Jihlava – Bohemians 1905 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:2 (kon.) | Ostrava – Č. Budějovice 2:2 (kon.)
Třinec – Dukla Praha 1:1 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
2:2 (0:1)
FC Slovan Liberec
Neděle 18.10.2015, 11:00 • Městský stadion Mladá Boleslav • Juniorská liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ten však chytá Hroššo a založil rychlý útok, který na polovině hřiště za cenu žluté karty přerušil Malpon a může být hodně rád, že jej sudí Váňa neposlal do sprchy o pár okamžiků dříve.
     
    90
    Poslední spíše taktické střídání v hostujícím dresu, hřiště opustil Cal a nahrazuje jej Pospíšil.
     
    84
    Naopak obrana domácích nehraje vůbec dobře a Slovan mohl jít do vedení! Po rychlém útoku po pravém křídle přišel centr na zcela osamoceného Bláhu, který však tváří tvář Godulovi poslal míč nad branku.
     
    80
    Další dvojité střídání si přichystal hostující trenér. Hřiště opouští Krejčí a Machuča, místo nich si poslední minuty užijí Kaiser a Tabeira.
     
    80
    Albina Travis nyní může hodně poděkovat Janu Kochovi. Francouzovi totiž odskočil míč a Bláha upaloval prakticky pouze na Kocha, který celou situaci vyřešil ostrým skluzem, za který vidí po právu žlutou kartu.
     
    75
    S razancí napadání to nyní přehnal střelec první branky Tomáš Ladra, který za to navíc vidí i žlutou kartu.
     
    72
    Máme tu první střídání tohoto zápasu a hned dvojité na straně Liberce. Hřiště opustil Mudra a a Luckassen a na jejich místo nastupují Čuřík a Frimmel.
    ŠUSTR - 2:2
     
    71
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak toto je pro domácí hráče skutečně šok! Mladá Boleslav si neužila vedení ani dvě minuty a máme znovu vyrovnáno. Po standardní situaci přišel závar v pokutovém území, odražený míč se dostal až k Dominiku ŠUSTROVI, který svou dělovkou vyrovánává.
    KATERINAK - 2:1
     
    69
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Právě Jiří KATEŘIŇÁK se postavil k exekuci pokutového kopu a i když Hroššo vystihl směr, neměl na tuto dobře kopnutou penaltu nárok. Mladá Boleslav tak velmi rychle otáčí průběh tohoto duelu.
     
    68
    Tak nejspíše nikoliv! Po dalším závaru před pokutovým územím Liberce odcentroval Kateřiňák, k míči se na malém vápně dostal zcela osamocený Albina, který poslal míč mezi tři tyče, ale na poslední chvíli vytasil parádní zákrok Filip Henzl, který zastoupil na brankové čáře Hrošša, bohužel pro něj nedovoleně rokou a bude se kopat pokutový kop a navíc je to i červená karta pro libereckého obránce.
     
    67
    Byla nařízena penalta.
    - 1:1
     
    65
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Staré známé přísloví nedáš dostaneš se nyní potvrdilo, prakticky okamžitě z protiútoku dostal ideální přihrávku Tomáš LADRA, poradil si s obráncem a upaloval sám na Hrošša, kterého zkušeně obešel a zakončil do prázdné branky.
     
    64
    Jenže i přesto se Liberec dostal do velké šance. Dlouhý míč letěl na Luckassena, který si v tíšni poradil a přistrčil na Bláhu, který v dobré pozici netrefil branku.
     
    63
    Následně přichází chyba v rozehrávce domácích, kterou musí za cenu žluté karty vyřešit kapitán Kozma.
    60.
     
    60
    Domácí fotbalisté volají po vyrovnání, další nebezpečnou střelu musel s vypětím všech sil vyrážet Hroššo na rohový kop.
    57.
     
    57
    Jenže tento Francouz si to vynahradil o minuty později a byla z toho první zajímavá akce druhého poločasu. Právě Milla táhl rychlý útok domácích, místo přihrávky zvolil zasekávačku a z hranice velkého vápna protáhl Hrošša, který jeho technický pokus vyrazil na rohový kop.
    35.
     
    35
    V rychlém sledu tu máme další minulu, tentokrát na rohový kop vyběhl Godula, ale stejně jako před malou chvílí jeho kolega na straně Liberce míč pouze podběhl a jen díky Lukešovi, který míč z odhlavičkoval z brankové čáry na rohový kop se Slovan neradoval po druhé.
     
    34
    Rušno bylo i na druhé straně hřiště, po rychlém kontru se dostal přízemní centr k padajícímu Luckassenovi, který míč tečoval na branku, ale v poslední chvíli zasáhl skluzem Koch a poslal míč na rohový kop.
     
    33
    Nyní to bylo mnohem nebezpečnější, než před pár minutami. Hroššo vyběhl na centr, avšak na míč nedosáhl a po skrumáži míč letěl do odkryté svatyně, kde však na brankové čáře zasahoval jeden z hostujících obránců a odkopává míč do bezpečí.
     
    7
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se dostává hostující Slovan do vedení! Po levé straně táhl míč do vápna zcela osamocený Krejčí, nahrál na zcela volného Ondřeje MACHUČE, která nádhernou technickou střelou vymetl pavučiny v brance domácích.

    Dominik Špringer

    Branky: 65. Ladra, 69. Kateřiňák – 7. Machuča, 71. Šustr

    Karty:   63. Kozma (MBL), 75. Ladra (MBL), 80. Koch (MBL), 90+3. Malpon (MBL)   68. Henzl (LIB)


    FK Mladá Boleslav: Godula – Lukeš, Koch, Milla, Malpon, Kateřiňák, Houžvička, Albina, Lacek, Kozma, Ladra
    Náhradníci: Barták – Bojda, Bečirovič, Kořínek, Dratva,
    Bártek – Dratva, Kořínek, Bečirovič, Bojda, Glöckner

    FC Slovan Liberec: Hroššo – Šustr, Mudra(72. Čuřík), Chlumecký, Henzl – Cal(90. Pospíšil), Machuča(80. Tabeira), Knejzlík, Bláha, Krejčí(80. Kaiser) – Luckassen(72. Frimmel)
    Náhradníci: Konečný – Čuřík, Frimmel, Kaiser, Pospíšil, Barec, Tabeira

    Rozhodčí: Váňa – Černý, Koval

    Diváci: 70
    bahis siteleri