Mohuč – Mnichov 1860 1:2 (kon.) | FSV Frankfurt – Hertha 1:2 (po pr.) | Aue – Frankfurt 1:0 (kon.)
Darmstadt – Hannover 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Bayern 1:3 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
1:2 (1:0)
TSV Mnichov 1860
Úterý 27.10.2015, 19:00 • Coface Arena, Mainz • Německý pohár • 2. kolo
     
    Obrovské fotbalové drama končí překvapivým vítězstvím Mnichova! Ten byl ve druhém poločase mnohem lepším celkem, a to hlavně kvůli červené kartě Bengtssona. V sedmdesáté minutě se povedlo vyrovnat Mugošovi, kterého za necelých deset minut napodobil Ruben Okotie. V nastaveném čase měli domácí na kopačkách minimálně čtyři branky, ale branka zůstala začarována. TSV Mnichov 1860 postupuje do dalšího kola! (20:54:41)
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Branková kamera potvrdila, že se o branku nejednalo!
     
    90+3
    Obrovský závar jen se štěstím nekončí téměř jistou brankou! Balogun střílel z velkého vápna, ale míč byl odvrácen. Následně se k míči prodíralo snad pět hráčů, ale hlavičkový pokus byl odvrácen dalším bránícím hráčem na brankové čáře!
     
    90+2
    Obrovská šance domácích! Stefan Bell střílel z malého vápna k levé tyči, kde zakročil skvělým zákrokem obránce Gary Kagelmacher!
     
    90+1
    Pablo De Blasis se prodral do vápna, kde se ovšem zamotal do svých kliček. Následně mu byl míč odebrán. Jeho celek ale u balonu zůstává.
     
    90
    Tři minuty se bude ještě hrát nad rámec devadesátiminutové hry.
     
    90
    Z hranice vápna vyslal zajímavý pokus Florian Niederlechner, který ale trefil jen bránícího hráče. Následně hosté míč odkopávají až k brankáři.
     
    89
    Střídání v týmu TSV Mnichov 1860: ze hřiště odchází Stefan Mugoša, přichází Stefane Mvibudulu.
     
    88
    Na levé straně, kousek vedle rohového praporku byl ošklivě sražen De Blasis. Claase poněkud překvapivě žádnou kartu nevidí.
     
    87
    Gary Kagelmacher fauloval pár metrů před vápnem španělského Samperia. Přímý kop a žlutá karta pro hostujícího obránce.
     
    86
    To se pár sekund na to povedlo jednomu z jeho spoluhráčů z podobné pozice.
     
    85
    Nebezpečně centroval do vápna z pravé strany domácí Bell, ale tomu se nepovedlo najít ani jednoho ze svých spoluhráčů, či vybojovat rohový kop.
     
    83
    Střídání v týmu TSV Mnichov 1860: ze hřiště odchází Richard Neudecker, přichází Maximilian Wittek.
    Střídání v týmu TSV Mnichov 1860: ze hřiště odchází Niko Bungert, přichází Pablo De Blasis.
     
    82
    Nyní se nikam neženou hosté, kteří během devíti minut dokázali toto utkání zvrátit. Ještě ovšem není konec. Stále je dost času pro domácí.
     
    80
    Další sporná situace. Jednomu z hostů se ve vlastním vápně otřel míč o ruku a domácí se dožadovali penalty, která jim ovšem nabídnutá nebude!
     
    79
    Tak to je pro domácí veliký šok. Každopádně si to za svojí špatnou hru a pasivitu zaslouží. Mnichov byl v posledních minutách lepším celkem.
    77. Ruben OKOTIE - 1:2
     
    77
    Mnichov 1860 právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Daylon Claasen utekl po neúspěšné standardné situaci domácích po levé straně a krásným centrem našel obětavého RUBINA OKOTIEHO, jenž hlavičkovým pokusem utkání otáčí!

    David Panuška

    Branky: 6. Schindler (vla.) – 70. Mugoša, 77. Okotie

    Karty:   25. Niederlechner (MAI) – 52. Yegenoglu (M86), 61. Neudecker (M86), 68. Degenek (M86), 87. Kagelmacher (M86)   45. Bengtsson (MAI)


    1. FSV Mohuč 05: Karius – Balogun, Bungert (83. De Blasis), Bell, Bengtsson – Baumgartlinger, Latza – Brosinki (36. Moritz), Malli (67. Jara), Samperio – Niederlechner
    Náhradníci: Jara, Moritz, Curci, Parker, De Blasis, Serdar, Klement

    TSV Mnichov 1860: Ortega – Kagelmacher, Schindler, Yegenoglu, Neudecker (83. Wittek)– Degenek – Simon, Adlung, Liendl (69. Okotie), Claasen – Mugoša (89. Mvibudulu)
    Náhradníci: Eicher, Wittek, Okotie, Wolf, Vollmann, Taffertshofer, Mvibudulu

    Rozhodčí: Osmers – Skorczyk, Schröder
    bahis siteleri