Boston – Colorado 2:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Minnesota 2:3 (po pr.)
NY Rangers – St. Louis 6:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 3:2 (kon.) | Tampa – Calgary 3:1 (kon.)
Florida – Buffalo 2:3 (kon.) | Nashville – Toronto 1:2 (0:1 po s.n.) | Chicago – New Jersey 2:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:1 (kon.) | Los Angeles – NY Islanders 2:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
New York Islanders
Pátek 13.11.2015, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:10
    Jaroslav Halák už navíc zůstane na střídačce, Islanders budou riskovat v šesti mužích bez brankáře.
     
    51:55
    Kuljomin se protáhl samotný až k brankáři Los Angeles, ten výborně zachránil situaci pravým betonem. Kings si budou muset dávat větší pozor.
     
    51:05
    Los Angeles vytvořilo chybu za svou brankou a málem to mohlo Krále hodně mrzet, jelikož před Enrothem byl úplně volný Okposo do zakončení. Ten jen těsně netrefil puk.
     
    46:50
    Hraje se dlouho bez přerušení a hra má náboj, John Tavares měl dobrou šanci na brankovišti, když se snažil dorážet poskakující kotouč do sítě.
     
    43:50
    Jenže pozor, domácí parta jde do tří, protože obránce Drew Doughty (LAK) dostává trest za hákování. Tohle je veliká šance pro Islanders, jak srovnat výsledek.
     
    42:34
    Po delší době uvidíme také přesilovou hru jednoho z týmů, hlavní rozhodčí zápasu totiž vylučuje za podražení. Dvě minuty musí odsedět domácí Brayden McNabb (LAK). Přesilovka pro Islanders.
     
    38:39
    Kopitarova střela z pravé strany měla hodně blízko k úspěchu, vše zastavil včasný zásah Jaroslava Haláka.
     
    27:40
    Lewis zůstal nehlídaný před brankou a málem z toho byla třetí branka Kings, kdyby nebylo včasného zásahu Haláka. Domácí si teď v útočné třetině hodně věří.
    Milan LUCIC - 2:1
     
    23:28
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Stačilo jen trochu důrazu a štěstěny, aby Kings šli dnes poprvé do vedení. Je pravda, že se nejednalo o žádnou branku do nejlepších akcí měsíce, ale i takové góly se počítají. Los Angeles se stačilo přesunout rychle do pásma, zatlačit na klec Islanders a propasovat kus černé gumy do sítě. Na konci celé akce před Jaroslavem Halákem stále střelec vedoucího gólu MILAN LUCIC, jenž jenom lehce zasáhl touš na brankovišti a nasměroval jej za čáru. I když šlo o první možnost Králů ve druhé třetině, je z ní hned branka. Asistence: Tyler Toffoli, Jeff Carter.
     
    18:20
    A ještě minimálně jedno vyloučení do konce úvodní periody. Poprvé dnes ovšem usedne za katr hokejista domácího celku. Jedná se od obránce Jamieho McBaina (LAK), který je souzen za nedovolené bránění.
    Drew DOUGHTY - 1:1
     
    16:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Zatímco první dvě přesilové hry se Kings vůbec nedařily a spíše je velice dobře zvládl soupeř, teď potřebovala domácí parta na využití početní výhody opravdu jen několik málo vteřin. Sotva se totiž rozehrálo před Jaroslavem Halákem, kotouč dostal po úspěšném buly na modrou čáru obránce Kings DREW DOUGHTY, jenž vůbec na nic nečekal a okamžitě pálil směrem na branku. Toto může být důležitý zásah pro Los Angeles, protože doposud domácí neměli tolik dobrých zakončení. Využitá přesilovka, hrajeme za vyrovnaného stavu. Asistence: Christian Ehrhoff, Anže Kopitar.
     
    16:20
    Jenže hosté znovu chybují a připisují si na konto další faul, takže nabízejí Králům novou přesilovou hru. Na trestnou lavici míří dnes už podruhé Calvin de Haan (NYI), tentokráte za podražení.
     
    12:38
    Je tu už druhé vyloučení pro hostující celek v první třetině, pykat jde Calvin de Haan (NYI) za krosček. Uvidíme, jestli druhá přesilovka Kings bude o něco lepší.
    Brock NELSON - 0:1
     
    10:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen se dočkáme první branky zápasu ještě v první třetině, dokonce ještě na začátku její druhé poloviny. Hosté se z ničeho nic dokázali dobře zorientovat v pásmu a založit pohlednou akci, která měla svůj počátek u pravého mantinelu. Tam domácí útočníci nezaváhali a propracovali kus černé gumy až na BROCKA NELSONA, který se nemýlil a pálil přesně do horní poloviny sítě Enrothovy klece. Navíc se jednalo o velmi pěkný gól, takže i slast pro oko diváka. Kings musejí hned od první třetiny dohánět náskok soupeře z New Yorku. Asistence: John Tavares, Kyle Okposo.
     
    02:53
    Máme tu první vyloučení zápasu, přesilovou hru si zahrají hokejisté Los Angeles Kings, jelikož Casey Cizikas (NYI) inkasuje od rozhodčího dvě minuty za podražení. Budeme nejspíše sledovat první zajímavé momenty.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 17. Doughty (Ehrhoff, Kopitar), 24. Lucic (Toffoli, Carter) – 11. Nelson (Tavares, Okposo)


    Los Angeles Kings: Enroth (Quick) – Doughty, McNabb, Martinez, Muzzin, McBain, Forbort – Gáborík, Kopitar, Pearson – Toffoli, Carter, Lucic – Lewis, Shore, Brown – Nolan, Andreoff, Clifford
    New York Islanders: Halák (Berube) – Boychuk, Leddy, Hamonic, de Haan, Židlický, Strait – Okposo, Tavares, Nelson – Bailey, Nielsen, Lee – Bernier, Grabovski, Kuljomin – Clutterbuck, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: Watson, Lewis – Wheler, Rody

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri