Švýcarsko – Slovensko 4:2 (kon.) | Česko – Německo 3:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Slovensko
Pátek 06.11.2015, 16:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj pěti zemí (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Alina MÜLLEREROVÁ - 4:2
     
    59:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je vymalováno! ALINA MÜLLEROVÁ pečetí výhru svého celku střelou do opuštěné klece a připisuje si třetí kanadský bod v zápase. Bez asistence.
     
    56:38
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelně smolný gól pro brankářku Kvakovou a celý slovenský tým! Střela od modré čáry se odrazila od tyče a následně i od mantinelu tak nešťastně, že se vrátila před brankoviště, kde už EVELIN RASELLIOVÁ doklepávala do prázdné brány. Asistence: Alina Müller, Sandra Thalmannová.
    53:45 Romana KOŠECKÁ - 2:2
     
    53:45
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky z následného tlaku dokázaly srovnat stav utkání! Střela Angeliky Zálešákové od modré čáry byla nadvakrát tečovaná, jako poslední se dotkla kotouče ROMANA KOŠECKÁ, která lehkou změnou směru umístila puk přesně mezi betony Alderové. Asistence: Iveta Klimášová, Angelika Zálešáková.
    23:36 Evelin RASELLIOVÁ - 2:1
     
    23:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hokejistkám Švýcarska se povedlo využít přesilovku, a berou si tak zpět ztracené vedení! Obránkyně Thalmannová přesně našla ideálně postavenou EVELINU RASELLIOVOU mezi kruhy, která bez přípravy prostřelila Kvakovou ve slovenském brankovišti. Asistence: Sandra Thalmannová.
    10:44 Tatiana KORENKOVÁ - 1:1
     
    10:44
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    To slovenské hráčky ale vůbec nemusí mrzet! Maskalová vyslala na zteč TATIANU KORENKOVOU, která obešla švýcarské obranné řady a najednou se ocitla tváří v tvář brankářky Alderové. Střelou k pravé tyči jí nedala vůbec žádnou šanci. Asistence: Viktória Maskalová.
    04:39 N. WAIDACHER - 1:0
     
    04:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hráčky ze země helvétského kříže se sice trochu se štěstím ubránili v oslabení, ale hned z první velké šance utkání udeřily! Gólový účet zápasu otvírá NINA WAIDACHEROVÁ, Švýcarky tak podobně jako včera vstupují do zápasu pravou nohou. Asistence: Alina Müller.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 5. Waidacherová N. (Müllerová), 24. Raselliová (Thalmannová), 57. Raselliová (Müller, Thalmannová), 60. Müllerová – 11. Korenková (Maskalová), 54. Košecká (Klimášová, Zálešáková)


    Švýcarsko: Alderová (Schellingová) – Wetliová, Hänggiová, Forsterová, Thalmannová, Benzová, Staigerová, Altmannová – Ryehnerová, Zimmermannová, Allemannová – Rüeggová, Müllerová, Raselliová – Enzlerová, Waidacherová M., Fischerová – Waidacherová N., Schranzová, Quennecová
    Trenér: Gian-Marco Crameri

    Slovensko: Kvaková (Kiapešová) – Zálešáková, Klimášová, Gáborčíková, Ištocyová, Paľová, Raková – Lúčová, Ihnaťová, Gápová – Záborská, Trebulová, Gorecká – Maskalová, Košecká, Korenková – Drábeková, Mišková, Staroňová
    Trenér: Andrej Schöber

    Rozhodčí: Růžičková – Dopitová, Štefková
    bahis siteleri