Orange 20 – Košice 1:3 (kon.)
konec
HK Orange 20
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
HC Košice
sk Čtvrtek 01.10.2015, 17:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Cebák sa teraz ocitol s pukom v medzikruží, kam si fantasticky nakorčuľoval, štvrtý gól do siete Hrenáka ale nepridal.
     
    58:43
    Sloboda (S20) teraz odchádza na trestnú lavicu.
    53:37 Peter BOLTUN - 1:3
     
    53:37
    Košice dali gól!
    Košice predviedli peknú akciu, keď Sojčík našiel za bránkou Šedivého, ten zasa v medzikruží Boltuna a PETER BOLTUN sa už v zakončení nemýlil. Asistencie: Peter Sojčík, Eduard Šedivý.
     
    51:50
    Lelkeš teraz v stopercentnej príležitosti pohorel, zrejme ani on ale nečakal, že sa k nemu odrazí pred bránkou puk, aj preto nebolo z jeho dobiedzania pred Hrenákom nič.
    50:17 MACEJKO - 1:2
     
    50:17
    Košice dali gól!
    Košičania chopili zápas opäť do svojich rúk, po poriadne skrumáží pred bránkou sa presadil MIROSLAV MACEJKO, ktorý sa dostal k voľnému puku. Asistencie: Peter Sojčík, Peter Boltun.
    49:04 JENDROĽ - 1:1
     
    49:04
    HK Orange 20 dalo gól!
    A pozrime sa na to! Domácim hráčom sa podarilo vyrovnať, keď sa do puku spoza ľavého kruhu oprel MARTIN JENDROĽ, ktorý prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Adrián Sloboda, Boris Sádecký.
     
    48:05
    Aj Košice sa ale Hrenákovi pripomenuli a takmer skórovali v oslabení, Suja zakončoval celú akciu hostí, puk za chrbát brankára Orange 20 nepretlačil.
     
    47:45
    Nuž, majster si teraz sám komplikuje život a kto iný, ako Sukeľ by sa mohol postarať o rozruch pred bránkou súpera. Matúš Sukeľ chcel doraziť Košeckého strelu.
     
    47:10
    Šedivý (KOS) hákoval súpera a odíde na trestnú lavicu.
     
    47:10
    Matúš Sukeľ mal teraz obrovskú smolu, teraz zamotal trojicu hráčov súpera, osamotený pred Melicherčíkom ale zlyhal!
     
    45:50
    Na trestnú lavicu odchádza aj domáci Sloboda, taktiež za hrubosť.
     
    45:50
    Hrnka si odsedí 2 minúty za hrubosť.
    45:10
     
    45:10
    Krásne hokejové momenty, Milý teraz puk poslal na opačnú stranu klziska, odkiaľ prišlo zaujímavé zakončenie, puk bol tesne pred bránkou tečovaný mimo priestor troch žrdí.
     
    44:40
    Domáci si teraz vytvorili hneď niekoľko zaujímavých príležitostí na skórovanie, Košice sa s problémami bránia!
     
    43:44
    Bartánus (KOS) si teraz odsedí svoj trest za údery.
     
    39:27
    Bicek (KOS) niekoľko sekúnd pred koncom druhej časti hry odíde na trestnú lavicu. Previnil sa hákovaním.
    36:10
     
    36:10
    Domáci mohli skórovať v oslabení! Kapitán Sukeľ sa teraz rútil osamotený proti Melicherčíkovi, zakončenie mu ale nevyšlo a puk poslal len do betónov pozorného brankára Košíc.
     
    34:20
    Galis (S20) teraz nešportovo narazil Štrbáka zozadu na mantinel, za čo si vyslúžil dvojminútový trest.
     
    33:30
    Domáci už hrali v plnom počte, to ale na fakte, že sa Košice udržali v útočnom pásme, nič nezmenilo. S pukom na hokejke teraz korčuľoval Sojčík, ktorý strieľal na bránku, pred ktorou ešte jeden z hostí čakal na prípadnú dorážku, Hrenák sa ale prezentoval skvelým zákrokom a puk podržal vo svojej lapačke.
    31:25
     
    31:25
    Majstri sa ale do pásma rýchlo vrátili a zvýšenou aktivitou donútili súperov rozostúpiť sa, z čoho sa rozhodol ťažiť Martin Štrbák, ktorý chcel strelou po ľade pomedzi betóny Hrenáka skórovať, domáci brankár ale svoj tím podržal.
     
    30:43
    Meliško (S20) si teraz odsedí trest v trvaní dvoch minút za hákovanie.
     
    24:18
    Košičania sa teraz musia brániť. Milý sa dobre zorientoval pred bránkou, kde tečoval puk, ale opäť iba do gólmana. Brankári na oboch stranách dnes predvádzajú skutočne výborný výkon.
    22:17 Bartoš sa následne dostal aj do ďalšieho zakončenia, opäť neúspešného
     
    22:09
    Košičania v ďalšej zaujímavej pozícii! Od modrej čiary prudko pálil Štrbák, pričom jeho ranu chcel ešte do siete dostať Bartoš, ale Hrenák nechal betóny pevne na ľade a nič podobné nepripustil.
     
    19:06
    Mladíci sa dokázali dostať do útoku a mohli aj vyrovnať! Z pravej strany poslal skvelú prihrávku pred bránku Milý a jeho pokus priamo pred Melicherčíkom tečoval Briestenský, no iba do gólmana.
    17:41 Richard LELKEŠ - 0:1
     
    17:41
    Košice dali gól!

    Oceliari napokon využívajú svoju veľkú aktivitu a ujímajú sa vedenia! Z ľavej strany prudko vypálil Lapšanský, ale jeho pokus Hrenák vyrazil do opačnej strany. Tam však domáci mladíci nepokryli RICHARDA LELKEŠA, ktorý bez akýchkoľvek problémov zakončil do odkrytej časti bránky. Asistencie: Adam Lapšanský a Juraj Cebák.
     
    17:10
    Oceliari mohli vyhrávať! Lapšanský si nabil s Češíkom, pričom prvý menovaný dostal puk späť a ihneď do jeho dráhy vložil hokejku, no napokon zakončil iba tesne vedľa Hrenákovej bránky.
    12:54 Veľká šanca Bartánusa
     
    12:54
    Košičania v ďalšej skvelej príležitosti! Spoza obrany z pravej strany pálil zrejme Bicek a jeho pokus Hrenákovi prepadol za telo. Mladíci mali veľké šťastie, pretože puk sa dokotúľal iba tesne vedľa pravej žrde.
     
    12:54
    Košičania v ďalšej skvelej príležitosti! Spoza obrany z medzikružia pálil Bartánus a jeho pokus Hrenákovi prepadol za telo. Mladíci mali veľké šťastie, pretože puk sa dokotúľal iba tesne vedľa pravej žrde.
     
    12:23
    Oceliari sa rozostavili v pásme a vôbec to tam nemysleli zle. Za bránkou sa obtočil Sojčík, ktorý následne na modrej čiare našiel Cebáka a ten vypálil. Strelu ešte zrazil Boltun, no iba mimo bránky!
    09:16
    09:16
     
    09:16
    Košičania si prevzali puk a vrátili sa do útoku, kde vymysleli ďalšiu skvelú akciu! Na jej konci bol Bicek, ktorý si puk potiahol spoza bránky a chcel zakončiť k žrdi, ale gólman Hrenák predviedol výbornú orientáciu a všetko to prečítal.
     
    08:43
    Dvadsiatka predviedla veľmi pekný zákrok v defenzíve! Holešinský sa bez zaváhania vrhol do prihrávky od obrany, vybojoval puk a ihneď ho hádzal na pravú stranu. Tam chcel uniknúť Briestenský, no v poslednej chvíli bol v strednom pásme dobre pokrytý.
     
    08:14
    Košičania v ďalšej skvelej príležitosti! Hosťujúci Boltun sa pretlačil za obranu a chcel zakončovať, no bol príliš tiesnený a napokon pálil iba do gólmana domácich.
    06:20 Nebezpečné zakončenie Bartoša
     
    06:20
    Oceliari sú mimoriadne aktívni a opäť mohli skórovať! Od modrej čiary veľmi prudko vypálil Pavúk, pričom jeho pokus bol ešte tečovaný a napokon zasiahol iba ľavú žrď domácej bránky.
     
    05:57
    Košičania predviedli peknú akciu a mohli sa ujať vedenia! Bicek si vypýtal puk na pravom kruhu, odkiaľ v medzikruží našiel Lapšanského, ale jeho pohotové zakončenie vyrazil gólman Hrenák na ochrannú sieť.
     
    00:49
    Košičania sa budú hneď v úvode brániť! Za nedovolené bránenie odchádza na tresnú lavicu Marek Bartánus.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 50. Jendroľ (Sloboda, Sádecký) – 18. Lelkeš (Lapšanský, Cebák), 51. Macejko (Sojčík, Boltun), 54. Boltun (Sojčík, Šedivý)


    HK Orange 20: Hrenák – Ivanič, Koch, Jendroľ, Sloboda, Košecký, Moravčík, Michalčin, Meliško – Milý, M. Sukeľ (C), Hrušík (A) – Briestenský, Holešinský, J. Sukeľ – Tatár, M. Surový, Galis – Klenko (A), Sádecký, Novák
    HC Košice: Melicherčík (Riečický) – Šedivý, Philipp, Dudáš, Cebák, Štrbák (C), Pavúk, Macejko – Bartánus, Suja, Bicek (A) – Lapšanský, Češík, Lelkeš – Jenčík, Bartoš (A), Hrnka – Sojčík, Boltun, Šoltés, Hričina

    Rozhodčí: Fridrich, Jonák – Synek, Výleta
    bahis siteleri