Vsetín – Opava 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Č. Budějovice 7:2 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.) | Havířov – Zlín 0:4 (kon.) | Kladno – Sparta 1:5 (kon.)
Poruba – Třinec 0:4 (kon.) | Letňany – Liberec 2:9 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 1:7 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
4:3 (0:2, 3:0, 0:1 - 1:0)
Mountfield HK
Pátek 16.10.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    64:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. VLADIMÍR OŠČÁDAL udělal dva rychlé kroky, vystřelil z velké dálky a gólman hostí si puk srazil lapačkou na tyč a odtud pak do vlastní klece. Bez asistence.
     
    49:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po Gasparově přihrávce měl RADIM ŠALDA na modré kotouč a vystřelil. Gólman Šťastný toho příliš neviděl, bylo před ním několik hráčů a puk zajel přímo do levého horního rohu. Asistence: Michael Gaspar, Filip Jirásek.
     
    37:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tomáš Vomáčka v brance Mountfieldu dnes nemá svůj den. Domácí zavezli kotouč před branku, Kadleček vypálil puk na Vomáčku, který jej neudržel ve výstroji. Nejaktivnější v tlačenici byl DAVID ČERMÁK, který důrazem protlačil puk do branky. Asistence: Slavomír Kadleček, Dominik Adam.
     
    31:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak dlouho to domácím gólově nešlo, až se prosazují dvakrát během minuty a deseti vteřin. Jindra si všiml na pravém kruhu volného TOMÁŠE MEJZLÍKA, který vystřelil a jeho pokus prošel Vomáčkovi do sítě. Asistence: Lukáš Jindra.
     
    29:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    SLAVOMÍR KADLEČEK si nyní zlepšuje reputaci. Celou akci jsem příliš neviděl, ale domnívám se, že domácí útočník tečoval střelu Berky za záda bezmocného Vomáčky. Asistence: Josef Berka.
     
    15:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jihlava si znovu nedala pozor na rychlý brejk, tentokrát v podání Mašína, který si sjel před branku. Jeho střelu ještě dokázal Šťastný vyrazit, jenže před svatyní domácích se k puku dostal JAKUB HAŠEK a poslal kotouč za přispěí své brusle do sítě. Kapitán Dukly Tomáš Mejzlík ještě celou situaci probírá s hlavním sudím Vojtěchem Czubajem, zda nešlo o kopnutí do puku, ale gól platí.
     
    09:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hned z protiútoku se radují hosté. Jirásek vyslal před branku přesnou přihrávku na MARTINA ŠTOHANZLA, který mířil do horní poloviny branky nad vyrážečku Šťastného. Asistence: Filip Jirásek, Kryštof Pažourek.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 30. Kadleček (Berka), 32. Mejzlík (Jindra), 38. Čermák (Kadleček, Adam), 65. Oščádal – 10. Štohanzl (Jirásek, Pažourek), 16. Hašek, 50. Šalda (Gaspar, Jirásek)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Huňáček, Mareš, Pražák, P. Slabý, Srnský, Vála, Havelka – Strnad, Heinrich, Berka – Oščádal, Mejzlík, Jindra – Kadleček, Adam, Čermák – Vrátný. Trenér: Štěpán Moravec
    Mountfield HK: Vomáčka (Bartozel) – Moník, Kynčl, Muška, Gaspar, Pohl, Šalda, Lelek, Jonáš – Moník, Matouš, Hidveghy – Pažourek, Štohanzl, Jirásek – Pokorný, Hašek, Mašín – Maršík, Matouš, Šimůnek. Trenér: Vladimír Kostka

    Rozhodčí: Czubaj – Polák, Rampír
    bahis siteleri