Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:5 (1:3, 1:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 17.09.2015, 13:00 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    49:45
    Tyčka! Havlíčkův Brod měl teď smůlu po tvrdé ráně z prostoru levého kruhu!
     
    48:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se rozjel RADIM PEJCHAL hodně rychle, sjel si až před bránu a zblízka trefil skulinku mezi Haasovými betony, čímž opět vlévá trochu více naděje do žil svého týmu!
     
    48:10
    Radim Pejchal uháněl sám na bránu a byl zezadu evidentně podražen, nemůže následovat nic jiného než trestné střílení!
     
    47:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Havlíčkobrodská obrana znovu propadla a tabuli už svítí pro domácí hrozivý stav 2:5, s nímž budou zhruba 12 minut před koncem horko těžko něco dělat! Jan Červenka adresoval napříč středním pásmem dobrý pas na hůl ADAMA KOLNERA, který se prohnal mezi dvěma obránci a v samostatném úniku zakončil nechytatelně pod horní tyčku! Asistence: Jan Červenka.
     
    41:56
    Přesilovka Mladé Boleslavi měla doslova jepičí život, hrát se bude 4 na 4. Rozhodčí udělil dvouminutový trest Andreji Moravčíkovi (MBL) za faul loktem.
     
    41:39
    Zbytečné vyloučení na domácí straně. David Sýkora vypálil z mezikruží do náruče gólmana Arbelovského a Filip Hybeš (HBR) zbytečně srazil zezadu protihráče k ledu. Napadení.
     
    35:58
    Havlíčkův Brod se dopustil postavení mimo hru, ale neobešlo se to bez mladoboleslavského prohřešku. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Michal Čermák (MBL).
     
    34:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle je přesně to, co domácí potřebovali – rychlou odpověď! Radim Pejchal se hnal do útočného pásma a i když mu kotouč po dotírání protihráče trochu utekl z hole, našel si cestu mezi kruhy k rozjetému MICHALU TEPLÉMU, jenž si najel až před bránu a zblízka mazácky skóroval po ledě k levé tyčce bezmocného brankáře Haase! Asistence: Radim Pejchal.
     
    33:19
    Takto nevyužité šance musí domácí hodně mrzet! Radim Pejchal měl dost místa mezi kruhy, ale jeho tvrdá rána minula levou Haasovu tyčku!
     
    33:01
    Lukáš Pokorný (HBR) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    31:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle je tvrdá rána pro Bruslaře, kteří teď byli lepší, protože znovu prohrávají o tři góly! Radek Haas rychle rozehrál od své brány, Jan Červenka se prohnal hřištěm a nabídl puk DAVIDU LITEROVI, jenž ser protáhl až před bránu a dlouhou kličkou překonal gólmana Arbelovského, který se nestihl přesunout! Asistence: Jan Červenka, Radek Haas.
     
    25:15
    Za katr usedl ke 2 minutám Peter Novák (MBL) za držení protihráče.
     
    23:41
    Další nepříjemnost pro havlíčkobrodské barvy, hosté si zahrají přesilovku 4 na 3. Na lavici hanby usedl ke dvěma minutám Jakub Adam (HBR) za hákování. Tomáš Kohout (HBR) dostal 2 minuty za krosček.
     
    22:49
    Tomáš Kohout se krásně protáhl kolem protihráčů na levém křídle a servíroval nahrávku před brankoviště Markovi Teclovi, ale ten nedokázal trefit prudký kotouč!
     
    22:25
    Michal Teplý (HBR) si pomohl držením protihráče a poměr sil na hrací ploše se vyrovná.
     
    22:04
    Mladá Boleslav si pomohla faulem.
     
    18:36
    Obrovský zmatek před hostujícím brankovištěm domácí nevyužili! Velkou šanci měl na holi před brankovištěm Pavel Zvěřina, ale zblízka nedokázal trefit odkrytou bránu!
     
    17:07
    Tohle bylo hodně nebezpečné, hosté mohli udeřit v oslabení! Andrej Moravčík vypálil od mantinelu a před bránou poskakoval puk, ale Michal Čermák ho nezasáhl!
     
    15:26
    Peter Novák (MBL) – 2 minuty – krosček.
     
    14:50
    Pozor na chyby v obraně! Mladá Boleslav založila po levém křídle bleskový brejk, při němž se ujal puku Adam Kolner a zblízka si vylámal zuby na betonech brankáře Arbelovského!
     
    11:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No vida, že to jde! Havlíčkobrodští mladíci se dočkali důležitého snížení, kotouč putoval po ose prvního útoku Richard Cachnín – Michal Teplý – RADIM PEJCHAL, přičemž posledně jmenovaný se ujal puku po nahrávce od pravého mantinelu a zblízka propálil brankáře Haase! Asistence: Michal Teplý, Richard Cachnín.
     
    09:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Havlíčkův Brod je totálně ze hry a jeho ztráta velmi rychle narůstá, hosté už se ujali tříbrankového vedení! první útok Mladé Boleslavi je nesmírně produktivní, po nahození Davida Litery se odrazil puk na hůl volného JAKUBA ŠÍPKA, který zblízka zastrčil puk za bezmocného brankáře Kružíka! Asistence: David Litera.
     
    03:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Havlíčkobrodská obrana dvakrát zaspala a soupeř toho dvakrát nemilosrdně využil, v Kotlině vede už 2:0! Peter Novák posunul puk před brankoviště na osamoceného ADAMA KOLNERA, který neváhal a svižnou střelou skóroval přesně k pravé Kružíkově tyčce! Asistence: Peter Novák.
     
    02:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro domácí hokejisty, kteří byli dosud lepší! Brodská obrana zapomněla před bránou úplně volného DAVIDA LITERU, který zblízka procedil puk mezi betony brankáře Kružíka!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 12. Pejchal (Teplý, Cachnín), 35. Teplý (Pejchal), 49. Pejchal – 3. Litera, 4. Kolner (Novák), 10. Šípek (Litera), 32. Litera (Červenka, Haas), 48. Kolner (Červenka)


    BK Havlíčkův Brod: Kružík (od 10. Arbelovský) – Krejčí, Zvěřina, Hybeš, Adam, Smolko, Horák – Teplý, Cachnín, Pejchal – Kulhánek, Tecl "C", Kohout – Krajíček, Plíhal, Pokorný – Kyncl
    BK Mladá Boleslav: Haas (Rylich) – Theissig, Červenka, Furmánek, Sýkora, Dobrkovský, Málek, Rudolph – Valdhans, Šípek, Litera – Novák, Jindra, Kolner – Čermák, Říha, Moravčík – Moucha

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Martin Klouda, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri