeř se nedostává do vážnějších střeleckých příležitostí.
     
    62:02
    Galuzin se ve vlastním oslabení dostal do útočného pásma, kde vypálil z otočky. Sateri byl ale pozorný a ideálně zasáhl.
     
    62:47
    Kempeho dělová rána z voleje končí perfektním zásahem Lisutina. Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    63:49
    Zdá se, že ani prodloužení o vítězi nerozhodne, ani jedno z mužstev se zatím k ničemu nedostává.
     
    64:30
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, vítězství nakonec přece jenom vyplynulo ze hry. TEEMU ERONEN se po levé straně protáhl do útočného pásma, načež dostal přihrávku od Maxima Afinogenova. Posléze z pozice levého kruhu příklepem propálil Lisutina. Asistence: Maxim Afinogenov, Igor Golovkov.
    64:30. Teemu ERONEN - 1:0
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Nepříliš atraktivní klání bylo nakonec rozhodnuto těsně před zahájením samostatných nájezdů, když se prosadil domácí Teemu Eronen. Viťaz Moskevská oblast tak zdolal v tuhém boji Torpedo 1:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 15:31 (20:51:24)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 65. Eronen (Afinogenov, Golovkov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Sateri (Saprykin) – Eronen, Golovkov, Kostromitin, Berdjukov, Pěretjagin, Ježov, Voronkov – Kučerjavenko, Afinogenov, Makejev – Soloduchin, Kokšarov, Musatov – Cyganov, Kempe, Horák – Vyglazov, Ivanov, Švec-Rogovoj, Palola
    Torpedo Nižnij Novgorod: Listutin (Proskurjakov) – Jegoršev, Pepeljajev, Chomitskij, Piganovič, Kondratěv, Budkin, Spang, Kolganov – Dvurečenskij, Sjomin, Potapov – Videll, Kosticyn, Klingberg – Konkov, Galuzin, Frolov – Iljin, Kuljomin, Tolpeko

    Rozhodčí: Belov, Jeřábek – Misjur, Novikov

    Diváci: 2000
    bahis siteleri