Anaheim – Arizona 3:4 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:4 (2:0, 0:3, 1:0 - 0:1)
Arizona Coyotes
Úterý 10.11.2015, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mikkel BOEDKER - 3:4p
     
    61:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná chyba domácích, kdy Getzlaf nechával zadovkou kotouč spoluhráči, ale ten byl někde jinde a MIKKEL BOEDKER nelenil, sebral puk a dojel pro vítěznou trefu, když v blafáku překonal Andersena! Bez asistence.
    Sami VATANEN - 3:3
     
    51:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! SAMI VATANEN strčil do prudké přihrávky Cogliana čepel a na tuto teč neměl Lindback žádnou šanci reagovat! Asistence: Andrew Cogliano.
    Max DOMI - 2:3
     
    39:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je to gól! MAX DOMI se dostal před brankovištěm k odraženému kotouči a jeho rána propadla za Andersena, snad po trase brankář – tyč – brankář, kotouč dopadl kousek za brankovou čáru, odkud ho pak sice odpálili domácí obránci, ale příliš pozdě. Hlavně před gólem velmi špatně řešil situaci obránce Bieksa, který kotouč prakticky napálil Domimu na hůl. Asistence: Klas Dahlbeck.
    Max DOMI - 2:2
     
    35:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Teď už ale hosté vyrovnávají! MAX DOMI se dostal před brankovištěm ke kotouči, který k němu propadl, a střelou na vyrážečku překonal Andersena! Asistence: Dustin Jeffrey, Mikkel Boedker.
    Anthony DUCLAIR - 2:1
     
    22:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak s takovou bude ANTHONY DUCLAIR Anaheim velice brzo milovat. V prvním vzájemném utkání nasázel Kačerům hattrick, teď v přesilovce od modré čáry prostřelil Andersena a snižuje na 1:2 z pohledu Kojotů! I ti tedy využívají přesilovku, snad z první přesilovkové střely dnes. Třináctá asistence v sezóně pak pro Martina Hanzala, parádní bilance. Asistence: Oliver Ekman-Larson, Martin Hanzal.
    Ryan KESLER - 2:0
     
    06:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup Ducks do utkání! Sami Vatanen převzal kotouč u mantinelu a jeho střelu ve vzduchu lehce tečoval RYAN KESLER, který tak změnil směr dráhy puku a Lindback nedokázal na toto reagovat! Domácí velmi rychle vedou o dvě branky! Asistence: Sami Vatanen, Clayton Stoner.
    Chris STEWART - 1:0
     
    05:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A domácí využívají úvodní přesilovku zápasu! Kesler vypálil od modré a Lindback pouze vyrazil kotouč před sebe. Ke gólové dorážce se nakonec dostal CHRIS STEWART, který zametl puk do branky. Asistence: Hampus Lindholm, Ryan Kesler.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 6. Stewart (Lindholm, Kesler), 7. Kesler (Vatanen, Stoner), 52. Vatanen (Cogliano) – 23. Duclair (Ekman-Larsson, Hanzal), 36. Domi (Jeffrey, Boedker), 40. Domi (Dahlbeck), 62. Boedker


    Anaheim Ducks: Andersen (Chudobin) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Stoner, Vatanen – Maroon, Getzlaf "C", Perry "A" – Hagelin, Kesler "A", Silfverberg – Cogliano, Horcoff, Friberg – Santorelli, Wagner, Stewart
    Arizona Coyotes: Lindback (Smith) – Ekman-Larsson "A", Stone, Dahlbeck, Michálek, Elliott, Murphy – Rieder, Hanzal "A", Duclair – Domi, Jeffrey, Boedker – Martinook, RIchardson, Doan "C" – Chipchura, Gordon, Downie

    Rozhodčí: Hebert, Rooney – Gibbons, McElman

    Diváci: 13864
    bahis siteleri