Vsetín – Opava 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Č. Budějovice 7:2 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.) | Havířov – Zlín 0:4 (kon.) | Kladno – Sparta 1:5 (kon.)
Poruba – Třinec 0:4 (kon.) | Letňany – Liberec 2:9 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 1:7 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
4:3 (0:2, 3:0, 0:1 - 1:0)
Mountfield HK
Pátek 16.10.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    64:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. VLADIMÍR OŠČÁDAL udělal dva rychlé kroky, vystřelil z velké dálky a gólman hostí si puk srazil lapačkou na tyč a odtud pak do vlastní klece. Bez asistence.
     
    64:37
    Nejprve v situaci dva na dva zakončoval nepřesně Adam, na druhé straně se do úniku dostal Pažourek, ale na výborného Šťastného si znovu nepřišel!
     
    62:01
    Oddechový čas pro hosty.
     
    62:01
    Hradečtí budou mít šanci rozhodnout zápas, v prodloužení sehrají první přesilovou hru. Dominik Adam (JIH) dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    52:33
    Hradec Králové byl blízko toho, aby poslal puk do středního pásma, ale Gaspar si vylámal zuby na bekovi. Petr Slabý si sjel mezi kruhy a vystřelil, jeho zblokovaný pokus skončil v horní síti.
     
    50:50
    Další poměrně zbytečný faul hostí. U střídaček byl Tomáš Mejzlík bez puku, nahrával spoluhráči, už nešlo o nikterak nebezpečnou situaci, ale Radim Šalda jej trefil vysokou holí.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    50:03
    Dominik Adam mohl vrátit Dukle vedení, nicméně zblízka nepropálil Vomáčku, který nyní podržel svůj tým.
     
    49:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po Gasparově přihrávce měl RADIM ŠALDA na modré kotouč a vystřelil. Gólman Šťastný toho příliš neviděl, bylo před ním několik hráčů a puk zajel přímo do levého horního rohu. Asistence: Michael Gaspar, Filip Jirásek.
     
    45:41
    Vyloučení na obou stranách. Vladimír Srnský (JIH) dostává dvě minuty za sekání, královehradecký forvard Kryštof Pažourek (HKM) dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    45:16
    Fantastický Daniel Šťastný! Jihlava si, stejně jako v první třetině, nedala pozor na rychlý brejk, tentokrát v podání Jakuba Mušky, který naskočil na led z trestné lavice. Bek hostí zkusil kličku do levé strany a střelu na lapačku Šťastného, který právě touto částí výstroje zasáhl a zneškodnil jeho únik!
     
    43:06
    Nemohou, protože Jakub Muška naprosto zbytečně sekl odjíždějícího Jindru, což neuniklo pozornosti sudího Czubaje.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    37:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tomáš Vomáčka v brance Mountfieldu dnes nemá svůj den. Domácí zavezli kotouč před branku, Kadleček vypálil puk na Vomáčku, který jej neudržel ve výstroji. Nejaktivnější v tlačenici byl DAVID ČERMÁK, který důrazem protlačil puk do branky. Asistence: Slavomír Kadleček, Dominik Adam.
     
    36:41
    Odražený puk na pravém kruhu dojel Gaspar, který předvedl dva tři rychlé kroky než soupeř a tvrdě vypálil. Za jeho pokusem mířícím na levou horní tyčku se Šťastný jen otočil, puk mířil těsně vedle.
     
    31:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak dlouho to domácím gólově nešlo, až se prosazují dvakrát během minuty a deseti vteřin. Jindra si všiml na pravém kruhu volného TOMÁŠE MEJZLÍKA, který vystřelil a jeho pokus prošel Vomáčkovi do sítě. Asistence: Lukáš Jindra.
     
    29:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    SLAVOMÍR KADLEČEK si nyní zlepšuje reputaci. Celou akci jsem příliš neviděl, ale domnívám se, že domácí útočník tečoval střelu Berky za záda bezmocného Vomáčky. Asistence: Josef Berka.
     
    29:26
    Heinrich získal v pásmu kotouč, sjel si k levé tyči Vomáčky a přihrál podél brankoviště na Kadlečka, který nedokázal zasunout kotouč do volné části klece.
     
    27:21
    Po střele Mušky od modré po ledě zvoní levá tyčka branky Šťastného.
     
    26:12
    Hra je přerušena pro to, že Milan Strnad (JIH) a Mikuláš Pohl (HKM) dostávají dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    23:12
    Stanislav Huňáček ztratil na modré puk, což byla voda na mlýn pro hosty, kteří měli k dispozici protiútok tři na jednoho. V rozhodujícím momentu vzal Hašek odpovědnost na sebe a tvrdou ránou těsně minul levou tyčku jihlavské branky.
     
    20:48
    Na trestnou lavici odjíždí Filip Moník (HKM) za hákování.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    15:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jihlava si znovu nedala pozor na rychlý brejk, tentokrát v podání Mašína, který si sjel před branku. Jeho střelu ještě dokázal Šťastný vyrazit, jenže před svatyní domácích se k puku dostal JAKUB HAŠEK a poslal kotouč za přispěí své brusle do sítě. Kapitán Dukly Tomáš Mejzlík ještě celou situaci probírá s hlavním sudím Vojtěchem Czubajem, zda nešlo o kopnutí do puku, ale gól platí.
     
    11:02
    Domácí propadli ve středním pásmu. Sám na branku Šťastného upaloval Filip Moník, ale křídlo první lajny Mountfieldu mířilo nad branku a do ochranné sítě.
     
    09:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hned z protiútoku se radují hosté. Jirásek vyslal před branku přesnou přihrávku na MARTINA ŠTOHANZLA, který mířil do horní poloviny branky nad vyrážečku Šťastného. Asistence: Filip Jirásek, Kryštof Pažourek.
     
    02:19
    Vomáčka nyní hodně podcenil střelu Slavomíra Kadlečka, jen tak lehce napřáhl lapačku a kotouč míří od horní tyče nad branku.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 30. Kadleček (Berka), 32. Mejzlík (Jindra), 38. Čermák (Kadleček, Adam), 65. Oščádal – 10. Štohanzl (Jirásek, Pažourek), 16. Hašek, 50. Šalda (Gaspar, Jirásek)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Huňáček, Mareš, Pražák, P. Slabý, Srnský, Vála, Havelka – Strnad, Heinrich, Berka – Oščádal, Mejzlík, Jindra – Kadleček, Adam, Čermák – Vrátný. Trenér: Štěpán Moravec
    Mountfield HK: Vomáčka (Bartozel) – Moník, Kynčl, Muška, Gaspar, Pohl, Šalda, Lelek, Jonáš – Moník, Matouš, Hidveghy – Pažourek, Štohanzl, Jirásek – Pokorný, Hašek, Mašín – Maršík, Matouš, Šimůnek. Trenér: Vladimír Kostka

    Rozhodčí: Czubaj – Polák, Rampír
    bahis siteleri