Toljatti – Záhřeb 5:2 (kon.) | Kazaň – HC Slovan 0:1 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 2:1 (kon.)
Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Úterý 13.10.2015, 18:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce! Ak Bars Kazaň navazuje na nevýrazný vstup do letošní sezóny, a v dnešním zápase podlehla Slovanu Bratislava 0:1 !

    První třetina nabídla velmi vyrovnaný hokej z obou stranu. Oba týmy měli k dispozici dvě přesilové hry, nicméně prosadil se nedokázaly. Velkou šanci měl v závěru Möller, jehož střelu však Brust vyrazil.

    Druhá třetina vyšla daleko lépe slovenskému Slovanu, který měl na začátku třetiny přesilovku 5 na 3, která trvala zhruba 40 vteřin. Slovan se však prosadit nedokázal. Tým Miloše Říhy však pokračoval v dobrém výkonu, a přišla zasloužená branka! Lukáš Kašpar našel Ladislava Nagyho, který poslal puk přesně pod břevno!

    Ve třetí třetině měla Kazaň k dispozici hned dvě přesilové hry, ani jednu však nevyužila! V závěru třetiny měl obrovskou šanci Möller, který však poloprázdnou branku netrefil!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Marek Ďaloga (KZN) – 0+0, 3 střela, TOI – 16:44

    Filip Novák (SBA) – 0+0, žádná střela, TOI – 21:38
    Václav Nedorost (SBA) – 0+0, žádná střela, TOI – 17:42
    Lukáš Kašpar (SBA) – 0+1, 3 střely, TOI – 17:30

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu brzy nashledanou! (20:18:08)
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Slovan dokázal dostat kotouč do středního pásma!
     
    59:11
    Tak to byla obrovská šance Kazaně! Od modré vystřelil Zacharčuk, jehož střelu vyrazil Barry Brust pouze mezi kruhy, kde se ke střele dostal Oscar Möller. Střela švédského útočníka však v brance neskončila!
     
    58:52
    Domácím vůbec nevyšla rozehrávka, a ke kotouči se dostal Milan Bartovič, jehož střelu zablokoval bránící hráč. Následně se odpískal ofsajd, a Garipov míří zpět do branky!
     
    58:36
    Emil Garipov je na střídačce, a na led naskakuje šestý hráč! Kotouč je však ve středním pásmu!
     
    57:58
    Dá se očekávat, že Emil Garipov zamíří na střídačku, a Kazan to zkusí v šesti. Zatím se však domácí celek nedokázal dostat do kombinace v útočném pásmu.
     
    57:33
    Od modré čáry nebezpečně vypálil Marek Ďaloga, jehož velmi tvrdou ránu vyrazil Barry Brust pouze před sebe. Nikdo z hráčů Kazaně se však do zakončení nedostal.
     
    56:58
    Oscar Möller s Justinem Azevedem kombinovali v útočném pásmu v pravém rohu, nicméně obrana Slovanu opět zafungovala na jedničku, a dokázala dostat kotouč do středního pásma.
     
    56:07
    Kazaň se na mlou chvíli dostala do útočného pásma, nicméně dobře bránící Slovan se kotouče zmocnil, a poslal ho do středního pásma.
     
    55:33
    Po levé straně si to namířil do pásma Václav Nedorost, který měl v úmyslu najít na druhé straně Lukáše Kašpara. Jeho přihrávku však zablokoval bránící hráč.
     
    54:52
    Slovinská dvojice Jeglič – Tičar skvěle napadala v útočném pásmu, a donutila Zacharčuka ke ztrátě kotouče.
     
    54:02
    Slovan je v závěru třetí třetiny hodně zatažený, a spíš již pouze kontroluje výsledek. Kazaň navíc nepředvádí dobrý hokej, a nemůže se dostat do šancí.
     
    53:26
    Rozehrávka Marka Ďalogy příliš konstruktivní nebyla, a kotouč skončil po odrazu od mantinelu na hokejce Filipa Nováka.
     
    52:55
    Patrik Luža byl při rozehrávce pod tlakem napadajícího Mirnova, i tak dokázal dostat kotouč na Jegliče, který poslal kotouč do středního pásma. Následně byl poslán k zemi Svitovem, nicméně vylučovat se nebude.
     
    52:06
    Ladislav Nagy se uvolnil za brankou, a našel na modré obárnce Ivana Švarného, jehož ránu vyrazil pravým betonem Emil Garipov!
     
    51:26
    Malajchin uvolnil na útočné modré Marka Ďalogu, který si najel po pravé straně do pásma, nicméně jeho následnou střelu tečoval Mihalík do ochranné sítě!
     
    51:09
    Rozehrávka Vladimíra Mihalíka nebyla příliš přesná. Nahození slovenského obránce našlo na útočné modré pouze domácího Svitova.
     
    50:34
    Slovan je již v plném počtu, a důležité oslabení dokázal zvládnout! Kotouč je momentálně za brankou Garipova, a Kazaň se chystá rozehrávat.
     
    50:10
    Další střelu od modré vyslal Zacharčuk. Barry Brust vyrazil kotouč přímo na hůl Filipa Nováka, který ho poslal za branku Garipova!
     
    49:36
    Střelu Zacharčuka od modré zblokoval Lukáš Kašpar. Následně se však českému útočnikovi nepovedlo vyhodit puk z pásma ven!
     
    49:09
    Do daleko větší šance se dostal Mattias Sjogren, který dostal přihrávku mezi kruhy, a pohotově vypálil. Jeho rána však také letěla nad branku Brusta!
     
    48:57
    Justin Azevedo našel křížnou přihrávkou na hranici levého kruhu Oscara Müllera. Švédskému útočníkovi však střela vůbec nesedla, a kotouč letěl vysoko nad branku!
     
    48:36
    Následně však Tomáš Surový podrazil Arťjoma Lukojanova, a míří na trestnou lavici! Slovan čekají těžké dvě minuty ve čtyřech!
     
    48:33
    Odraženého kotouče se na levé straně zmocnil Vladimir Tkačjov, který vyslal tvrdou střelu. Tu však zablokoval Tomáš Surový!
     
    48:05
    Kazaň si nedala pozor při přechodu přes modrou čáru, a pomezní rozhodčí odpískal postavení mimo hru. Následně však své rozhodnutí opravil, a bude se vhazovat v útočném pásmu, což se Miloši Říhovi vůbec nelíbí!
     
    47:17
    Další střelu vyslal od modré čáry obránce Jakov Rylov, který však trefil pouze připraveného Barryho Brusta!
     
    47:05
    Z levé straně poslal kotouč před branku Brusta Dmitrij Archipov, jehož střelu se pokoušel dorážet Obuchov i Tkačjov. Kanadský brankář však dokázal udržet kotouč před brankovou čárou!
     
    46:47
    Slovenský rychlík Milan Bartovič se na modré prohnal kolem Zacharčuka, a vystřelil z ostrého úhlu. Jeho rána však skončila v lapačce Garipova.
     
    46:19
    Fjodor Maljachin svedl těžký souboj za brankou s Filipem Novákem. Český obránce se dokázal dostat ke kotouči, a poslal ho do středního pásma.
     
    45:45
    Domácí kouč poslal na led první formaci, která se dostala do kombinace v útočném pásmu. Slovan však skvěle napadal, a dokázal dostat kotouč do středního pásma.
     
    45:04
    Lukáš Kašpar si nabruslil do útočného pásma po pravé straně, a zkusil vystřelit na vzdálenější tyč. Střela českého útočníka však směřovala mimo!
     
    44:11
    Slovanu se po návratu Patrika Luži na led velmi daří, a nepouští svého soupeře do hry.
     
    43:22
    Po nepřesném zachycení kotouče Archipova ve středním pásmu se do protiútoku dostal Michel Miklík, který následně hledal přihrávkou ještě Bartoviče, ta však byla nepřesná.
     
    42:38
    Do útočného pásma najel po pravé straně Michail Gluchov, který se dostal i ke střele, tu však zablokoval obránce Michal Sersen!
     
    42:09
    Kazani se i nadále nedaří dostat do útočného pásma, Slovan skvěle brání střední pásmo, a polovinu oslabení má za sebou!
     
    41:36
    Tentokrát se Kazaň hned na začátku přesilové hry dostala do kombinace v útočném pásmu. Skvělou práci však odvedl Václav Nedorost, kterému se podařilo vyhodit kotouč do středního pásma.
     
    41:13
    Velká komplikace pro bratislavský Slovan! Na trestnou lavici odchází Patrik Luža, a Kazaň bude hrát přesilovou hru!
     
    41:11
    Od modré čáry to zkusil Marek Ďaloga, jehož rána však byla sražena do ochranné sítě. Následuje vhazování po pravici Barryho Brusta!
     
    40:37
    Třetí třetinu začíná domácí Kazaň velmi opatrně rozehrávkou z vlastní třetiny. Slovan pozorně brání střední pásmo.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina vyšla daleko lépe slovenskému Slovanu, který měl na začátku třetiny přesilovku 5 na 3, která trvala zhruba 40 vteřin. Slovan se však prosadit nedokázal. Tým Miloše Říhy však pokračoval v dobrém výkonu, a přišla zasloužená branka! Lukáš Kašpar našel Ladislava Nagyho, který poslal puk přesně pod břevno!

    Třetí třetina začne přibližně v 19:41!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    Arťjom Lukojanov podnikl zajímavý průnik do útočného pásma po pravé straně. Ruského útočníka však skvěle bránil Ivan Švarný, který ho do zakončení nepustil.
     
    38:42
    První útočná formace hostujícího celku se dostala do kombinace v útočném pásmu, nicméně hráči Barsu skvěle přistupoval, a zanedlouho se ke kotouči dostali.
     
    38:05
    Do nebezpečného přečíslení se dostali domácí. Od modré to zkusil Dmitrij Archipov, který však trefil pouze dobře postaveného Barkera.
     
    37:34
    Tomáš Surový si udělal v útočném pásmu prostor, a vyslal svižnou střelu. Emil Garipov však dokázal kotouč vyrazil do rohu kluziště.
     
    36:42
    Velmi prudká přihrávka Filipa Nováka sice našla na modré Michela Miklíka. Bývalý útočník Chabarovsku se však nacházel dříve v útočném pásmu, a je odpískán ofsajd!
     
    36:09
    Michail Varnakov se dostal na pravé straně k puku, udělal kličku do středu, a vystřelil. Jeho ránu však zblokoval Vladimír Mihalík, a kotouč skončil v rohu kluziště.
     
    35:49
    Domácímu celku se však nepodařilo přejít přes útočnou modrou, a hra je přerušena po odpískaném ofsajdu!
     
    35:29
    První formace Slovanu velmi aktivně napadala v útočném pásmu, nicméně se ke kotouči nedokázala dostat. Dopředu tak míří Kazaň!
     
    34:41
    Lukojanov operoval s pukem v útočném pásmu za brankou. Skvělou práci však odvedl obránce Ivan Švarný, který ruského útočníka obral o kotouč.
     
    34:21
    Oscar Möller zavezl kotouč do pásma, a následně jej přenechal Obuchovi, který z ostrého úhlu vyslal prudkou střelu. Carry Brust však pokračuje ve skvělém výkonu!
     
    33:57
    Na druhé straně mohl srovnat domácí kapitán Svitov, který najížděl proti Novákovi. Český obránce však dokázal svého soupeře obrat o kotouč!
    Ladislav NAGY - 0:1
     
    33:13
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan je v posledních minutách jednoznačně aktivnější, a dostává se do zaslouženého vedení! Za brankou se dostal ke kotouči Lukáš Kašpar, který přesnou přihrávkou našel mezi kruhy LADISLAVA NAGYHO, který poslal puk přesně pod břevno! Asistence: Lukáš Kašpar
     
    32:28
    Cam Barker to udělal na modré čáře parádně, a našel najetého Pavola Skalického, jehož rána trefila tyč!
     
    31:46
    Dlouhá přihrávka Cama Barkera našla před útočnou modrou Václava Nedorosta, který však stihl před dojíždějícím Zacharčukem pouze nahodit kotouč na branku Garipova.
     
    31:12
    Andrej Šťastný našel křížnou přihrávkou Patrika Lušňáka, který to zkusil z ostrého úhlu, nicméně jeho střela nebyla přesná.
     
    30:21
    Igor Mirnov nahazoval kotouč do útočného pásma, za kterým však nikdo ze spoluhráčům nesměřoval. Barry Brust tak mohl v klidu rozehrát.
     
    29:41
    Obránce Bělov vyrazil podporovat útok, a z pravé strany se dostal ke střele. Tu však zneškodnil Barry Brust!
     
    29:19
    Ve středu hřiště svedl těžký souboj Svitov, který vybojoval kotouč pro Lukojanova, následně však odešel na střídačku.
     
    28:41
    Podobnou chybu udělal Vladimir Tkačjov, který nepřesnou přihrávkou ve vlastním pásmu našel před brankou Patrika Lušňáka. Mladý slovenský útočník se však přes Zacharčuka do zakončení nedostal.
     
    28:09
    Na útočné modré chyboval Václav Nedorost, a po jeho ztrátě se málem dostal do protiútoku Varnakov. Jeho postup však dokázal zastavit obránce Barker.
     
    27:44
    Čárový rozhodčí dlouho signalizoval, že hráči Barsu se nacházejí v ofsajdovém postavení. To však nerespektoval Gluchov, který i tak bojoval o kotouč. Následně se hra přerušila, a následuje komerční přestávka.
     
    27:12
    Nahození Filipa Nováka ze středního pásma tečoval na modré Oscar Möller, a u puku je domácí obránce Zacharčuk!
     
    26:42
    Justin Azevedo se dokázal dostat ze sevření Sersena a našel na modré Vladimira Tkačjova, jehož ránu však vyrazil Barry Brust!
     
    26:00
    Kazani se zatím nedaří při rozehrávce. Marek Ďaloga tentokrát našel ve středním pásmu Roka Tičara, který neváhal, a hned vystřelil. Ani střelecký pokus slovinského útočníka nebyla přesný.
     
    25:28
    Po zbytečné ztrátě Kazaně šel do protiútoku Pavol Skalický, který vystřelil přes obránce. Jeho rána však nebyla příliš přesná, a Garipov nemusel zasahovat.
     
    24:47
    Domácí celek se hned dostal do kombinace v útočném pásmu. Z pravé strany posílal křížnou přihrávku před branku Varnakov, který však žádného ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    24:04
    Na ledě je již i Fjodor Maljachin, a Kazaň složité chvíle v oslabení dokázala přežít!
     
    23:45
    Rok Tičar si udělal na pravé straně prostor, a z hranice pravého kruhu nebezpečně vystřelil zápěstím. Pozorný Garipov však dokázal střelu lapit!
     
    23:19
    Kazani se podařilo dostat kotouč do středního pásma, a celá formace střídá! Slovan se však pokouší velmi rychle dostat zpět do pásma.
     
    22:51
    Zacharčuk se již dostal zpět na led a Kazaň je ve čtyřech! Mezitím pálil od modré Starosta, jehož rána však mířila mimo!
     
    22:40
    O další ránu od modré čáry se postaral Michal Sersen, nicméně Emil Garipov dokázal kotouč lapil, i když mu clonil Václav Nedorost!
     
    22:26
    Slovanu se však zatím ve dvojnásobné přesilovce nedaří. Nepřesnou střelu od modré vyslal Cam Barker, následně se po souboji Bartoviče s Bělovem odrazil kotouč do hlediště.
     
    22:09
    Domácí Maljchin jde na trestnou lavici, a Slovan si zajhraje přesilovku pět na tři!
     
    21:59
    Od modré čáry vypálil Filip Novák, jehož střela byla tečovaná, a kotouč se od nohy Kašpara odrážel do branky, Garipov však dokázal kotouč vyrazit!
     
    21:33
    Začátek přesilové hry se Slovanu opět příliš nepovedl, teď se již slovenský celek dostal do útočného pásma a kombinuje.
     
    20:50
    Zajímavý průnik do útočného pásma podnikl Václav Nedorost, který byl na útočné modré podražen Zacharčukem, ten jde na trestnou lavici dnes již podruhé.
     
    20:26
    Hned na začátku druhé třetiny se dostal do velké šance domácí Archipov, který střílel z mezikruží. Jeho rána však skončila mimo!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nabídla velmi vyrovnaný hokej z obou stranu. Oba týmy měli k dispozici dvě přesilové hry, nicméně prosadil se nedokázaly. Velkou šanci měl v závěru Möller, jehož střelu však Brust vyrazil.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:52.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Třetí formace Slovanu již byla na ledě opravdu hodně dlouho, a tak Rok Tičar raději nahodil kotouč do pásma, a celá formace střídá!
     
    18:39
    Za brankou Slovanu se dostal ke kotouči hostující Fjodor Maljachin, který vybruslil zpoza branky, a nebezpečně vystřelil na vzdálenější tyč. Jeho střelu však Brust vyrazil!
     
    18:01
    Slovan zřejmě zapomněl, že již hraje v plném počtu, a Cam Barker vyhodil kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    17:46
    V samotném závěru přesilové hry našel Justin Azevedo krásnou křížnou přihrávkou na pravé straně Oscara Möllera, jehož tvrdou ránu do horních pater branky vyrazil Brust ramenem za branku!
     
    17:19
    Tentorkát to od modré zkoušel švédský útočník Oscar Möller, jehož přízemní střelu však Brust zachytil do své lapačky!
     
    16:59
    Celou kombinace domácího celku v útočném pásmu zakončil střelou od modré Stěpan Zacharčuk, který však trefil pouze připraveného Barryho Brusta!
     
    16:31
    Kazani se začátek přesilové hry příliš nepovedl, neboť se Slovanu podařilo dvakrát vyhodit. Nyní již však favorit dnešního utkání kombinuje v pásmu.
     
    15:40
    Svou první přesilovou hru si zahraje také Kazaň! Za nedovolený zákrok v souboji s Sjofrenem si půjde sednout na trestnou lavici Michal Sersen!
     
    15:23
    Do kombinace v útočném pásmu se dostala i domácí třetí formace, která je zatím velmi aktivní. Švédsko-kanadská spolupráce však k zakončení zatím nevedla.
     
    14:31
    Hostující nejproduktivnější hráč, Lukáš Kašpar, dostal na modrou přihrávku od Nedorosta, a vystřelil. Jeho střelu zápěstím však chytil Garipov do lapačky!
     
    13:42
    Čtvrtá formace Slovanu si dokázala udělat prostor v útočném pásmu, a od mantinelu poslal nenápadné nahození Lušňák, které tečoval domácí obránce. Naštěstí pro Garipova kotouč skončil mimo branku.
     
    13:11
    Na druhé straně zahrozil Mattias Sjogren, který se protáhl kolem Sersena, a střílel do horních pater branky. Brust však navazuje na svůj dobrý výkon, a i tuto střelu vyrazil.
     
    12:41
    Po nahození Filipa Nováka se dostal před brankou k puku Rok Tičar, jehož střelu však vyrazil pohotový Emil Garipov!
     
    12:14
    Na druhé straně zahrozil také Slovan! Z levé straně prošel do útočného pásma obránce Filip Novák, který následně mířil na vzdálenější tyč. Jeho střela však nebyla přesná.
     
    11:46
    Musin našel krásnou přihrávkou na levé straně volného Gluchova, který si "povodil" Starostu, a nahrával před branku. Najíždějící Maljchin se však ke střele nedostal!
     
    11:19
    Na druhé straně předvedl pěknou akci domácí Michail Varnakov, který se prokličkoval mezi obránce Slovanu ke střele, tu však kryl Barry Brust!
     
    10:50
    Nagy si tentokrát od pravého mantinelu vybruslil až mezi kruhy, odkud se pokoušel opět ohrozit branku Emila Garipova. Střela slovenského útočníka však byla zblokovaná.
     
    10:22
    Středem hřiště prošel Ladislav Nagy, který se následně dostal k bekhendovému zakončení, to však mířilo mimo.
     
    08:54
    V akci v útočném pásmu jsme konečně viděli také domácí druhou formaci. Od mantinelu posílal nahození domácí kapitán Svitov. Brust kotouč vyrazil pouze k najíždějícímu Musinovi, který se k dorážce nedostal.
     
    08:26
    Tomáš Surový našel před brankou Milana Bartoviče. Od bývalého libereckého útočníka se kotouč odrazil do vzduchu, kde ho Bartovič následně zasáhl vysokou holí.
     
    08:05
    Ve středním pásmu zachytil kotouč obránce Filip Novák, který kotouč pouze nahodil do pásma, neboť jeho spoluhráči střídali.
     
    07:33
    První formace Slovanu se dokázala dostat do útočného pásma, nicméně v rohu ztratil kotouč Lukáš Kašpar, a obránce Bělov ho poslal do středního pásma.
     
    07:17
    Po nahozením Archipova se u pravého mantinelu dostal ke kotouči Tkačjov, který našel na modré Marka Ďalogu, jehož následnou ránu kryl Brust!
     
    06:45
    Od modré čáry to zkoušel Michal Sersen, který však napálil pouze bránícího Justina Azeveda, a u puku je domácí Kazaň.
     
    06:18
    K vůbec první střele na branku domácího celku se dostal domácí Mirnov, který však pouze prověřil pozornost Barryho Brusta!
     
    05:55
    O útočné nahození se pokoušel Alexander Svitov. Domácí kapitán chtěl své nahození i dojet, nicméně se k puku přes obránce Barkera nedostal.
     
    05:28
    Rozehrávku domácího celku skvěle napadal Michel Miklík, který obral o kotouč Ďalogu, následně mu však kotouč utekl za branku.
     
    04:59
    Ani Slovanu se však rozehrávka příliš nedařila. To samé můžeme říci i o domácích, kteří vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    04:42
    Bars je již v plném počtu, a pokoušel se založil svůj postupný útok. Nahození Vladimira Tkačjova však zachytil za brankou Brust, a u puku je Slovan.
     
    04:00
    Slovan se s velkým štěstím udržel u kotouče v útočném pásmu, a od modré pálil Filip Novák. Jeho rána byla sražena, na led se navíc vrací Zacharčuk.
     
    03:39
    Na modrou čáru dostal přihrávku Tomáš Starost, který svou střelou však trefil pouze svého spoluhráče Andreje Šťastného, který odjel s bolestivou grimasou na střídačku.
     
    03:09
    Domácí celek zatím skvěle brání modrou čáru, a Slovan se nemůýe dostat do kombinace. Brankář Garipov je zatím bez zákroku.
     
    02:48
    Útočnou akci Slovanu táhl Michel Miklík, který se pokoušel dostat do pásma. Jeho postup však zastavil čárový rozhodčí, který odpískal postavení mimo hru.
     
    02:19
    Oslabení však Kazaň zahájila skvěle. Po vyhraném vhazování se dostal ke kotouči Lukojanov, který jej vyvezl až do útočného pásma, a ušetřil cenné vteřiny.
     
    01:59
    Hodně tvrdý střetl absolvoval Žiga Jeglič, kterého poslal ostrým zákrokem k zemi Zacharčuk. Ruský bek je vyloučený na dvě minuty, a je tu první přesilová hra pro Slovan!
     
    01:19
    Justin Azevedo se pokoušel protlačit do pásma přes levou stranu, tu však skvěle "zacpal" obránce Švarný, který bývalého útočníka Lvu Praha dál nepustil.
     
    00:39
    Lukáš Kašpar pospíchal do pravého rohu za nahození od Filipa Nováka. Český útočník však prohrál souboj s Kornějevem, a Kazaň se pouští do svého prvního útoku.
     
    00:19
    Úvodní vhazování sice vyhrál domácí tým, nicméně první pětka Slovnu skvěle napadala, a dokázala se dostat ke kotouči.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Příjemný úterní podvečer! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem pět utkání. My se společně zaměříme na střetnutí Ak Barsu Kazaň proti HC Slovanu Bratislava. Úvodní vhazování je naplánováno v 18:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    AK BARS KAZAŇ
    Loňský poražený finalista, který byl blízko titulu zatím nezažívá příliš povedenou sezónu! Kazaň se nachází až na osmé pozici Východní konference, a vypadá to, že bude muset svést o příčky zaručující play-off velký boj. Kazaň dnes sehraje své čtvrté domácí utkání v řadě! Nejprve svěřenci trenéra Bilyjletdinova doam porazili silné Dynamo Moskva 3:2, v následujícím utkání však prohráli s Viťazem 2:4. V posledním utkání porazil Bars Záhřeb 2:0. Dnes bude v souboji se Slovanem považován za mírného favorita! Těšit se můžeme také na výkon bývalého obránce Sparty, Marka Ďalogy!
     
    HC SLOVAN BRATISLAVA
    Jediný slovenský účastník KHL měl skvělý start do sezóny, a v jednu chvíli se nacházel i na páté příčce Západní konference. Následně však přišla na tým Miloše Řihy lehčí krize, a Slovan spadl až na současnou třináctou pozici. V zápase s Metallurgem Magnitogorsk Slovan dokázal překvapivě zvítězit, a ukončil pětizápasovou sérii bez výhry! Slovan však na tuto výhru nedokázal navázat, a na ledě Lady Togliatti prohrál 1:2!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 34. Nagy (Kašpar)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnas) – Zacharčuk, Rylov, Ďaloga, Kornějev, Bělov, Musin – Archipov, Tkačjov, Obuchov – Lukojanov (A), Svitov (C), Mirnov – Azevedo, Sjogren, Möller – Gluchov, Maljchin, Varnakov (A)
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Novák, Barker, Švarný, Starosta, Sersen (A), Mihalík, Luža – Nagy (A), Nedorost, Kašpar – Miklík, Surový (C), Bartovič – Šťastný, Tiča, Jeglič – Lušňák, Viedenský, Skalický

    Rozhodčí: Ravodin, Naumov – Šichanov, Raming
    bahis siteleri