Liberec – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Kladno – Chomutov 7:3 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 4:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:5 (0:1 po s.n.) | Třinec – Vítkovice 3:2 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 2:4 (kon.) | K. Vary – Slavia 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 5:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 17.09.2015, 18:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je sníženo. Střelu Adamíka od modré tečoval za záda Dudáčka dnes již dvougólový FILIP KUŤÁK. Asistence: Vojtěch Adamík, Samuel Ollender.
     
    46:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po přihrávce Adámka propálil MILOŠ ROMAN z vrcholku kruhů vše, co mu stálo v cestě a Oceláři odskakují svému soupeři do dvoubrankového vedení. Asistence: Marian Adámek.
     
    30:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Michal Kovařčík se protáhl až před Šimečka, bránící hráč mu ale kotouč vypíchl a třinecký útočník se tak k zakončení nedostal, za klecí ale Kovařčík znovu získal kotouč, poslal jej před branku na hůl DAVIDA KOFRONĚ, který trefil levý roh vítkovické branky. Asistence: Michal Kovařčík.
     
    26:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Samohejl ani Flok ještě gól z velkých příležitostí vstřelit nedokázali, v tomto závaru před vítkovickou brankou se ale ke kotouči nakonec dostal LUDVÍK PETRÁK a poslal puk do sítě. Bez asistence.
     
    01:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se rychle ujímají vedení. FILIP KUŤÁK se dostal ke střele z prostoru mezi kruhy a propálil třineckého gólmana. Asistence: Samuel Ollender.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 27. Petrák, 31. Kofroň (M. Kovařčík), 47. Miloš Roman (Adámek) – 2. Kuťák (Ollender), 59. Kuťák (Adamík, Ollender)


    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Loubal) – Adámek, Michal Roman, Bartko, Zahradníček (A), Heider, Janiczek, – D. Kofroň, M. Kovařčík (C), Miloš Roman, Murín, Pala (A), Samohejl, Kaukič, O. Kovařčík, Schwarz, Petrák, Lorek, Flok
    HC Vítkovice Ridera: Šimeček (Wanecki) – Adamík (C), Šendera, Ďurkáč, Krčmář, Charvát, Gabrhelík – Žiak, Wróbel, Kafka (A), Kmošek, Kuťák, Ollender, Spratek, Malina, Hartmann, Beneš, Stupka, Danielčak

    Rozhodčí: Mrkva – Barteček, Vengřín
    bahis siteleri