Boston – Dallas 3:5 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 2:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 5:2 (kon.)
Montreal – Ottawa 1:2 (po pr.) | Detroit – Tampa 2:1 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 0:3 (kon.)
Colorado – Calgary 6:3 (kon.) | Edmonton – Philadelphia 4:2 (kon.) | San Jose – Columbus 2:5 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
4:2 (1:0, 0:2, 3:0)
Philadelphia Flyers
Středa 04.11.2015, 03:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ryan NUGENT-HOPKINS - 4:2
     
    59:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Taylor Hall převzal ten kotouč odražený po střele Jakuba Voráčka a poslal jej do jízdy RYANU NUGENT-HOPKINSOVI, který druhou trefou v utkání definitivně řeší hádanku dnešního zápasu! Asistence: Taylor Hall.
    Taylor HALL - 3:2
     
    47:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A znovu štěstěna na straně Olejářů, která to zdá se vrací za ten šťastný gól Whitea! TAYLOR HALL bekhendem spíše nahodil, než aby pořádně vystřelil, a kotouč se od brusle bránícího Del Zotta odrazil za Neuvirtha a pomalu došoural na vzdálenější tyč branky Flyers! A v Rexall Place je najednou o poznání veseleji! Asistence: Leon Draisaitl, Eric Gryba.
    Matt HENDRICKS - 2:2
     
    46:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Pořádná dávka štěstí teď domácím pomohla! První rána minula Neuvirthovu branku, jenže kotouč se od zadního mantinelu odrazil přímo k MATTU HENDRICKSOVI a uzdravený Olejář propálil z první bezmocného Neuvirtha! Asistence: Andrej Sekera.
    Ryan WHITE - 1:2
     
    32:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak nakonec nekryje! Kotouč z příklepu RYANA WHITEA vyrazil Nilsson pouze do bránícího spoluhráče a od něj se puk dostal do branky Oilers! K čemu je teď Edmontonu taková střelecká převaha? Asistence: Radko Gudas, Michal Neuvirth.
    Scott LAUGHTON - 1:1
     
    20:34
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak domácí potřebovali na hubené vedení v první třetině 19 střel, hosté vyrovnávají ze šesté střely v zápase! SCOTT LAUGTHON dorazil do branky kotouč po střele Waynea Simmondse a jen to v Rexall Place smutně zahučelo. Je vyrovnáno! Asistence: Wayne Simmonds, Matt Read.
    NUGENT-HOPKINS - 1:0
     
    19:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec prosazují, ale teď tedy spoluhráči nechali Michala Neuvirtha neuvěřitelně na holičkách a vykoupali ho v brankovišti neuvěřitelným způsobem. Neuvirth během dvou vteřin připsal tři ostré zákroky a ještě stačil Draisaitl trefit tyčku, poté už RYAN NUGENT-HOPKINS právě Draisaitlovu přihrávku zpoza branky zatloukl za tyč, aniž by mezitím hráči Flyers nějak vyčistili prostor kolem brankoviště. Obrovský tlak Oilers v závěru první třetiny tedy končí gólem v přesilovce! Asistence: Leon Draisaitl, Taylor Hall.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 20. Nugent-Hopkins (Draisaitl, Hall), 47. Hendricks (Sekera), 48. Hall (Draisaitl, Gryba), 60. Nugent-Hopkins (Hall) – 21. Laughton (Read, Streit), 33. White (Gudas, Neuvirth)


    Edmonton Oilers: Nilsson (Talbot) – Davidson, Klefbom, Sekera, Nurse, Reinhart, Gryba – Hall, Nugent-Hopkins, Draisaitl – Pouliot, McDavid, Jakupov – Hendricks, Letestu, Purcell – Gazdic, Lander, Pakarinen
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Del Zotto, Streit, Schultz, L. Schenn, Manning, Gudas – Raffl, Giroux, Voráček – Read, Laughton, Simmonds – Gagner, B. Schenn, Lecavalier – VandeVelde, White, Umberger

    Rozhodčí: Rooney, Walsh – Cameron, Murchison

    Diváci: 16839
    bahis siteleri