Buffalo – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | Boston – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Edmonton – Detroit 3:1 (kon.)
Colorado – Carolina 0:1 (po pr.)
po prodl.
Boston Bruins
4:5 (2:2, 2:0, 0:2 - 0:1)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 22.10.2015, 02:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:09 Claude GIROUX - 4:5
     
    62:09
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers vítězí! Na začátku gólové akce byl důraz Voráčka u pravého hrazení, kde vybojoval puk a poslal jej "nahoru" na Streita, jenž nabil do gólové pozice do prostoru levého kruhu na CLAUDEA GIROUXE, který tvrdou ranou z první poslal puk pod břevno domácí branky! Asistence: Mark Streit, Jakub Voráček.
     
    61:36
    Přesilová hra pro Flyers! Del Zotto se protáhl po levé straně a Ryanu Sponnerovi (BOS) nezbylo, než jej faulovat. Dvě minuty za hákování.
     
    Dnešní utkání sleduje 17.565 diváků.
    50:24 Wayne SIMMONDS - 4:4
     
    50:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jenže nedaří se a hosté se dostávají k vyrovnání! WAYNE SIMMONDS byl na konci rychlé akce Flyers, kterou zakončil milimetrově přesnou střelou zápěstím z prostoru levého kruhu, kterou poslal puk do levého horního růžku Raskovy svatyně! Asistence: R. J. Umberger, Mark Streit.
    47:48 Claude GIROUX - 4:3
     
    47:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A bude to ještě drama dnes večer v Bostonu! Rask rozehrával za vlastní brankou za sebe, kde zaváhal Colin Miller a k puku se dříve dostal Jakub Voráček, jenž jej sice nestihl dostat do domácí branky, bod za vstřelenou branku si však díky úspěšné dorážce připíše CLAUDE GIROUX! Asistence: Jakub Voráček, Mark Streit.
     
    47:09
    Hosté ztratili puk v útočném pásmu a domácí ujíždějí do přečíslení dvou proti jednomu, které vyřešil Eriksson tvrdou ranou z pravého kruhu, jenž však Mason dokázal vyrazit!
     
    Dle videocentra v Torontu kotouč brankovou linii nepřekročil, což se příliš nelíbí domácím divákům. Je pravdou, že opakovaný záběr, který režie pustila na kostku, byl hodně nepřehledný.
     
    Předchozí okamžik je ale ještě zkoumán pomocí videotechniky, sudí se přesvědčují, zda Mason nevytahoval puk lapačkou již zpoza brankové čáry!
     
    46:34
    Neskutečný zákrok nyní předvedl Chris Mason! Colin Miller dlouho váhal s přihrávkou z pravého kruhu, až našel u pravé tyče zcela volného Davida Pastrňáka, který již zakončoval do zcela odkryté hostující branky, kam se však na poslední chvíli stačil fantasticky přesunout muž v masce hájící barvy Philadelphie!
     
    44:20
    Kevan Miller dobrým napadáním obral o puk za hostující brankou Medvěděva a nahrál Erikssonovi číhajícímu u pravé tyče Masonovy branky, tomu se však puk za záda brankáře Flyers dostat nepodařilo!
     
    31:39
    Wayne Simmonds (PHI) vyloučen na dvě minuty za hákování.
    28:48 Jimmy HAYES - 4:2
     
    28:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí rychle sebrali puk a uháněli vstříc brance Philadelphie, kde Mason opět ukázal, že na začátku sezóny není zrovna ve vrcholné formě, když mezi svými betony pustil do branky střelu JIMMYHO HAYESE z hodně ostrého úhlu! Asistence: David Krejčí.
     
    28:42
    Medvědi ztratili puk ve středním pásmu, Simmonds ale přečíslení dvou proti jednomu ve vyrovnání nepřetavil!
    24:31 Chris KELLY - 3:2
     
    24:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tohle prostě muselo přijít! Hosté se tak dlouho nemohli prosadit, až udeřili domácí. CHRIS KELLY před brankou bruslí tečoval střelu Erikssona a poslal svůj tým dnes poprvé do vedení! Asistence: Chris Kelly, Zdeno Chára.
     
    22:49
    Největší šanci tak mají paradoxně domácí, kteří však nevyužili přečíslení dvou proti jednomu, které sám zakončoval z pravé strany Marchand, puk přes Masona ale do branky nedostal!
     
    20:01
    A pozor, hosté do druhé třetiny vystřídali brankáře a Michala Neuvirtha nahradil v brance hostů Chris Mason!
     
    Tak tresty ze závěru třetiny jsou následující. Giroux (PHI) dvě minuty za nesportovní chování, Chára (BOS) dvě minuty za sekání a Rinaldo (BOS) pět minut za vražení na hrazení. Jestli tedy dobře počítám, vstoupí hosté do druhé periody s pětiminutovou přesilovkou pět na čtyři.
     
    Po skončení první třetiny ještě fauloval Zac Rinaldo (BOS) jednoho z protihráčů, hosté tak vstoupí do druhé dvacetiminutovky s výhodou přesilové hry.
    17:24 Patrice BERGERON - 2:2
     
    17:24
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a dnes již podruhé dotahují náskok svého soupeře! Krejčí hledal přihrávkou z pravého kruhu před brankou Erikssona, ten byl ale natěsno bráněný a tak puk ztečovaný od jeho hole vystoupal do vzduchu, odkud jej baseballovým úderem poslal za Neuvirthova záda PATRICE BERGERON! Asistence: Loui Eriksson, David Krejčí.
     
    16:38
    Claude Giroux (PHI) se provinil vysokou holí, domácí budou hrát přesilovou hru. A bude to za čtyři minuty, ve tváři Connollyho se totiž objevil krvavý šrám.
    15:04 Sam GAGNER - 1:2
     
    15:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Bruins se však z vyrovnání dlouho neradovali. SAM GAGNER nabruslil s pukem po levé straně do obranného pásma domácích a z levého kruhu pro vhazování poslal puk prudkou ranou zápěstím přesně pod břevno! Asistence: Scott Laughton, Luke Schenn.
    13:28 Brett CONNOLLY - 1:1
     
    13:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Domácí důrazným napadáním vybojovali kotouč za brankou Flyers, následný pas před Neuvirtha do branky Bergeron ještě nedostal, dorážka BRETTA CONNOLYHO do odkryté hostující svatyně však již končí za brankovou čarou! Asistence: Patrice Bergeron, Brad Marchand.
    09:28 Pierre-Edouard BELLEMARE - 0:1
     
    09:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    VandeVelde našel před brankou svého spoluhráče, kterým bal natěsno bráněný PIERRE-EDOUARD BELLAMARE, jehož první backhandovou střelu sice dokázal Rask lapačkou vyrazit, na dorážku stejného hráče však již neměl nárok! Asistence: Chris VandeVelde, Chris White.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 14. Connolly (Bergeron, Marchand), 18. Bergeron (Eriksson, Krejčí), 25. Kelly (Eriksson, Chára), 29. Hayes (Krejčí) – 10. Bellemare (VandeVelde, White), 16. Gagner (Laughton, Schenn L.), 48. Giroux (Voráček, Streit), 51. Simmonds (Umberger, Streit), 63. Giroux (Streit, Voráček)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára "C", K. Miller, Krug, McQuaid, Cross, C. Miller – Eriksson, Krejčí "A", Pastrňák – Marchand, Bergeron "A", Connolly – Kelly, Spooner, Hayes – Rinaldo, Kemppainen, Randell.

    Trenér: Claude Julien

    Philadelphia Flyers: Neuvirth (21. Mason) – Gudas, Del Zotto, L. Schenn, Streit "A", Schultz, Medvěděv – Voráček, Giroux "C", Raffl, Couturier, Simmonds "A", Umberger, Laughton, Read, White, VandeVelde, Bellemare, Gagner.

    Trenér: Dave Hakstol

    Rozhodčí: Joannette, Luxmore – Cormier, Murphy

    Diváci: 17.565
    bahis siteleri