Řisuty – Jindř. Hradec 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 5:0 (kon.) | Nymburk – Sokolov 4:2 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 8:3 (kon.) | Frýdek-M. – SK Karviná 7:1 (kon.) | Kopřivnice – Technika Brno 3:4 (0:1 po s.n.)
Břeclav – Vsetín 0:9 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 0:7 (kon.) | Mor. Budějovice – Opava 4:2 (kon.)
Klatovy – Pelhřimov 8:4 (kon.) | Bílina – Jablonec n/N 1:3 (kon.) | Trutnov – Klášterec nO 8:2 (kon.)
Děčín – Kolín 0:3 (kon.) | Tábor – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Kobra – Vrchlabí 5:7 (kon.)
konec
HC Děčín
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
SC Marimex Kolín
Sobota 03.10.2015, 18:002. liga skupina Západ • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký podvečer všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Na programu o tomto víkendu je šesté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat utkání mezi týmy HC Děčín a SC Kolín.
     
    HC Děčín

    Hokejisté Děčína po výhře 3:2 v prodloužení nad Žďárem nad Sázavou zajížděli do Sokolova, kde se střetli s místním Baníkem. Domácí dokázali Medvědy porazit 6:4, a tak si ve svém teritoriu ponechali všechny tři body. Děčín je tak prozatím v tabulce na sedmnáctém místě se ziskem dvou bodů a dnes ho čeká opravdová lahůdka, na děčínský led totiž zavítají hokejisté Kolína, kteří se na všechny týmy druhé ligy dívají z nejvyššího patra druholigové tabulky. Souboj o další body bude pro Medvědy opravdu velmi těžký.
     
    SC Kolín

    Kolín je prozatím bez ztráty kytičky, jak už bylo zmíněno, na prvním místě tabulky a na svém kontě tedy má plný počet bodů, tedy patnáct. Poslední vítězství si kolínští Kozlové připsali nad Bílinou, kterou porazili 4:2 a i do Děčína jedou s odhodláním svou neporazitelnost prodloužit a připsat si další body do tabulky. Upevní si hosté svou vůdčí pozici v tabulce nebo se Medvědi stanou prvním týmem, který Kolín obere o nějaký ten bod? To nám napoví až samotné utkání.
     
    Vzájemná utkání

    Vzájemné duely obou celků v předchozí sezóně vyzněly lépe pro Kolín, který nejprve na domácím ledě zvítězil těsně 2:1 a jinak tomu nebylo ani v Děčíně, kde se zrodil taktéž těsný výsledek znovu v neprospěch Medvědů, a sice 3:4. Domácí svěřenci trenérů Karla Chládka a Radka Hrona tak mají tomuto celku co vracet a hlavně mají tedy o motivaci postaráno.
    Kdo bude v duelu Medvědi versus Kozlové dnes úspěšný?

     
    Jak to celé nakonec dopadne a kdo se bude po konci tohoto utkání radovat z jakékoli výhry, se dozvíme ve večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás budu provázet a o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji všem příjemnou počtenou a porci hokejové zábavy.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Procházka, Molnár, Vaněk, Hříbal, Kaltenböck, Vegner, Klement – Hašek, Volráb, Fojt – Drnec, Oliverius, Kuchynka – Faigl, Vacek, Kment – Musil, Chládek, Havlíček

    SC Kolín: Sejpal (Moravec) – Pácal, Hanzl, Skokan, Březina, Barták, Voženílek, Pýcha – Ježek, Semirád, Malý – Zumr, Jankovský, Morkes – Kadlec st., Kadlec ml, Veselý – Hlavatý, Němec

    Rozhodčí: Horinek – Votrubec, Ševic.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Medvědi se hned vrhli do útoku, kde ale byla připravena pozorná hostující obrana, která je o puk připravila.
     
    00:45
    Morkes si nabruslil až do blízkosti Lavingera, ten ale včas sklepl betony a má puk ve své moci. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    00:45
    Vaněk inkasuje dvě minuty za napadení a Kolín si zahraje přesilovou hru.
     
    01:32
    Po delším pobytu Kozlů v pásmu Medvědů se Děčín osvobozuje a vyhazuje kotouč až před Sejpala.
     
    02:12
    Veselý chtěl vystřelit z prostoru mezi kruhy, ale pouze promáchl. K puku se tak dostal Molnár, jenž ho znovu vyhazuje do bezpečí.
     
    02:45
    Vaněk skáče na led a Děčín je tak v plném počtu.
     
    02:49
    Ještě ale hosté zahrozili před Lavingerem, kde pálil Semirád, domácí brankář však puk chytá do své náruče.
     
    03:14
    Slibně se vyvíjející akci Kolína zmařilo postavení mimo hru a ta je tak vykázána do středního pásma.
     
    04:02
    Ježek se prodral až za obranu Děčína do blízkosti Lavingera, kde se pokoušel o bekhendovou střelu. Po ní puk končí pod lapačkou domácího ochránce svatyně.
     
    04:18
    Z Kolína dorazila i početná skupinka fanoušků, která se společně s domácím fanclubem stará o skvělou atmosféru.
     
    04:53
    Od modré čáry napřáhl k prudké střele Voženílek, tu ale dokázala zblokovat obrana Medvědů. Ti se tak dostávají k puku a vyrážejí na opačnou stranu, tedy do teritoria Kolína.
     
    05:33
    Po jedovaté střele Vacka z vrcholu levého kruhu musel zasahovat Sejpal, který reflexním zákrokem podržel svůj tým.
     
    05:46
    O další akci se snažili Děčínští, ale zastavil je ofsajd. Hra tak prozatím zůstane ve středním pásmu, kde se také bude vhazovat.
     
    06:36
    Barták vyslal na Lavingera štiplavou střelu, ta však nakonec končí znovu v náruči pozorného brankáře Děčína.
     
    07:23
    Medvědi se zatím nemohou dostat z menšího tlaku Kolína, který neustále obléhá jejich branku. Až nyní se to podařilo Molnárovi, jenž vyváží puk do středního pásma.
     
    08:03
    Za hákování odchází na trestnou lavici Klement a hosté si zahrají další přesilovou hru.
     
    08:12
    Kozlové se už uhnízdili v pásmu Děčína, kde rozvíjejí přesilovkovou akci. Od modrá střílel Pácal, ale trefil jen zadní mantinel.
     
    08:50
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté nakonec svou přesilovou hru využívají a otevírají tak účet dnešního klání. Před domácí brankou byl úplně volný JAKUB SEMIRÁD, který svou střelu umístil naprosto přesně do vinglu Lavingerovy svatyně. Kolín tak má jednobrankový náskok. Asistence: Martin Ježek, Jan Hanzl.
     
    10:03
    Jiří Kadlec mladší nyní uháněl sám na Lavingera, ale tváří v tvář neuspěl. Domácí brankář tak nyní podržel Medvědy svým přesným zákrokem.
     
    10:41
    Na druhé straně se do útočného pásma prodrali domácí, kde však číhala pozorná obrana Kozlů. Ti tak mají opět puk ve své moci a vyrážejí do útoku.
     
    11:31
    Malý se dostal do blízkosti Lavingera, který tak měl znovu plné ruce práce. Další zákrok ale zvládl a opět sklidil ovace děčínského publika.
     
    11:57
    Skákavou střelu z hole Vacka nyní raději pod lapačku ukrývá Sejpal a přerušuje hru. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    12:01
    Kadlec starší dostává dvě minuty za podražení a nyní si početní výhodu vyzkouší také domácí Medvědi.
     
    12:23
    Kolínští se ale ihned po buly ve vlastním pásmu osvobozují a puk míří až před domácí branku. Medvědi tak musí svou útočnou akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    13:02
    Další Sejpalův zákrok. Oliverius před ním sklepl kotouč po střele Faigla, ale hostující brankář vše dobře viděl a znovu přerušuje hru.
     
    13:13
    Kozlové se osvobozují.
     
    13:37
    A další vyhození kotouče hosty až před Lavingerovu klec. Přesilovka Děčína tak pomalu spěje ke svému konci.
     
    14:01
    Kadlec skáče na led a Kolín je tak v plném počtu.
     
    14:36
    Z úhlu pálil Kaltenböck, přesto zaměstnal Sejpala. Ten puk zachytil ve své lapačce a okamžitě ho rozehrává mezi své spoluhráče. Nechává tak hru plynout.
     
    15:10
    Veselý nyní oslabuje svůj tým, když se provinil hrou vysokou holí. Další přesilová hra pro Medvědy.
     
    15:54
    Síly na ledě se ale srovnají. Vaněk dostal dvě minuty za držení a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    16:15
    Hašek přenechal kotouč Volrábovi, který střílel z dálky. Kotouč ale dokázala zachytit hostující obrana a Sejpal tak zasahovat nemusel.
     
    17:10
    Kolín je už v plném počtu a nyní ho čeká krátká početní výhoda. Vhazovat se po střele Březiny bude po levici Lavingera.
     
    17:31
    Hosté jsou nastěhováni v děčínském teritoriu a na Lavingera mířilo několik střel. Ani jedna však neměla gólové parametry a skóre se tak nemění.
     
    17:54
    Medvědi jsou také kompletní a už se tedy hraje v plném počtu.
     
    18:29
    Vacek si klepl před Sejpalem o kotouč a také ho dostal. Následně pak z otočky střílel a jen díky přesnému zákroku hostujícího brankáře není vyrovnáno!
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:16
    Fojt svou přihrávkou vybídl rozjetého Volrába, kterému ale puk přeskočil čepel. Ke střele se tak člen první formace nakonec nedostal.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, ve které se do vedení dostali hosté z Kolína. Semirád dokázal využít přesilovou hru a na inkasovanou branku Medvědi odpovědět nedokázali. Ani v samotném závěru první části hry, když byl v obrovské šanci Vacek. Druhá třetina začne přibližně v 18:50.
     
    Zajímavostí v dnešním utkání je, že za hosty nastupuje otec se synem – Jiří a Jiří Kadlecovi, a to ve stejné útočné formaci.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Hned po vhazování ve středním pásmu si do blízkosti Sejpala najel Fojt, který ho hned v úvodu druhé třetiny zaměstnal.
     
    20:55
    Na druhé straně raději kotouč, který mířil k Lavingerovi a dojížděl ho Morkes, ukrývá právě Lavinger pod svoji lapačku a přerušuje hru.
     
    21:19
    Další pěkná akce na straně Děčína, kde si na Sejpala další střelou vyšlápl Drnec. Ale znovu si hostující brankář připisuje další povedený zákrok.
     
    22:42
    I Kolínští se objevili před domácí brankou, kde střílel Hanzl, ale i Lavinger si připsal pohotový zákrok.
     
    23:24
    Fojt znovu atakoval kolínskou branku, když se napřáhl k mohutné střele z prostoru pravého kruhu. Sejpal znovu drží svůj tým.
     
    24:25
    Hříbal pálil od modré čáry a puk svištěl přímo na branku Kolína, kde byl opět připraven její ochránce Sejpal. Znovu tak svůj tým podržel.
     
    25:21
    Kaltenböck dostal přesnou přihrávku na vrchol levého kruhu, odkud bez přípravy vystřelil. Sejpal si v krátkém sledu po sobě připisuje další skvělý zákrok.
     
    25:28
    Hra v pásmu hostí bude pokračovat i nadále, Kolín se totiž dopustil zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje do jejich pásma.
     
    25:51
    Po delší době o sobě dali vědět zase Kozlové, kteří ohrozili Lavingera dalšími střelami. Po jedné z nich přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    26:24
    Molnár se dostal ke střele od modré čáry a po ní se rozvlnila hostující síťka. Byla to ale pouze ta boční. Nicméně Medvědi se nadále v pásmu Kolína udrželi.
     
    27:04
    Zakázané uvolnění Děčína a nyní se hra stěhuje do jeho pásma. Kotouč vhodí čárový rozhodčí po jeho levici.
     
    28:41
    Kment ujížděl před hostující branku, ale zastavilo ho držení Hanzla, který už sedí na trestné lavici. Medvědi si zahrají přesilovou hru.
     
    28:58
    Malý nyní zbytečným zákrokem při šanci Děčína oslabuje svůj tým, když dostává dvě minuty za podražení. Medvědi budou hrát 5 na 3.
     
    29:09
    Celek Kolína si vyžádal oddechový čas.
     
    29:15
    Medvědi přišli na modré čáře o kotouč a Pácal ujížděl téměř sám na Lavingera. Ten po jeho střele vytáhl přesný zákrok a podržel Medvědy ve hře.
     
    30:08
    Hašek pálil z pravé strany, ale pouze do připraveného Sejpala, který je nyní doslova ostřelován. Zatím však odolává svými zákroky, kterými motá hlavy domácím útočníkům.
     
    30:41
    Hosté jsou ve čtyřech.
     
    30:58
    A nyní už i v plném počtu. Kolínští se tak ubránili dvojnásobné přesile Děčína, ve které si i sami připravili gólovou příležitost.
     
    31:52
    Kment ujížděl k puku, který mířil do útočného pásma, první u něho však byl jeden z obránců Kolína a rázem je tak po další děčínské akci.
     
    33:05
    Oliverius našel najíždějícího Kmenta, na kterého mířila přihrávka. Ten okamžitě z levé strany vystřelil, ale znovu do betonové hráze v podobě Sejpala.
     
    33:33
    Nyní si v podobné akci počínali Hašek s Volrábem, ale druhý jmenovaný nezamířil přesně. Medvědi začínají zvyšovat svůj tlak a prahnou po vyrovnání. To zatím ale nepřichází.
     
    34:19
    Kadlec starší vyslal na Lavingera jedovatou střelu, ale domácí brankář si s ní dokázal poradit.
     
    35:30
    Ježek ohrozil Lavingera svou prudkou střelou, ale znovu byl brankář Děčína pozorný. Oba gólmani nyní své týmy drží svými přesnými zákroky a tomu také tleskají oba tábory v hledišti.
     
    36:06
    Oliverius chytře tečoval puk před hostující brankou, ten si však cestu mezi tři tyče nenašel.
     
    37:13
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to byla skvělá akce na straně kolínských Kozlů. JAN VESELÝ si nabruslil do prostoru mezi kruhy, kde okamžitě vystřelil. Svou střelou pak vymetl všechny pavučiny v domácí svatyni a posílá hosty do dvoubrankového náskoku. Asistence: Jakub Semirád, Josef Malý.
     
    38:29
    Další útočnou snahu Kozlů zastavilo postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:45
    Medvědi delší dobu okupovali pásmo Kozlů, ale k pořádné střele se nakonec nedostali. Hosté tak stále drží dvoubrankový náskok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je už minulostí. Kolín v ní ještě přidal druhou branku a před třetí periodou tak vede o dvě branky. Medvědi však měli velký tlak a několik slibných šancí k vyrovnání nepříznivého stavu, brankář Sejpal byl však proti. Třetí třetina začne přibližně v 19:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:07
    Po buly ve středním pásmu se k puku dostali hosté a okamžitě zamířili směr branka Děčín.
     
    40:51
    Na druhé straně se do úniku dostal Havlíček, ale s jeho přízemní střelou si Sejpal poradil.
     
    41:10
    Od modré čáry střílel Vaněk, ale jeho dalekonosná střela končí v náruči připraveného Sejpala, který znovu podržel Kolín.
     
    41:55
    Kadlec starší s mladším si vyměnili puk a druhý jmenovaný vyslal na Lavingera skákavou střelu, kterou domácí brankář ukrývá ve své lapačce.
     
    43:05
    Obrovská skrumáž před Sejpalem brankou nekončí. Volráb nadvakrát zkoušel štěstí, ale neuspěl. Poté další střela prosvištěla na branku hostí, domácí se už radovali z gólu, hlavní sudí však rozpažil. Zřejmě se puk odrazil od tyčky hostující branky.
     
    43:36
    Veselý se po přerušení hry v pásmu Děčína pustil do domácího Vaňka a strhla se tak menší potyčka. Oba kohouti ale míří na trestnou lavici za hrubost. Hrát se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    44:09
    Vackova formace se nedokázala dostat do útočného pásma a u puku jsou tak znovu hostující hráči.
     
    44:34
    Volráb s Haškem zatápěli před Sejpalem, dokonce po střele druhého jmenovaného zazvonila boční konstrukce hostující branky. Další velká šance Medvědů zůstala bez odezvy.
     
    45:22
    Hříbalova jedovatá střela z prostoru pravého kruhu měla gólové parametry, ale kdo jiný než Sejpal celou situaci zmařil svým dalším přesným zákrokem!
     
    45:36
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    46:20
    Hra se začíná přiostřovat a oba soupeři si nedají nic zadarmo. Nyní se do vzájemné potyčky dostal Zumr s Vackem, ale vše se obešlo nakonec v klidu.
     
    46:50
    Volráb objel hostující branku, poté přihrál volnému Haškovi, jenž okamžitě bez přípravy vystřelil. Sejpal se však znovu prezentoval výborným zákrokem.
     
    47:10
    Lavinger přikryl kotouč po střele Zumra a i on si připisuje další povedený zákrok.
     
    47:57
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Po velkém tlaku Medvědů však přichází krutá rána v podobě třetího gólu hostí. Ti se dostali před domácí svatyni, kde byl faulován jeden z hráčů Kolína a sudí signalizoval vyloučení. K němu nakonec nedošlo, neboť tuto nabídnutou výhodu dokázal přetavit v další branku PETR MORKES, který prostřelil Lavingera. Asistence: Dominik Zumr, Václav Jankovský.
     
    48:46
    Nyní se bude vhazovat po pravici Sejpala, jenž přerušil hru po střele Haška.
     
    49:02
    Domácí to nevzdávají a znovu se neustále tlačí před kolínskou klec. Vstřelená branka by rozhodně mohla Medvědům pomoci.
     
    49:39
    Za hákování putuje na trestnou lavici Zumr a je tu přesilová hra pro domácí Medvědy.
     
    49:57
    Kýžená branka pro Děčín nepřichází ani nyní, když se ve velké šanci dostal ke střele Fojt, ale tu znovu lapil Sejpal.
     
    50:32
    Kozlové se osvobozují a vyhazují puk až před Lavingera.
     
    50:53
    Nyní byl tvrdě atakován Havlíček, který delší dobu leží na ledové ploše. S bolestivou grimasou v obličeji to s děčínským hráčem nevypadá vůbec dobře.
     
    50:53
    Ve stejném čase vyloučen právě Havlíček za podražení. Za něho trest odpyká Kuchynka. Hraje se 4 na 4.
     
    51:24
    Další trest pro domácí. Hašek putuje na lavici hanby za hákování.
     
    51:39
    Hosté jsou kompletní a nyní budou hrát dlouhou přesilovku 5 na 3.
     
    52:19
    Vaněk zachytil kotouč po střele Zumra a okamžitě ho vyhazuje do bezpečí.
     
    52:34
    Hosté hráli v šesti a trest za příliš mnoho hráčů na ledě odsedí Semirád.
     
    52:53
    Medvědi jsou ve čtyřech.
     
    53:24
    Hašek je na ledě, Děčín v plném počtu a nyní hraje 5 na 4.
     
    54:10
    Kozlové se dokázali dostat k puku a poslali ho až před Lavingera. Další akci musejí domácí zakládat z hloubi svého pásma.
     
    54:34
    I hosté jsou už kompletní a hraje se v plném počtu na obou stranách.
     
    54:57
    Morkes dostává dvě minuty za sekání a Medvědi si zahrají přesilovou hru.
     
    55:29
    Havlíček je v pořádku a už je na ledové ploše. Nyní se zapojil do útočné akce, kde vyslal přízemní střelu na Sejpala. Ten opět kryje.
     
    56:57
    Hosté se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    57:26
    S vyloučeními se roztrhl pytel a nyní dostává dvě minuty Havlíček za hákování.
     
    57:37
    Medvědi se osvobodili a vyhodili kotouč před hostující branku.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:05
    Ve vlastním oslabení se ke střele dostal Hašek, ale ta orazítkovala pouze pravý beton Sejpala.
     
    58:22
    I Oliverius se pokoušel o střelu, když Medvědi udrželi útočné pásmo. Opět se však alespoň čestného gólu domácí nedočkali.
     
    59:05
    Zápas se už pouze dohrává. Hosté mají pohodlný náskok, o který by přišli snad jen v případě pořádného zkratu a už se příliš nikam neženou.
     
    59:41
    Ještě střela Volrába v závěru třetího dějství, už se ale zřejmě nic nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté z ledu Děčína vezou všechny tři body po výhře 3:0. Medvědi tak opět odchází s prázdnou.
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek soboty a u dalších online přenosů z hokeje se těším na shledanou. (20:15:48)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Semirád (Ježek, Hanzl), 38. Veselý (Semirád, Malý), 48. Morkes (Zumr, Jankovský)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Procházka, Molnár, Vaněk, Hříbal, Kaltenböck, Vegner, Klement – Hašek, Volráb, Fojt – Drnec, Oliverius, Kuchynka – Faigl, Vacek, Kment – Musil, Chládek, Havlíček
    SC Marimex Kolín: Sejpal (Moravec) – Pácal, Hanzl, Skokan, Březina, Barták, Voženílek, Pýcha – Ježek, Semirád, Malý – Zumr, Jankovský, Morkes – Kadlec st., Kadlec ml, Veselý – Hlavatý, Němec

    Rozhodčí: Horinek – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri