New Jersey – Winnipeg 1:3 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:4 (kon.) | NY Islanders – Chicago 2:3 (po pr.)
Detroit – Toronto 4:0 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:4 (kon.) | Buffalo – Tampa 1:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:4 (0:1, 1:0, 1:3)
New York Rangers
Sobota 10.10.2015, 01:15 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo v Nationwide Areně 19 027 diváků.
     
    58:56
    Bobrovskij zůstal na střídačce, domácí to zkoušejí v šesti!
    ZUCCARELLO - 2:4
     
    58:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové, toto je neuvěřitelné, hosté se opět prosadili! Brassard v rohu vydoloval kotouč a našel neobsazeného MATSE ZUCCARELLA, jenž vypálil švihem z levého kruhu a přesně vymetl pavučinky v Bobrovského svatyni! Asistence: Derrick Brassard.
    HAYES - 2:3
     
    57:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné, hosté během sedmnácti sekund otočili stav ve svůj prospěch! KEVIN HAYES dokonale zaskočil Bobrovského střelou z ostrého úhlu, strážce domácí svatyně se teď musí pod svou maskou červenat. Asistence: Dan Girardi, Derek Stepan.
    LINDBERG - 2:2
     
    57:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jenže vedení domácím nevydrželo dlouho, začínáme opět od nuly! Miller donutil Connautona k chybné rozehrávce a poté našel volného OSCARA LINDBERGA, který se nemýlil! Asistence: J.T. Miller.
    SAAD - 2:1
     
    56:09
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vyhození puku mimo hrací plochu přišlo McDonagha a Rangers draho, protože Jackets přesilovou hru bleskově využili! Murray našel na levém kruhu volného BRANDONA SAADA, který přesnou střelou překonal Lundqvista. "Hank" měl zakrytý výhled a proti této ráně byl prakticky bez šance. Asistence: Ryan Murray, Ryan Johansen.
     
    55:58
    To je hodně nepříjemné pro New York. McDonagh (NYR) vyhodil puk až na tribunu a jde si odsedět dvouminutový trest!
     
    54:28
    Zuccarello našel v předbrankovém prostoru volného Ricka Nashe, ale ten nedokázal ideálně trefit skákavý touš tváří v tvář Bobrovskému!
     
    53:05
    Domácí zadák Jack Johnson se prokličkoval až do zakončení. Jeho střelu Lundqvist vyrazil pouze k Dubinskymu, jehož kanon strážce newyorské svatyně se štěstím zlikvidoval!
     
    45:11
    Calvert objel celé útočné pásmo a poté vyzval ke skórování ze druhé vlny si najíždějícího Kevina Connautona, jehož štiplavý projektil Henrik Lundqvist výtečně lapil!
     
    43:35
    Brandon Dubinsky na útočné modré obral o puk Marca Staala a poté tvrdou ranou z levého kruhu orazítkoval tyč!
     
    42:22
    Lundqvist vyjel za svou branku a jen tak tak se stihl vrátit, aby u pravé tyče vyrazil střelu napadajícího Gregoryho Campbella!
     
    38:57
    Mats Zuccarello (NYR) to v souboji s Jennerem přehnal s agresivitou a jde si odpykat dvě minuty za hrubost.
     
    36:58
    Obrovské šance na obou stranách! Po chybě Dubinskyho vyrazil do úniku Kreider, ale Bobrovskij mu hokejkou vypíchl kotouč. Ihned poté se černá pryž dostala na hokejku Boonea Jennera, jenž si vykoupal Girardiho, ale Lundqvista už překonat nedokázal!
     
    34:35
    Brassard našel parádním pasem napříč celým útočným pásmem volného Zuccarella, s jehož dělovkou s první si přemisťujicí se Bobrovskij poradil!
     
    32:47
    Neposedný kotouč se odrazil na hůl Dereka Stepana, jehož přízemní ránu Bobrovskij skryl ve své lapačce!
    Cam ATKINSON - 1:1
     
    30:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Brassard na útočné modré ztratil rovnováhu, čehož využil Brandon Dubinsky a parádním pasem našel za obranou Rangers CAMA ATKINSONA, jenž postupoval sám na Lundqvista a forhendovým blafákem švédského fantoma překonal! Asistence: Brandon Dubinsky.
     
    26:11
    Johnsonův projektil od modré Lundqvist vyrazil a poradil si i s první dorážkou, tu druhou z bezprostřední blízkosti na brankové čáře eliminoval Lindberg!
     
    24:09
    Dan Boyle (NYR) podrazil u mantinelu jednoho z hráčů Jackets, což rozhodčí ocenili dvěma minutami strávenými za katrem.
     
    21:20
    Jesper Fast (NYR) usedá na trestnou lavici za sekání.
    Mats ZUCCARELLO - 0:1
     
    19:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostům se podařilo vsítit gól do šatny, to je hodně nepříjemné pro Jackets! Zuccarello v rohu vybojoval kotouč a přenechal ho Mooreovi, jenž černou pryž vrátil zpět na hůl MATSE ZUCCARELLA, který bekhendovou střelou překonal zaskočeného Bobrovského! Bez asistence.
     
    18:19
    Nick Foligno už mohl pálit, ale ještě posunul kotouč na lépe postaveného Brandona Saada, s jehož pokusem z bezprostřední blízkosti si Lundqvist poradil!
     
    15:26
    Jarret Stoll (NYR) držel hůl unikajícímu Saadovi, za což vyfasoval dvouminutový trest.
     
    13:49
    Ryan McDonagh tvrdě vypálil od modré čáry, Bobrovskij však na poslední chvíli puk vykopl svým betonem!
     
    12:52
    René Bourque (CBJ) to přehnal s agresivitou a jde si odsedět dvouminutový flastr.
     
    06:22
    Atkinson s Dubinskym se ve vlastním oslabení podívali do útočného pásma, kde pořádně zatápěli hostující defenzívě. Především dorážka prvního jmenovaného byla pořádně jedovatá, Lundqvist si však poradil!
     
    04:56
    Modrokabátníci si vytvořili tlak před Lundqvistem, který pramenil ve strkanici, v níž se činili především Jared Boll (CBJ) a Marc Staal (NYR). První jmenovaný však dostal čtyřminutový trest, a tak nyní uvidíme přesilovku Jezdců.
     
    01:01
    První velký závar před Lundqivstem! Švédský gólman se ve svém brankovišti rozplácl na led jak dlouhý, tak široký a i s velkou porcí štěstí za svá záda nepustil dorážku Reného Bourquea!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 31. Atkinson (Dubinsky), 57. Saad (Murray, Johansen) – 20. Zuccarello, 58. Lindberg (Miller), 58. Hayes (Girardi, Stepan), 59. Zuccarello (Brassard)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Murray, Savard, Ťjutin, Johnson, Connauton, Prout – Saad, Johansen, Foligno "C" – Jenner "A", Dubinsky "A", Bourque – Hartnell, Wennberg, Atkinson – Calvert, Campbell, Boll. Trenér: Todd Richards.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh "C", Girardi "A", Staal, Boyle, Yandle, Klein – Nash, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan "A", Hayes – Miller, Lindberg, Stälberg – Moore, Stoll, Fast. Trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Joanette, Martell – Racicot, Amell

    Diváci: 19 027
    bahis siteleri