Columbus – Ottawa 3:7 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:0 (kon.) | Colorado – Boston 2:6 (kon.)
Anaheim – Arizona 0:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:7 (2:1, 1:3, 0:3)
Ottawa Senators
Čtvrtek 15.10.2015, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Bobby RYAN - 3:7
     
    55:55
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je to jasné. Hostující celek vyhraje tento zápas. Sedmou branku Ottawy vstřelil BOBBY RYAN do prázdné domácí svatyně. Asistence: Mika Zibanejad, Erik Karlsson
    Mike HOFFMAN - 3:6
     
    49:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Krásná rána ze střední vzdálenosti MIKE HOFFMANNA znamená vedení hostů již 6:3. Tomu všemu předcházela pěkná a rychlá kombinace Marka Stona a Kyle Turrise. Asistence: Mark Stone, Kyle Turris.
    Jean-Gabriel PAGEAU - 3:5
     
    41:45
    Ottawa právě vstřelila branku!
    JEAN-GABRIEL PAGEAU získal puk ve středním pásmu, vřítil se do útočné třetiny a rychlou střelou na vyrážečku překonat Sergeje Bobrovského. Asistence: Mark Borowiecki, Jared Cowen.
    Mika ZIBANEJAD - 3:4
     
    37:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři poprvé vedou a znovu v tom měla prsty domácí obrana. MIKA ZIBANEJAB využil nedostatečného přístupu obrany Columbusu a po přihrávce Bobby Ryana otáčí zápas. Asistence: Bobby Ryan, Erik Karlsson,
    Kyle TURRIS - 3:3
     
    29:32
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Obránci Columbusu nezvládli rozehrávku. Puku se zmocnil Mark Stone, který našel volného KYLE TURRISE. Ten si snadno poradil, brankář Bobrovski nevěděl, kde je kotouč, a tak měl střelec příjemnou úlohu – poslat puk do odkryté branky.
    Brandon DUBINSKY - 3:2
     
    24:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Atkinson přihrál v brejku dva na jednoho BRANDONU DUBINSKÉMU, který si vybruslil před branku a střelou bekhendem poslal domácí tým znovu do vedení. První branka v letošní sezóně pro rodáka z Anchorage. Asistence: Cam Atkinson.
    Milan MICHÁLEK - 2:2
     
    21:44
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Snad první vážnější šance v početní výhodě končí gólem. MILAN MICHÁLEK se zmocnil volného kotouče před domácí brankou a poslal jej přesně mimo dosah brankáře Blue Jackets. Druhý gól v sezóně pro českého hráče. Asistence: Bobby Ryan, Erik Karlsson
    Boone JENNER - 2:1
     
    18:58
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak nyní stálo při domácích štěstí. Hostující brankář špatně rozehrál, puku se zmocnil BOONE JENNEER, který se nejlépe dokázal zorientovat a protlačit kotouč za čáru. Asistence: Ryan Johansen, Dalton Prout.
    Marc METHOT - 1:1
     
    16:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Z naprosto ojedinělé ani ne šance jako spíš střely se prosazují hosté! MARC METHOT vystřelil od modré čáry zatraceně přesně a trefil prostor přesně vedle tyčky domácí branky. Bobrovskij s tím nic moc dělat nemohl. Možná střelu tečoval obránce stojící v dráze střely. Bez asistence.
    Brandon SAAD - 1:0
     
    12:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    I v tomto zápase využil Columbus přesilovou hru. BRANDON SAAD stál na konci pohledné přesilovkové kombinace, kterou vymysleli domácí hráči. Získal přihrávku od Foligna, díky níž mohl zakončovat do odkryté branky. Asistence: Nick Foligno, Ryan Johansen.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 13. Saad (Foligno, Johansen), 19. Jenner (Johansen, Prout), 25. Dubinsky (Atkinson) – 17. Methot, 22. Michálek (Ryan, Karlsson), 30. Turris (Stone), 38. Zibanejad (Ryan, Karlsson), 42. Pageau (Borowiecki, Cowen), 50. Hoffman (Stone, Turris), 56. Ryan (Zibanejad, Karlsson)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Savard, Murray, Johnson, Tjutin, Prout, Connauton – Saad, Johansen, Jenner – Atkinson, Dubinsky, Calvert – Foligno, Karlsson, Hartnell – Boll, Campbell, Bourque
    Ottawa Senators: Anderson (O'Connor) – Karlsson, Methot, Wiercioch, Ceci, Borowiecki, Cowen – Stone, Turris, Hoffman – Ryan, Zibanejad, MacArthur – Lazar, Pageau, Michálek – Neil, Smith, Chiasson

    Rozhodčí: Charron, Kimmerly – Devorski, Kovachik

    Diváci: 13 803
    bahis siteleri