Vsetín – Olomouc 0:4 (kon.) | Opava – Zlín 1:5 (kon.) | Kladno – Chomutov 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:3 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 3:5 (kon.) | Poruba – Havířov 3:5 (kon.)
Třinec – Vítkovice 9:1 (kon.) | Letňany – Jihlava 5:2 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 7:6 (2:0 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Mountfield HK
Sobota 03.10.2015, 12:00 • ZS Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    54:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vykřesali jiskřičku naděje na bodový zisk. Puk putoval od Lukáše Berana k VOJTĚCHU HOLENDOVI, který se prosadil podruhé v zápase a zblízka prostřelil královéhradeckého brankáře! Asistence: Lukáš Beran, David Michálek.
     
    44:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na dvoubranková náskok. Radim Šalda poslal po levé straně dopředu ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, jenž si sjel v kruhu blíže ke středu. Kapitán Hradce hbitě švihl zápěstím a trefil se přesně do horního rohu u bližší tyče! Asistence: Radim Šalda, Mikuláš Pohl.
     
    40:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté svoji přesilovou hru využívají a hned v úvodu třetí třetiny vracejí vedení na své hole. Štěpán Matějček posílal puk před bránu od pravého mantinelu, u bližší tyče do této nabídky vložil hůl KRYŠTOF PAŽOUREK a kotouč přeskočil levý beton Tomáše Kulicha! Asistence: Štěpán Matějček, Jakub Muška.
     
    37:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali vyrovnání! Nejprve puk po levé straně do útoku zavezl David Michálek, jeho střela zápěstím ale byla nepřesná. Domácí se však udrželi na puku, od Michala Němce putoval na levou stranu k Lukáši Beranovi, jenž u protější tyče našel VOJTĚCHA HOLENDU, jehož střela se zastavila až v síti! Asistence: Lukáš Beran, Michal Němec.
     
    14:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté využili svůj tlak ve vedoucí branku! Patrik Mašín se otočil u levého mantinelu, poslal puk na modrou čáru, kde už se napřahoval ŠTĚPÁN MATĚJČEK, jehož dělovka zaplula přesně do pravého horního rohu Kulichovy klece! Asistence: Patrik Mašín, Tomáš Kynčl.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 38. Holenda (Beran, Němec), 55. Holenda (Beran, Michálek) – 15. Matějček (Mašín, Kynčl), 41. Pažourek (Matějček, Muška), 45. Matějček (Šalda, Pohl)


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Benák, Hrabaň "A", Zdeněk, Kopic, Němec, Polák, Jančařík, Lachman – Michálek "C", Vlach, Beran "A" – Martínek, Holenda, Veverka – Hendrych, Králíček, Přibyl
    Mountfield HK: Vomáčka (Bartozel) – Kynčl "A", Moník, Gaspar, Muška, Lelek, Šalda, Pohl, Jonáš – Mašín, Pažourek, Matějček "C", Jirásek, Štohanzl, Moník, D. Matouš, M. Matouš, Hašek, Šimůnek, Maršík

    Rozhodčí: Martin Homola – Petr Špringl, Radek Špringl ml.
    bahis siteleri