Švýcarsko – Slovensko 4:2 (kon.) | Česko – Německo 3:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Slovensko
Pátek 06.11.2015, 16:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj pěti zemí (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Alina MÜLLEREROVÁ - 4:2
     
    59:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je vymalováno! ALINA MÜLLEROVÁ pečetí výhru svého celku střelou do opuštěné klece a připisuje si třetí kanadský bod v zápase. Bez asistence.
     
    59:20
    Slovenky podle předpokladů v šesti hráčkách na ledě bez brankáře, píská se zakázané uvolnění Švýcarek.
     
    56:38
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelně smolný gól pro brankářku Kvakovou a celý slovenský tým! Střela od modré čáry se odrazila od tyče a následně i od mantinelu tak nešťastně, že se vrátila před brankoviště, kde už EVELIN RASELLIOVÁ doklepávala do prázdné brány. Asistence: Alina Müller, Sandra Thalmannová.
    53:45 Romana KOŠECKÁ - 2:2
     
    53:45
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky z následného tlaku dokázaly srovnat stav utkání! Střela Angeliky Zálešákové od modré čáry byla nadvakrát tečovaná, jako poslední se dotkla kotouče ROMANA KOŠECKÁ, která lehkou změnou směru umístila puk přesně mezi betony Alderové. Asistence: Iveta Klimášová, Angelika Zálešáková.
     
    35:38
    Tak to byl velice zbytečný útočný faul, Andrea Fischerová (SUI) podrazila rozehrávající soupeřku a oslabuje své mužstvo.
     
    30:49
    Teď to ale Lúčová udělala perfektně. Při průniku po levém křídle si výborně pokryla kotouč tělem, takže Livii Altmannové (SUI) nezbylo nic jiného, než faulovat. Dvě minuty za hákování pro Švýcarku.
     
    29:56
    O několik okamžiků dokázala Kvaková ustát přízemní projektil z hole Sarah Forsterové i následné dorážky Švýcarek. Slovenské obránkyně momentálně neví, kam dřív skočit.
     
    28:14
    Andrea Schranzová vyřešila přečíslení tři na dvě razantní střelou na bližší tyč, Kvaková bleskurychle zareagovala vytrčením pravého ramene. Slovenská brankářka dnes chytá opravdu skvěle.
     
    25:32
    Následně to z ostrého úhlu zkoušela Raselliová znovu, a vůbec to nebyla špatná myšlenka! kotouč jen o milimetry minul pravou tyč slovenské svatyně.
    23:36 Evelin RASELLIOVÁ - 2:1
     
    23:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hokejistkám Švýcarska se povedlo využít přesilovku, a berou si tak zpět ztracené vedení! Obránkyně Thalmannová přesně našla ideálně postavenou EVELINU RASELLIOVOU mezi kruhy, která bez přípravy prostřelila Kvakovou ve slovenském brankovišti. Asistence: Sandra Thalmannová.
     
    22:00
    Edita Raková (SVK) se provinila podražením, uvidíme druhou početní výhodu v podání švýcarského celku.
     
    21:53
    Dominique Rüeggová se octila v obrovské šanci, když zkoušela dorážet zády k brance z otočky. Jenže nemohla vidět, že nani zívá poloprázdné brána a Kvaková odklouzala na opačnou stranu branky.
     
    18:18
    Dominique Rüeggová šikovně tečovala ránu Thalmannové od modré čáry, Kvaková ovšem stačila včas sklapnout betony k sobě! Vynikající reflexivní zákrok.
     
    17:09
    První přesilovka pro Švýcarky, na trestnou lavici usedá Alexandra Gáborčíková (SVK) za podražení soupeřky při přechodu modré čáry.
     
    15:54
    Monika Waidacherová stihla vypálit přes obránkyni a ještě si dorazit kotouč, ten vysokým obloukem o centimetry přeletěl klec Moniky Kvakové.
     
    14:56
    Alina Müllerová spálila obrovskou šanci! Na hranici brankoviště měla dostatek prostoru k jakékoliv kličce, místo toho pouze napálila puk do betonů Moniky Kvakové. Sama toho lituje a naštvaně bouchla hokejkou do ledu.
     
    12:36
    To byl pořádný závar druhé slovenské formace, Alderové kmitaly nohy sem tam, aby ustála dorážky hráček v modrém! Švýcarská defenzíva se při této situaci tvářila poněkud nezúčastněně, nakonec Alderová přikryla kotouč pod lapačku.
    10:44 Tatiana KORENKOVÁ - 1:1
     
    10:44
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    To slovenské hráčky ale vůbec nemusí mrzet! Maskalová vyslala na zteč TATIANU KORENKOVOU, která obešla švýcarské obranné řady a najednou se ocitla tváří v tvář brankářky Alderové. Střelou k pravé tyči jí nedala vůbec žádnou šanci. Asistence: Viktória Maskalová.
     
    08:29
    Sražená střela slovenských hráček nepříjemně padala obloučkem až za záda brankářky Alderové, ta naštěstí pro svůj tým dokázala zareagovat včas a zachytit kotouč do lapačky.
    04:39 N. WAIDACHER - 1:0
     
    04:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hráčky ze země helvétského kříže se sice trochu se štěstím ubránili v oslabení, ale hned z první velké šance utkání udeřily! Gólový účet zápasu otvírá NINA WAIDACHEROVÁ, Švýcarky tak podobně jako včera vstupují do zápasu pravou nohou. Asistence: Alina Müller.
     
    02:39
    Viktoria Ihnaťová hned nadvakrát dorážela pumelici Paľové od modré čáry, jenže Janine Alderová udržela betony na spravných místech a nepustila kotouč za svá záda!
     
    01:41
    Ale budou to Slovenky, které si poprvé vyzkouší přesilovou hru. Dominique Rüeggová (SUI) nevybíravě poslala jednu ze svých sokyň k zemi a je potrestána za krosček.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 5. Waidacherová N. (Müllerová), 24. Raselliová (Thalmannová), 57. Raselliová (Müller, Thalmannová), 60. Müllerová – 11. Korenková (Maskalová), 54. Košecká (Klimášová, Zálešáková)


    Švýcarsko: Alderová (Schellingová) – Wetliová, Hänggiová, Forsterová, Thalmannová, Benzová, Staigerová, Altmannová – Ryehnerová, Zimmermannová, Allemannová – Rüeggová, Müllerová, Raselliová – Enzlerová, Waidacherová M., Fischerová – Waidacherová N., Schranzová, Quennecová
    Trenér: Gian-Marco Crameri

    Slovensko: Kvaková (Kiapešová) – Zálešáková, Klimášová, Gáborčíková, Ištocyová, Paľová, Raková – Lúčová, Ihnaťová, Gápová – Záborská, Trebulová, Gorecká – Maskalová, Košecká, Korenková – Drábeková, Mišková, Staroňová
    Trenér: Andrej Schöber

    Rozhodčí: Růžičková – Dopitová, Štefková
    bahis siteleri