Boston – Dallas 3:5 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 2:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 5:2 (kon.)
Montreal – Ottawa 1:2 (po pr.) | Detroit – Tampa 2:1 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 0:3 (kon.)
Colorado – Calgary 6:3 (kon.) | Edmonton – Philadelphia 4:2 (kon.) | San Jose – Columbus 2:5 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
4:2 (1:0, 0:2, 3:0)
Philadelphia Flyers
Středa 04.11.2015, 03:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:24
    Hra přerušena a bude se vylučovat, dvě minuty dostane Radko Gudas za sekání, Anton Lander pak na střídačce nevypadá vůbec svěže po tom zákroku někde za rukavici na zápěstí. Dvě minuty pro Flyers a přesilovka domácích.
     
    36:50
    A naopak, hned vzápětí si početní výhodu užijí hosté, to Leon Draisaitl znovu poměrně zbytečným faulem vysekl hokejku Whiteovi, který najížděl s pukem na holi do středního pásma. Sekání zcela zřejmé a jsou z toho dvě minuty.
     
    34:43
    Jenže Neuvirth dostává dvě minuty za zdržování hry, ale to jsem tedy ještě neviděl. Český brankář naznačil rozehrávku, pak ale po dojezdu McDavida schoval puk zase pod rukavici a hlavní rozhodčí dává českému gólmanovi dvě minuty za zdržování hry! No to jsou věci, to jsou teda věci... Už aby se bál brankář vůbec přerušovat hru.
     
    33:11
    A hosté si navíc zahrají přesilovku, zbytečný faul Taylora Halla v útočném pásmu, když Hall podržel hokejku Claudea Girouxe a sudím to samozřejmě neušlo. Dvě minuty za držení hole.
     
    17:43
    A Brandon Manning dostává 2 + 2 minuty za hru nebezpečnou holí a za nedovolené bránění k tomu. Jen to v sále zahučelo, čtyřminutová početní výhoda Oilers je velmi slibnou příležitostí!
     
    06:36
    Ještě reklamní přestávka, na trestnou lavici ale již usedá Michael Del Zotto, který zahákoval Antona Landera. Takže dvě minuty pro Flyers a přesilovka pro domácí.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 20. Nugent-Hopkins (Draisaitl, Hall), 47. Hendricks (Sekera), 48. Hall (Draisaitl, Gryba), 60. Nugent-Hopkins (Hall) – 21. Laughton (Read, Streit), 33. White (Gudas, Neuvirth)


    Edmonton Oilers: Nilsson (Talbot) – Davidson, Klefbom, Sekera, Nurse, Reinhart, Gryba – Hall, Nugent-Hopkins, Draisaitl – Pouliot, McDavid, Jakupov – Hendricks, Letestu, Purcell – Gazdic, Lander, Pakarinen
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Del Zotto, Streit, Schultz, L. Schenn, Manning, Gudas – Raffl, Giroux, Voráček – Read, Laughton, Simmonds – Gagner, B. Schenn, Lecavalier – VandeVelde, White, Umberger

    Rozhodčí: Rooney, Walsh – Cameron, Murchison

    Diváci: 16839
    bahis siteleri