Vienna Capitals – Znojmo 4:3 (kon.)
konec
spusu Vienna Capitals
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 20.10.2015, 19:15 • Albert Schultz Eishalle • bet-at-home ICE Hockey League • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté nejprve nastřelili tyčku, puk se však odrazil od brusle domácího obránce a zamířil za brankovou čáru. Gól je připsán PETRU KOUSALÍKOVI. Asistence: Roman Tomas.
     
    44:15
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Bořuta ztratil puk ve středním pásmu a SIMON GAMACHE tak mohl unikat sám na Nechvátala. Na 4:2 zvyšuje střelou mezi betony. Bez asistence.
     
    35:32
    Orli právě vstřelili branku!
    Ondrej Šedivý dostal puk do útočné třetiny, objel branku a vystřelil. Puk se odrazil od Lawsona, DAVID BARTOŠ u něj byl jako první a s přehledem jej poslal za brankovou čáru. Asistence: Ondrej Šedivý, Colton Yellow Horn.
     
    31:30
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    JULIAN GROSSLERCHER vybojoval kotouč v útočném pásmu, nabruslil si do kruhu a zamířil pod břevno. Nechvátal nic neviděl. Asistence: Felix Maxa, Benjamin Nissner.
     
    28:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo je zpátky v zápase. MARTIN PODEŠVA dostal na pravý kruh přihrávku od Bořuty a z první se příklepem trefuje nádherně nad rameno brankáře. Publikum bouří, několik posledních výroků rozhodčích příznivce hodně rozezlilo. Asistence: Antonín Bořuta, Martin Bača.
     
    16:55
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Jenže skórují domácí z prvního útoku po mnoha minutách. SVEN KLIMBACHER měl na modré hodně času, napřáhl a jeho přízemní rána zapadla k levé tyči za Nechvátalova záda. Asistence: Nikolaus Hartl, Michael Schiechl.
     
    02:09
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Domácí rychle otevírají skóre. McLeanovu střelu z ostrého úhlu Nechvátal neudržel, volný puk na brankovišti našel DEREK WHITMORE a doklepl do sítě. Asistence: Kurtis McLean, Troy Milam.

    Lukáš Caha

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 3. Whitmore (McLean, Milam), 17. Klimbacher (Hartl, Schiechl), 32. Grosslercher (Maxa, Nissner), 45. Gamache – 29. Podešva (Bořuta, Bača), 36. Bartoš (Šedivý, Horn), 48. Kousalík (Tomas)


    spusu Vienna Capitals: Lawson (Kickert) – Fraser, Lakos, Klimbacher, Milam, Cuma, Iberer, Bolterle, Pretnar – Whitmore, McLean, Dzieduszycki – Nödl, Bois, Fischer – Gamache, Schiechl, Hartl – Nissner, Maxa, Grosslercher.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Kousalík, Biro, Stehlík, Šulák, Bořuta, Bača, Nemčík – Tomas, Pucher, Fiala – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Lattner, Podešva, Rehuš – Csamango, Šeda, Číp – Špaček.

    Rozhodčí: Warschaw, Widmann – Kaspar, Seewald
    bahis siteleri