Mohuč – Mnichov 1860 1:2 (kon.) | FSV Frankfurt – Hertha 1:2 (po pr.) | Aue – Frankfurt 1:0 (kon.)
Darmstadt – Hannover 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Bayern 1:3 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
1:3 (0:3)
Bayern Mnichov
Úterý 27.10.2015, 20:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německý pohár • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (22:27:15)
    Bayern vyřadil loňského mistra a postupuje dále v německém DFB-Pokalu.

     
    Máme dobojováno, Bayern Mnichov postupuje do další fáze DFB-Pokalu, loňský mistr VfL Wolfsburg končí po prohře 1:3. Ve druhém poločase opět měl bavorský celek jasnou převahu a domácí prakticky k ničemu nepouštěl. Pouze v devadesáté minutě, když zadákům Mnichova unikl André Schürrle, který snížil na konečných 1:3.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Standardní situaci rozehrával Naldo. Jeho projektil sice měl pořádnou rychlost, jenže ne přesnost. Manuel Neuer tak ani nemusel zasahovat.
     
    90+1
    Wolfsburg může snížit na rozdíl jediné branky. Vlci budou zahrávat volný přímý kop těsně před vápnem Bayernu.
    90. André SCHÜRRLE - 1:3
     
    90
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Nakonec se dočkali i domácí! Arnold skvělým pasem našel zcela volného ANDRÉHO SCHÜRRLEHO, který se ocitl sám v šestnáctce Bayernu Mnichov a zamířil přesně ke vzdálenější tyčce – 1:3!
     
    89
    Nepovedenou akci Bayernu završil špatným zpracováním míče Robert Lewandowski. Diego Benaglio tak může odkopávat od vlastní klece a rozjet jednu z posledních útočných akcí Wolfsburgu.
     
    88
    Po tomto kiksu v mnichovské defenzívě se hosté opět zmocnili míče na útočné polovině a i nadále trápí obranu Wolfsburgu.
     
    87
    Daniel Caligiuri se na boční hranici vápna rozhodl pro pas těsně před malé vápno, kde stál André Schürrle. Jenže teč německého záložníka skončila mimo tři tyče mnichovského giganta.
     
    86
    André Schürrle se pokoušel rozvinout další útočnou akci Wolfsburgu. Bývalého útočníka Chelsea ale zastavil v jeho akci střídající Rafinha.
     
    85
    Arturo Vidal dost nesportovně fauloval Junga a může být vůbec rád, že neobdržel žlutou kartu od hlavního sudího.
     
    84
    Kombinace stále pokračují, Wolfsburg uzavřel zálohu a snaží se obrat hráče Bayernu o míč. Ti ale aktuálně pouze diktují tempo hry a užívají si poslední chvilky vydařeného zápasu.
     
    83
    Do útoku se dral Bas Dost, jenže byl zbaven míče dřív, než se vůbec stihl k něčemu kloudnému dostat. Následně bavorský celek pouze zahájil kombinace na vlastní polovině.
     
    82
    Nyní hodně zahrozil Arjen Robben! Projektil nizozemského hráče ve službách Bayernu Mnichov však letěl těsně nad spojnici wolfsburgské klece.
     
    81
    Robert Lewandowski si chtěl také zaskórovat, jenže se mu do cesty vložilo tělo Ricarda Rodrigueze, který projektil polského snipera vytěsnil mimo šestnáctku VfL.
     
    80
    Mnichov se neustále drží míče, o vítězi je již de facto rozhodnuto. Nyní se bude pouze určovat skóre. Zbývá něco málo okolo deseti minut, přidá Bayern ještě nějaký gól? Thomas Müller už hattrick nedokoná.

    Karel Janeba

    Branky: 90. Schürrle – 15. Costa, 20. Müller, 34. Müller

    Karty:   62. Naldo (WOF), 77. Dante (WOF) – 19. Coman (BAY)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:15.
    VfL Wolfsburg: Benaglio – Träsch (26. Arnold), Naldo, Dante, Rodriguez – Gustavo, Guilavogui – Vieirinha (72. Jung), Draxler (63. Schürrle), Caligiuri – Dost
    Náhradníci: Casteels – Bendtner, Schäfer, Klose, Schürrle, Jung, Arnold

    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm, Boaten, Martínez, Alaba – Alonso – Coman (68. Robben), Müller (79. Rafinha), Thiago, Douglas Costa – Lewandowski
    Náhradníci: Ulreich – Benatia, Robben, Rafinha, Kirchhoff, Vidal, Kimmich

    Rozhodčí: Knut Kircher – Thorsten Schiffner, Arno Blos, Guido Winkmann
    bahis siteleri