Novokuzněck – Chabarovsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Omsk – Spartak Moskva 2:3 (po pr.) | Barys – Petrohrad 4:2 (kon.)
Novosibirsk – Vladivostok 2:0 (kon.) | N.Novgorod – Ufa 2:3 (po pr.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 3:2 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 2:3 (kon.) | Minsk – Magnitogorsk 6:4 (kon.) | HC Slovan – Toljatti 2:5 (kon.)
Záhřeb – Kazaň 3:4 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
SKA Petrohrad
Středa 28.10.2015, 14:30 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:28
    Čtyřminutový trest za hru vysokou holí inkasuje Roman Rukavišnikov (PET). V obličeji Panšina se totiž objevila i krev. Velká komplikace pro SKA Petrohrad.
     
    31:33
    Další chyba hostující obrany a opět z toho byla velmi dobrá šance, nyní ale za záchrannou brzdu zatáhl bránící Jevgenij Ketov (PET). Ten tak inkasuje dvě minuty za hákování. Na trestnou ovšem usedá i Konstantin Puškarjov (AST), který se dopustil faulu mimo hru – nedovolené bránění.
     
    26:58
    Vadim Šipačjov se snažil protlačit mezi obránce do samostatného úniku, byl ovšem přidržen a jsou z toho dvě minuty pro Romana Savčenka (AST).
     
    18:01
    Keaton Ellerby (AST) vše ještě hasil hákováním a už sedí na trestné lavici.
     
    14:35
    Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Dinar Chafizullin (PET), který natlačil Boyda na branku. Na trestné lavici SKA tak sedí již třetí hráč a přesilovka domácích bude pokračovat.
     
    13:52
    Ve velmi dobré šanci byl zahákován obránce Trjasunov. Dvě minuty tedy dostává hostující Roman Rukavišnikov (PET).
     
    12:57
    Vzájemné vyloučení. Jegor Jakovlev (PET) dostává dvě minuty za sekání a Brandon Bochenski (AST) za hrubost. Hrát by se tedy mělo ve čtyřech na obou stranách.
     
    02:25
    Dvouminutový trest za držení inkasuje Jevgenij Arťuchin (PET). Domácí mají šanci na vyrovnání.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 16. Dawes (Dallman, Lundin), 25. Savčenko (Dawes, Bochenski), 43. Dawes (Bochenski), 46. Romanov (Krasnoslobodcev, St. Pierre) – 3. Burdasov (Rukavišnikov, Zubarev), 29. Dadonov (Kovalčuk, Čudinov)


    Barys Nur-Sultan: Laco (Ivanov) – Dallman, Lundin, Ellerby, Savčenko, Semjonov, Trjasunov, Lobanov, Litviněnko – Dawes, Boyd, Bochenski – Krasnoslobodcev, Chudjakov, Puškarjov – Panšin, St. Pierre, Romanov – Grenc, Poliščuk, Jevdokimov
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Judin, Jakovlev, Čudinov, Chafizullin, Zubarev, Rukavišnikov, Kutějkin – Kovalčuk, Šipačjov, Dadonov – Barabanov, Koskiranta, Lindström – Burdasov, Kablukov, Ketov – Arťuchin, Kadějkin, Ponikarovskij – Dergačjov

    Rozhodčí: Gofman, Olenin – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 5 362
    bahis siteleri