Olomouc – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Chomutov – Mountfield HK 2:1 (1:0 po s.n.)
Zlín – Liberec 1:3 (kon.) | K. Vary – Litvínov 2:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
HC Sparta Praha
Pátek 16.10.2015, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Curtis HAMILTON - 2:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    55:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle už bude mít Dynamo těžké, Sparta odskakuje na rozdíl dvou branek! Petr Sýkora nedokázal ubránit CURTISE HAMILTONA, který po pasu od Réwaye posílá hosty do dvoubrankového vedení. Asistence: Martin Réway.
    Jaroslav HLINKA - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    41:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde po oku lahodící kombinaci do vedení! Daniel Přibyl stál před Kristanem, ovšem místo střely se raději rozhodl pro pas na JAROSLAVA HLINKU, který už měl naprosto triviální úlohu, když před ním byla zcela odkrytá klec. Asistence: Daniel Přibyl, Jan Buchtele.
    Jaroslav HLINKA - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    39:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta ale bleskurychle srovnává! Střelu Mikuše od modré Kristan sice zastavil, ovšem kotouč mu vypadl z výstroje, čehož si všiml JAROSLAV HLINKA. Kapitán Sparty měl už jednoduchou úlohu. Asistence: Juraj Mikuš.
    Jan STARÝ - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    38:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Obrat dokonán! JAN STARÝ se v mezikruží zmocnil kotouče po pasu Marcinka a nádhernou střelou do levé šibenice posílá Dynamo do vedení. Asistence: Tomáš Marcinko, Jan Kolář.
    Petr SÝKORA - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Srovnáno! Tomáš Pöpperle se za svou brankou zmocnil kotouče a snažil se jej vyhodit z pásma. Jeho vyhození doputovalo na modrou čáru, kde už stál připravený PETR SÝKORA. Věhlasný střelec tak srovnává stav tohoto utkání ranou do odkryté klece. Bez asistence.
    Jan BUCHTELE - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    16:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita, do vedení jde Sparta! Hosté dokonale vyšachovali obranu Pardubic. Jaroslav Hlinka poté našel zcela volného JANA BUCHTELEHO, který odkrytou klec Dynama trefil bez potíží. Asistence: Jaroslav Hlinka, Martin Réway.
    Marken.cz

    Karel Janeba

    Branky a nahrávky: 22. Sýkora, 39. Starý (Marcinko, Kolář) – 17. Buchtele (Hlinka, Réway), 40. Hlinka (Mikuš), 42. Hlinka (Přibyl, Buchtele), 56. Hamilton (Réway)


    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Maxwell) – Ščotka, Čáslava (C), Štajnoch, Šeda, Bokroš, L. Havlík, Nedbal, Zdráhal – Sýkora, Redenbach, Rolinek – Tybor, Nahodil, Svoboda – Poulíček, Marcinko, Starý – A. Havlík, Tomášek, Kolář
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Lukáš) – Barinka, Čajkovský, Eminger, Piskáček, Hrbas, Mikuš, Polášek, Kalina – Kumstát, Pech, Sabolič – Buchtele, Hlinka (C), Přibyl – Hamilton, Cingel, Réway – Klimek, Černoch, Kudrna

    Rozhodčí: Šír, Polák – Komárek, Ondráček.

    Diváci: 8667
    bahis siteleri