Anaheim – Arizona 3:4 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:4 (2:0, 0:3, 1:0 - 0:1)
Arizona Coyotes
Úterý 10.11.2015, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mikkel BOEDKER - 3:4p
     
    61:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná chyba domácích, kdy Getzlaf nechával zadovkou kotouč spoluhráči, ale ten byl někde jinde a MIKKEL BOEDKER nelenil, sebral puk a dojel pro vítěznou trefu, když v blafáku překonal Andersena! Bez asistence.
     
    59:56
    Ještě obrovská šance po Silfverbergově ráně, ale Lindback kryje a kotouč končí ve středním pásmu! Tam mohl zamést puk do prázdné branky Hagelin, ale puk netrefil!
     
    56:25
    Jeden kotouč za druhým létají na Lindbacka, ten je pevný jako skála! Vatanen nedal, ani jeho spoluhráči!
     
    55:27
    Ale hosté jdou do tří! Vyloučen Brad Richardson za krosček na Keslera!
     
    55:23
    Obrovská šance domácích a Ryan Kesler teď doslova vychytán Lindbackem, který sebral útočníkovi Ducks střelu o prázdné branky!
     
    54:20
    Jeffrey v útočném pásmu chyboval a situaci musel hasit Ekman-Larsson, ale jen za cenu faulu. Tady se nám tedy situace dramatizuje. Domácí mají rázem početní výhodu a šanci jít do vedení.
     
    52:06
    Ale hosté si zahrají přesilovku, dvě minuty za podražení dostává Ryan Kesler.
    Sami VATANEN - 3:3
     
    51:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! SAMI VATANEN strčil do prudké přihrávky Cogliana čepel a na tuto teč neměl Lindback žádnou šanci reagovat! Asistence: Andrew Cogliano.
     
    50:13
    Další obrovská šance Arizony! Chiphura vypálil a Andersen s vypětím všech sil vyrazil, sám Chiphura si ještě dojel pro dorážku, ale ze vzduchu netrefil kotouč ideálně a puk končí vedle tyčky!
     
    48:55
    Taktické pokyny šly stranou, zvrhlo se to tu v útočné lítání hore-dole, Martin Hanzal v další šanci a Andersen znovu vytasil velmi dobrý zákrok!
     
    48:43
    Lindback také musí zasahovat, pálil Wagner v nebezpečné pozici!
     
    48:27
    Hosté hrají podstatně jednodušeji, nic složitého nevymýšlí a Ekman-Larsson z první trefuje tyčku Andersenovy branky!
    Max DOMI - 2:3
     
    39:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je to gól! MAX DOMI se dostal před brankovištěm k odraženému kotouči a jeho rána propadla za Andersena, snad po trase brankář – tyč – brankář, kotouč dopadl kousek za brankovou čáru, odkud ho pak sice odpálili domácí obránci, ale příliš pozdě. Hlavně před gólem velmi špatně řešil situaci obránce Bieksa, který kotouč prakticky napálil Domimu na hůl. Asistence: Klas Dahlbeck.
    Max DOMI - 2:2
     
    35:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Teď už ale hosté vyrovnávají! MAX DOMI se dostal před brankovištěm ke kotouči, který k němu propadl, a střelou na vyrážečku překonal Andersena! Asistence: Dustin Jeffrey, Mikkel Boedker.
     
    35:43
    Stefan Elliott měl na hokejce vyrovnání, dostal přihrávku na zadní tyč a hned z první pálil, Andersen se ale skvěle zorientoval a hostům teď sebral vyrovnání!
     
    33:00
    Andersen už měl kotouč za svými zády, ale domácí hráči jej dokázali z brankoviště ještě před brankovou čárou odpálit, to byla další obrovská šance!
     
    32:26
    Josh Manson se na druhé straně dostal v oslabení do zakončení a i Anders Lindback musel vytasit velmi dobrý zákrok!
     
    31:52
    A další důležitý Andersenův zákrok, tentokrát proti bombě Ekmana-Larssona!
     
    31:40
    Výtečný zákrok Andersena při střele Tobiase Riedera, bleskový semafor!
     
    31:31
    A navíc bude hrát přesilovku. Duclair dostal vysokou holí do obličeje, Clayton Stoner odchází na dvě minuty na trestnou lavici. Hodně nemotorný zákrok obránce Anaheimu.
     
    29:48
    Hosté zatlačili soupeře a velmi dobrá střela od Shanea Doana, Andersen vytáhl důležitý zákrok!
     
    28:08
    Bleskový výpad hostů a Rieder míjí v dobré pozici branku Ducks!
    Anthony DUCLAIR - 2:1
     
    22:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak s takovou bude ANTHONY DUCLAIR Anaheim velice brzo milovat. V prvním vzájemném utkání nasázel Kačerům hattrick, teď v přesilovce od modré čáry prostřelil Andersena a snižuje na 1:2 z pohledu Kojotů! I ti tedy využívají přesilovku, snad z první přesilovkové střely dnes. Třináctá asistence v sezóně pak pro Martina Hanzala, parádní bilance. Asistence: Oliver Ekman-Larson, Martin Hanzal.
     
    22:13
    Ale tlak Kačerů je u konce, vysokou holí se provinil ve středním pásmu Josh Manson, který zasáhl do obličeje Maxe Domiho, a domácí musí potřetí v utkání do čtyř.
     
    22:10
    Další výpad domácích a Manson bekhendovou střelou neprostřelil Lindbacka.
     
    19:40
    Domácí sevřeli hosty a nejprve Vatanenovu bombu srazil Murphy, do další rány se pak položil Hanzal, který s bolestivou grimasou odjíždí na střídačku.
     
    18:09
    Tam to ale s důrazem přehnal Kyle Chiphura a útočník Kojotů dostává za podražení dvě minuty.
     
    15:34
    A bude se opět vylučovat, domácí budou hrát znovu v oslabení, dvě minuty za hákování dostává Kevin Bieksa.
     
    07:21
    A hned se bude zase vylučovat, domácí tentokrát míří do čtyř, dvě minuty dostává útočník Max Friberg, který zahákoval Elliotta. Teď tedy šance pro Kojoty vrátit se na kontaktní gól.
    Ryan KESLER - 2:0
     
    06:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup Ducks do utkání! Sami Vatanen převzal kotouč u mantinelu a jeho střelu ve vzduchu lehce tečoval RYAN KESLER, který tak změnil směr dráhy puku a Lindback nedokázal na toto reagovat! Domácí velmi rychle vedou o dvě branky! Asistence: Sami Vatanen, Clayton Stoner.
    Chris STEWART - 1:0
     
    05:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A domácí využívají úvodní přesilovku zápasu! Kesler vypálil od modré a Lindback pouze vyrazil kotouč před sebe. Ke gólové dorážce se nakonec dostal CHRIS STEWART, který zametl puk do branky. Asistence: Hampus Lindholm, Ryan Kesler.
     
    05:02
    Shane Doan fauloval v obranném zákroku Joshe Mansona a kapitán Coyotes dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 6. Stewart (Lindholm, Kesler), 7. Kesler (Vatanen, Stoner), 52. Vatanen (Cogliano) – 23. Duclair (Ekman-Larsson, Hanzal), 36. Domi (Jeffrey, Boedker), 40. Domi (Dahlbeck), 62. Boedker


    Anaheim Ducks: Andersen (Chudobin) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Stoner, Vatanen – Maroon, Getzlaf "C", Perry "A" – Hagelin, Kesler "A", Silfverberg – Cogliano, Horcoff, Friberg – Santorelli, Wagner, Stewart
    Arizona Coyotes: Lindback (Smith) – Ekman-Larsson "A", Stone, Dahlbeck, Michálek, Elliott, Murphy – Rieder, Hanzal "A", Duclair – Domi, Jeffrey, Boedker – Martinook, RIchardson, Doan "C" – Chipchura, Gordon, Downie

    Rozhodčí: Hebert, Rooney – Gibbons, McElman

    Diváci: 13864
    bahis siteleri