Boston – Dallas 3:5 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 2:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 5:2 (kon.)
Montreal – Ottawa 1:2 (po pr.) | Detroit – Tampa 2:1 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 0:3 (kon.)
Colorado – Calgary 6:3 (kon.) | Edmonton – Philadelphia 4:2 (kon.) | San Jose – Columbus 2:5 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
4:2 (1:0, 0:2, 3:0)
Philadelphia Flyers
Středa 04.11.2015, 03:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ryan NUGENT-HOPKINS - 4:2
     
    59:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Taylor Hall převzal ten kotouč odražený po střele Jakuba Voráčka a poslal jej do jízdy RYANU NUGENT-HOPKINSOVI, který druhou trefou v utkání definitivně řeší hádanku dnešního zápasu! Asistence: Taylor Hall.
     
    59:09
    Voráčkova bomba minula branku a kotouč se odráží od mantinelu k domácím a Nugent-Hopkins ujíždí sám na branku...
     
    58:46
    Ale Nilsson je proti, Ryan White u tyčky neprostřelil brankáře Oilers!
     
    58:30
    Teď ale do ní musí Flyers kotouč dotlačit a zkouší to v šesti.
     
    55:48
    Do velké šance se dostával Taylor Hall, ale minul branku Neuvirtha!
     
    51:27
    Znovu výtečný Neuvirth vychytal u své levé tyčky Nugent-Hopkinse!
     
    50:57
    A místo tlaku Flyers přichází další perfektní zákrok Michala Neuvirtha, tentokrát se do koncovky z druhé vlny dostal Oscar Klefbom, Neuvirth schoval kotouč do náruče, 40. zákrok v zápase.
    Taylor HALL - 3:2
     
    47:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A znovu štěstěna na straně Olejářů, která to zdá se vrací za ten šťastný gól Whitea! TAYLOR HALL bekhendem spíše nahodil, než aby pořádně vystřelil, a kotouč se od brusle bránícího Del Zotta odrazil za Neuvirtha a pomalu došoural na vzdálenější tyč branky Flyers! A v Rexall Place je najednou o poznání veseleji! Asistence: Leon Draisaitl, Eric Gryba.
    Matt HENDRICKS - 2:2
     
    46:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Pořádná dávka štěstí teď domácím pomohla! První rána minula Neuvirthovu branku, jenže kotouč se od zadního mantinelu odrazil přímo k MATTU HENDRICKSOVI a uzdravený Olejář propálil z první bezmocného Neuvirtha! Asistence: Andrej Sekera.
     
    45:51
    Další fantastický zákrok Michala Neuvirtha proti ráně Leona Draisaitla, který dostal přihrávku před brankoviště, ale Neuvirth se stihl přesunout a ještě vyrážečkou zakročit!
     
    41:24
    Hra přerušena a bude se vylučovat, dvě minuty dostane Radko Gudas za sekání, Anton Lander pak na střídačce nevypadá vůbec svěže po tom zákroku někde za rukavici na zápěstí. Dvě minuty pro Flyers a přesilovka domácích.
     
    Connor McDavid odjel do kabiny hodně toporně, evidentně jeho levé rameno není v pořádku. Tak si počkejme, jestli se ještě vrátí dnes do zápasu.
     
    38:18
    McDavid se proti dvěma dostal do zakončení, Neuvirth jeho ránu kryje, ale co hůř, v pádu pak McDavid končí na mantinelu a drží si rameno, to nevypadalo dobře. A teď budeme pozorně sledovat, zda McDavid zůstane ve hře.
     
    36:50
    A naopak, hned vzápětí si početní výhodu užijí hosté, to Leon Draisaitl znovu poměrně zbytečným faulem vysekl hokejku Whiteovi, který najížděl s pukem na holi do středního pásma. Sekání zcela zřejmé a jsou z toho dvě minuty.
     
    36:04
    Ani Teddy Purcell v další šanci na Neuvirtha nevyzrál.
     
    35:52
    A další perfektní Neuvirthův zákrok, tentokrát vychytal Taylora Halla z bezprostřední blízkosti!
     
    34:43
    Jenže Neuvirth dostává dvě minuty za zdržování hry, ale to jsem tedy ještě neviděl. Český brankář naznačil rozehrávku, pak ale po dojezdu McDavida schoval puk zase pod rukavici a hlavní rozhodčí dává českému gólmanovi dvě minuty za zdržování hry! No to jsou věci, to jsou teda věci... Už aby se bál brankář vůbec přerušovat hru.
     
    34:37
    Další obrovská šance hostů, když Connor McDavid nabruslil do bekhendové pozice, ale brankář Flyers Michal Neuvirth skvěle zasahuje lapačkou!
     
    33:11
    A hosté si navíc zahrají přesilovku, zbytečný faul Taylora Halla v útočném pásmu, když Hall podržel hokejku Claudea Girouxe a sudím to samozřejmě neušlo. Dvě minuty za držení hole.
    Ryan WHITE - 1:2
     
    32:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak nakonec nekryje! Kotouč z příklepu RYANA WHITEA vyrazil Nilsson pouze do bránícího spoluhráče a od něj se puk dostal do branky Oilers! K čemu je teď Edmontonu taková střelecká převaha? Asistence: Radko Gudas, Michal Neuvirth.
     
    25:40
    A fantastický zákrok Neuvirtha! Ze středního pásma na něj sám ujížděl Matt Hendricks, zkusil střelu na lapačku, ta ale zasvištěla vzduchem a český brankář prostě září v jinak značně pohaslém souhvězdí Philadelphie Flyers! Perfektní moment českého brankáře!
    Scott LAUGHTON - 1:1
     
    20:34
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak domácí potřebovali na hubené vedení v první třetině 19 střel, hosté vyrovnávají ze šesté střely v zápase! SCOTT LAUGTHON dorazil do branky kotouč po střele Waynea Simmondse a jen to v Rexall Place smutně zahučelo. Je vyrovnáno! Asistence: Wayne Simmonds, Matt Read.
    NUGENT-HOPKINS - 1:0
     
    19:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec prosazují, ale teď tedy spoluhráči nechali Michala Neuvirtha neuvěřitelně na holičkách a vykoupali ho v brankovišti neuvěřitelným způsobem. Neuvirth během dvou vteřin připsal tři ostré zákroky a ještě stačil Draisaitl trefit tyčku, poté už RYAN NUGENT-HOPKINS právě Draisaitlovu přihrávku zpoza branky zatloukl za tyč, aniž by mezitím hráči Flyers nějak vyčistili prostor kolem brankoviště. Obrovský tlak Oilers v závěru první třetiny tedy končí gólem v přesilovce! Asistence: Leon Draisaitl, Taylor Hall.
     
    19:35
    Neuvirthův 17. zákrok v utkání proti ráně Marka Letestu!
     
    17:43
    A Brandon Manning dostává 2 + 2 minuty za hru nebezpečnou holí a za nedovolené bránění k tomu. Jen to v sále zahučelo, čtyřminutová početní výhoda Oilers je velmi slibnou příležitostí!
     
    15:56
    Výborně Michal Neuvirth! Ten musel čelit nejprve bombě z vrcholu kruhů, kterou český gólman jen vyrazil před sebe, přímo do míst, kam už na dorážku mířil Mark Letestu, jeho pokus na zadní tyč ale padající Neuvirth schoval do lapačky!
     
    10:22
    Michal Neuvirth tasí další velmi kvalitní zákrok při střele Benoita Pouliota, který z pravé strany projel do zakončení. Český gólman drží zatím čisté konto, poměr střel již zcela jasně ve prospěch domácích: 12 ku 1.
     
    09:11
    Podstatně lepší střelecká pozice pro Hendrickse, ten ale také míjí branku!
     
    08:20
    První světlá chvilka v utkání McDavida, který vybruslil s pukem až za branku a pak servíroval rychlou přihrávku na Jakupova, jeho zakončení pokryl výborně Neuvirth!
     
    06:47
    Michal Neuvirth měl pořádnou práci při střele Tedyho Purcella, tomu na zadní tyči naštěstí pro hosty nesedl kotouč přímo na čepel, jinak by asi zametal do prázdné branky.
     
    06:36
    Ještě reklamní přestávka, na trestnou lavici ale již usedá Michael Del Zotto, který zahákoval Antona Landera. Takže dvě minuty pro Flyers a přesilovka pro domácí.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 20. Nugent-Hopkins (Draisaitl, Hall), 47. Hendricks (Sekera), 48. Hall (Draisaitl, Gryba), 60. Nugent-Hopkins (Hall) – 21. Laughton (Read, Streit), 33. White (Gudas, Neuvirth)


    Edmonton Oilers: Nilsson (Talbot) – Davidson, Klefbom, Sekera, Nurse, Reinhart, Gryba – Hall, Nugent-Hopkins, Draisaitl – Pouliot, McDavid, Jakupov – Hendricks, Letestu, Purcell – Gazdic, Lander, Pakarinen
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Del Zotto, Streit, Schultz, L. Schenn, Manning, Gudas – Raffl, Giroux, Voráček – Read, Laughton, Simmonds – Gagner, B. Schenn, Lecavalier – VandeVelde, White, Umberger

    Rozhodčí: Rooney, Walsh – Cameron, Murchison

    Diváci: 16839
    bahis siteleri