Kladno – Benátky n/J 7:2 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 4:1 (kon.) | Havířov – Most 4:3 (kon.)
Litoměřice – Třebíč 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 6:3 (kon.) | Šumperk – Slavia 0:6 (kon.)
Přerov – Prostějov 2:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
2:4 (0:1, 2:3, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 10.10.2015, 17:00 • Kalich Arena • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:31
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Z levého kruhu pro vhazování poslal puk malým prostorem mezi tyčkou a ramenem Vejmelky do brány ZDENĚK DOLEŽAL. Asistence: David Švagrovský.
     
    35:55
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nakonec hosté přesilovku využívají. Před Pavelkou začali hosté kombinovat a nakonec se puk dostal k MATĚJI PSOTOVI, který ho za Pavelku poslal. Asistence: Jan Wasserbauer, Vlastimil Bilčík.
     
    29:32
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Vystřelený puk se odrazil od mantinelu za bránou a dostal se přímo vedle Pavelky. Ten nebyl na možnou střelu připravený a toho využil PETR MRÁZEK. Asistence: Matěj Psota, Jakub Šaur.
     
    27:07
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Krátce po vniknutí do útočného pásma SILVESTER KUSKO protlačil puk, který se nacházel před Pavelkou až do branky. Asistence: Petr Mrázek.
     
    20:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Vyrovnávací branku domácích vstřeluje MARTIN PROCHÁZKA. Procházka se individuální akci procpal až do útočného pásma, kde po neúspěšné střele dostal druhou šanci, při které puk dostal až za Vejmelku. Bez asistence.
     
    02:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Krátce po rozehrání se puk dostal k ROSTISLAVU MALENOVI, který čekal na svoji šanci na modré čáře. Ten kotouč poslal směrem do brány domácích, kde se od tyčky dojel do až za Pavelku. Asistence: David Dolníček.
    Marken.cz

    Daniel Chládek

    Branky a nahrávky: 21. Procházka Ma., 37. Doležal (Švagrovský) – 3. Malena (Dolníček), 28. Kusko (Mrázek), 30. Mrázek (Psota, Šaur), 36. Psota (Wasserbauer, Bilčík)


    HC Stadion Litoměřice: Pavelka (Michajlov) – Málek, Krstev, Bílek, Plášil, Mikliš, Jank, Chmel – Kalla, Valášek, Procházka Ma. – Švagrovský, Berger, Doležal – Kopta, Nedvídek, Rousek – Beránek, Racek, Procházka Mi.. Trenér: Kučera.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Svoboda) – Malena, Bilčík, Čejka, Štindl, Šaur, Přibyl, Krejčiřík – Čech, Dolníček, Svoboda – Wasserbauer, Polodna, Pekr – Kusko, Mrázek, Psota – Šik, Abdul, Pokorný. Trenér: Mička

    Rozhodčí: Smitka – Svoboda, Maštalíř

    Diváci: 1070
    bahis siteleri