New Jersey – Winnipeg 1:3 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:4 (kon.) | NY Islanders – Chicago 2:3 (po pr.)
Detroit – Toronto 4:0 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:4 (kon.) | Buffalo – Tampa 1:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:4 (0:1, 1:0, 1:3)
New York Rangers
Sobota 10.10.2015, 01:15 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    ZUCCARELLO - 2:4
     
    58:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové, toto je neuvěřitelné, hosté se opět prosadili! Brassard v rohu vydoloval kotouč a našel neobsazeného MATSE ZUCCARELLA, jenž vypálil švihem z levého kruhu a přesně vymetl pavučinky v Bobrovského svatyni! Asistence: Derrick Brassard.
    HAYES - 2:3
     
    57:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné, hosté během sedmnácti sekund otočili stav ve svůj prospěch! KEVIN HAYES dokonale zaskočil Bobrovského střelou z ostrého úhlu, strážce domácí svatyně se teď musí pod svou maskou červenat. Asistence: Dan Girardi, Derek Stepan.
    LINDBERG - 2:2
     
    57:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jenže vedení domácím nevydrželo dlouho, začínáme opět od nuly! Miller donutil Connautona k chybné rozehrávce a poté našel volného OSCARA LINDBERGA, který se nemýlil! Asistence: J.T. Miller.
    SAAD - 2:1
     
    56:09
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vyhození puku mimo hrací plochu přišlo McDonagha a Rangers draho, protože Jackets přesilovou hru bleskově využili! Murray našel na levém kruhu volného BRANDONA SAADA, který přesnou střelou překonal Lundqvista. "Hank" měl zakrytý výhled a proti této ráně byl prakticky bez šance. Asistence: Ryan Murray, Ryan Johansen.
    Cam ATKINSON - 1:1
     
    30:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Brassard na útočné modré ztratil rovnováhu, čehož využil Brandon Dubinsky a parádním pasem našel za obranou Rangers CAMA ATKINSONA, jenž postupoval sám na Lundqvista a forhendovým blafákem švédského fantoma překonal! Asistence: Brandon Dubinsky.
    Mats ZUCCARELLO - 0:1
     
    19:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostům se podařilo vsítit gól do šatny, to je hodně nepříjemné pro Jackets! Zuccarello v rohu vybojoval kotouč a přenechal ho Mooreovi, jenž černou pryž vrátil zpět na hůl MATSE ZUCCARELLA, který bekhendovou střelou překonal zaskočeného Bobrovského! Bez asistence.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 31. Atkinson (Dubinsky), 57. Saad (Murray, Johansen) – 20. Zuccarello, 58. Lindberg (Miller), 58. Hayes (Girardi, Stepan), 59. Zuccarello (Brassard)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Murray, Savard, Ťjutin, Johnson, Connauton, Prout – Saad, Johansen, Foligno "C" – Jenner "A", Dubinsky "A", Bourque – Hartnell, Wennberg, Atkinson – Calvert, Campbell, Boll. Trenér: Todd Richards.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh "C", Girardi "A", Staal, Boyle, Yandle, Klein – Nash, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan "A", Hayes – Miller, Lindberg, Stälberg – Moore, Stoll, Fast. Trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Joanette, Martell – Racicot, Amell

    Diváci: 19 027
    bahis siteleri