Novokuzněck – Chabarovsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Omsk – Spartak Moskva 2:3 (po pr.) | Barys – Petrohrad 4:2 (kon.)
Novosibirsk – Vladivostok 2:0 (kon.) | N.Novgorod – Ufa 2:3 (po pr.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 3:2 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 2:3 (kon.) | Minsk – Magnitogorsk 6:4 (kon.) | HC Slovan – Toljatti 2:5 (kon.)
Záhřeb – Kazaň 3:4 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
SKA Petrohrad
Středa 28.10.2015, 14:30 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Konstantin ROMANOV - 4:2
     
    45:12
    Astana právě vstřelila branku!
    Nyní z jednoho protiútoku vznika gólová akce číslo čtyři v podání Barysu Astana! Domácí celek se totiž dostal do přečíslení tři na dva, které vyřešil skvělým způsobem. Vadim Krasnoslobodcev nabil mezi kruhy KONSTANTINU ROMANOVOVI, jehož dělovou ránu nemohl Koskinen zastavit! Asistence: Vadim Krasnoslobodcev a Martin St. Pierre.
    Nigel DAWES - 3:2
     
    42:41
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí tým jde znovu do vedení! Podruhé v utkání se dokázal prosadit NIGEL DAWES, který nyní obdržel pěkný pas mezi kruhy po výměně puku s Brandonem Bochenským a následnou střelou zápěstím překonal Koskinena! Asistence: Brandon Bochenski.
    Jevgenij DADONOV - 2:2
     
    28:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Už už to vypadalo, že se Barys Astana ubrání, ale těsně před koncem trestu se dokázali hosté prosadit. Maxim Čudinov měl puk v držení, vybruslil si jen kousek do lepší pozice a ránou jako z děla prostřelil Jána Laca v brance kazašského týmu! Podle opakovaných záběrů ale před brankou ještě puk tečoval JEVGENIJ DADONOV, jemuž byl také gól přiznán! Asistence: Ilja Kovalčuk a Maxim Čudinov.
    Roman SAVČENKO - 2:1
     
    24:56
    Astana právě vstřelila branku!
    A domácí celek se poměrně překvapivě dostává do vedení! Na modrou čáru na levé straně dostal nabito ROMAN SAVČENKO, jehož tvrdou střelu z voleje Mikko Koskinen sice ztlumil, ale ne dostatečně a touš doputoval až do branky za jeho záda! Asistence: Nigel Dawes a Brandon Bochenski.
    Nigel DAWES - 1:1
     
    15:17
    Astana právě vstřelila branku!
    A během ní se kazašský tým dočkal vyrovnání na 1:1! Po pasu od Kevina Dallmana se nekompromisní střelou z voleje prosadil NIGEL DAWES! Proti tomuto pokusu neměl Mikko Koskinen šanci zareagovat. Začínáme tedy od začátku. Asistence: Kevin Dallman a Mike Lundin.
    Anton BURDASOV - 0:1
     
    02:02
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    No a favorit se již na počátku třetí minuty dostává do vedení! ANTON BURDASOV získal kotouč ve středním pásmu, obešel bránícího hráče a střelou zápěstím dokázal překonat Jána Laca! Puk poslal nekompromisně do šibenice a nedal slovenskému brankáři šanci. Asistence: Roman Rukavišnikov a Andrej Zubarev.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 16. Dawes (Dallman, Lundin), 25. Savčenko (Dawes, Bochenski), 43. Dawes (Bochenski), 46. Romanov (Krasnoslobodcev, St. Pierre) – 3. Burdasov (Rukavišnikov, Zubarev), 29. Dadonov (Kovalčuk, Čudinov)


    Barys Nur-Sultan: Laco (Ivanov) – Dallman, Lundin, Ellerby, Savčenko, Semjonov, Trjasunov, Lobanov, Litviněnko – Dawes, Boyd, Bochenski – Krasnoslobodcev, Chudjakov, Puškarjov – Panšin, St. Pierre, Romanov – Grenc, Poliščuk, Jevdokimov
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Judin, Jakovlev, Čudinov, Chafizullin, Zubarev, Rukavišnikov, Kutějkin – Kovalčuk, Šipačjov, Dadonov – Barabanov, Koskiranta, Lindström – Burdasov, Kablukov, Ketov – Arťuchin, Kadějkin, Ponikarovskij – Dergačjov

    Rozhodčí: Gofman, Olenin – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 5 362
    bahis siteleri