Jokerit – Dynamo Moskva 2:1 (kon.) | Riga – Viťaz 1:4 (kon.) | Záhřeb – Spartak Moskva 1:7 (kon.)
HC Slovan – Petrohrad 1:2 (po pr.)
konec
Dinamo Riga
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Čtvrtek 17.09.2015, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:16
    Tým Viťaz Moskevská oblast byl potrestán dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvě minuty ty odsedí Maxim Afinogenov.
    Olli PALOLA - 1:4
     
    51:25
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují Dinamu na rozdíl tří branek! Švec-Rogovoj poslal přihrávku na pravou stranu a OLLI PALOLA vystřelil přesně nad lapačku Sedláčka. Asistence: Arťjom Švec-Rogovoj a Igor Musatov.
     
    43:50
    Šitikov ve středním pásmu vybojoval puk, prohnal se kolem obránce u pravého mantinelu a vyslal střelu z kruhu, která orazítkovala horní konstrukci Sedláčkovy svatyně.
     
    32:59
    Ostrý projektil vyslal z pravé strany Saulietis, ale Sateri byl na svém místě.
    Maxim AFINOGENOV - 1:3
     
    31:30
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Náskok Viťazu je už dvoubrankový! Další využitá přesilovka. Berdjukov vyslal puk do předbrankového prostoru, kde si jej MAXIM AFINOGENOV nejprve zpracoval a poté vyslal střelu po ledu přesně k tyči. Asistence: Georgij Berdjukov a Alexej Makejev.
     
    30:05
    Bylo potrestáno podražení, kterého se dopustil Gints Meija (Dinamo Riga).
     
    29:39
    Gunars Skvorcovs (Dinamo Riga) byl vyloučen za krosček, na trestnou lavici putuje také Igor Golovkov (Viťaz Moskevská oblast) za hrubost.
    Nikita VYGLAZOV - 1:2
     
    29:06
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté si jednogólové vedení berou zpět! Z pravé strany poslal puk opačným směrem Horák, Sedláček puk vyrazil jen před sebe, kde jej za jeho záda dorazil NIKITA VYGLAZOV. Asistence: Roman Horák a Mario Kempe.
    Tim SESTITO - 1:1
     
    25:03
    Riga právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Z levé strany vypálil v přesilové hře Kundrátek a jeho ránu za záda brankáře tečoval clonící TIM SESTITO. Asistence: Tomáš Kundrátek a Steven Seigo.
     
    21:51
    Za vysokou hůl byl vyloučen Dmitryj Cyganov (Viťaz Moskevská oblast), který inkasoval vyšší pětiminutový trest.
    Alexej MAKEJEV - 0:1
     
    21:02
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté využili přesilovou hru a ujali se vedení! Skóre otevřel ALEXEJ MAKEJEV, který se prosadil do odkryté brány po křižné přihrávce Kučerjavenka. Asistence: Alexander Kučerjavenko a Teemu Eronen.
     
    19:30
    Tim Sestito (Dinamo Riga) u mantinelu zahákoval protihráče, za což byl poslán za katr.
     
    17:54
    Soloduchin unikl defenzivě Rigy, ale tváří v tvář brankáři Sedláčkovi neuspěl, svou střelu totiž poslal těsně vedle tyče.
     
    15:31
    Sedláček nejprve vyrazil jedovatou střelu od modré čáry, před ním se k dorážce dostal Horák, ale z bezprostřední blízkosti gólmana Rigy nepřekonal! Další výtečný zákrok českého brankáře.
     
    13:27
    Předchozí informace už neplatí! Na pravém křídle ujel obraně Rigy Makejev a vystřelil z mírného úhlu, český gólman si ale připsal povedený zákrok a svižnou střelu vyrazil.
     
    10:30
    Z prostoru mezi kruhy se k puku dostal Schutz, před kterým stál pouze brankář, ale hráč Dinama v ideální palebné pozici puk nedokázal trefit napoprvé a vzápětí o něj přišel.
     
    07:46
    Prvním vyloučeným hráčem je Denis Ježov (Viťaz Moskevská oblast), který se provinil držením soupeře.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 26. Sestito (Kundrátek, Seigo) – 22. Makejev (Kučerjavenko, Eronen), 30. Vyglazov (Horák, Kempe), 32. Afinogenov (Berdjukov, Makejev), 52. Palola (Švec-Rogovoj, Musatov)


    Dinamo Riga: Sedláček (Eriksson) – K. Redlihs, Sotnieks, Sestito, Seigo, Jerofejevs, Cibulskis, Kundrátek – Darzinš, Leino, Sestito – M. Redlihs, Schutz, Indrašis – Skvorcov, Saulietis, Meija – Bukarts, Kulda, Dzerins, Locans
    HC Viťaz Moskevská oblast: Sateri (Saprykin) – Eronen, Ježov, Peretjagin, Golovkov, Voronkov, Kostromitin, Berdjukov – Kučerjavenko, Makejev, Afinogenov – Soloduchin, Šitikov, Kokšarov – Cyganov, Horák, Kempe – Švec-Rogovoj, Palola, Vyglazov, Musatov

    Rozhodčí: Cyplakov, Ščenjov – Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri